Juszczakówka 10.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Bieliźniarka to mój faworyt ... piękna. Cały pokój śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Pokoj Marysi jeszcze nie taki jak bym chciala, brakuje regalu, lozka, jakiejs skrzyni albo lawki - wtedy zrobi sie przejrzysciej...;)poki co to mam wrazenie,ze wkradl sie chaos i troszke narozrabial ale zdjecia robione na swierzo wiec moze cos pozmieniam:). Pewnie wspominalam nie raz, ze mam swira na punkcie firmy Maileg - Okruszek ma kilka tildowych krolikow no i Marysia tez ma swoja kolekcje , Mamusi sie podobaja ciekawe czy dzieciakom tez:rolleyes: Elenko Marysia spi w kolysce, w lozeczku ja klade , zeby sie pobawila, dodatkowo ma kojec w bawialni...ona na razie nie wstaje na nozki sama a kolyska jest bardzo gleboka wiec mam nadzieje, ze jest bezpieczna. Kolyska po Okruszku ale On spal w niej tylko kilka nocy bo bardzo szybko wyladowal w naszym wyrku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a mnie rozwaliły paputki z koronką i jeszcze zapomniałam pochwalić piękne plecionki ...ja się upraszam o kurs obrazkowy, bo chyba po wąchaniu tych farb jakaś tępa jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anetko,pokoik Iskierki uroczy,kolorowy,dziewczęcy i bez nadęcia.Chętnie sama bym w takim się pobawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 piekny pokoik!! eh marze o córeczce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Śliczny, dziewczęcy pokoik ma panna Marysia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dziekuje Dziewczynki:hug::hug: Najwazniejsze ze wiemy co sie dzieje i staraja sie ustawic leczenie, z drugiej strony nie powinnam sie dziwic bo oboje z mezem jestesmy alergikami , ja kiedys mialam astme ale "specjalista"w No stwierdzil, ze choroba nieaktualna...tak czy siak musze sie sama przebadac bo wiem, ze do konca dobrze nie jest no i przy okazji meza zaciagnac na testy:lol2: Cieszę sie bo pan dr mowi, ze osluchujac Okruszka nie slyszy szmerow w sercu...znaczy sie ze wada nie jest jakas wielka, samej dziury nigdy nie slychac ale slychac przeplywajaca przez nia sie krew, u niego nic nie slychac wiec mozna wnioskowac ze pomimo tego, ze dziura ma 5mm to przeplyw nie jest duzy wiec moze mu to serduszko ( nawet gdyby dziura nie zarosla ) nie bedzie dokuczalo ...ja mam nadzieje, ze otwor zarosnie i obejdzie sie bez ingerencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Napewno tak bedzie Anetko, najwazniejsze ze wiecie co i jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Śliczny pokoiczek:) dziura się zrośnie a astma sama przejdzie i musisz w to wierzyć mi z wiekiem astma sama minęła a raczej moja postać alergii się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A u mnie alergia nie przechodzi, astma coraz częściej się odzywa, od dawna jadę na singularze i doraźnie jakieś wziewy typu berodual czy berotec. Ale sama jestem sobie winna - mam kudłatego alergena w domu i niestety nic nie jest w stanie mnie przekonać, zeby się go pozbyć. Wiem, że to niemądre, ale nie potrafię się koty pozbyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a mnie rozwaliły paputki z koronką i jeszcze zapomniałam pochwalić piękne plecionki ...ja się upraszam o kurs obrazkowy, bo chyba po wąchaniu tych farb jakaś tępa jestem ... Kochana ja sama nie wierze, ze sie na te wianki porwalam:lol2: ale ja jak mam chandre to wtedy robota mi najlepiej idzie... moze sie skusze na kolejna porcje wiankow to obfoce :)o ile zima mnie nie zaskoczy... A te buciki... to pierwsza rzecz jaka kupilam Marysi po wyjsciu z usg;), tak sie cieszylam moja mala coreczka, ze popadlam tamtego dnia w zakupowe szalenstwo - w jednym sklepie pani sie mnie nawet zapytala czy aby na pewno ja potrzebuje tego wszystkiego:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anetko, ależ słodki ten pokoik. Fajowe te wszystkie maskotki Mają*duszę Zdrowego serduszka i astmy pożegnania Wam życzę Co za pstryczki macie? I jakie parapety? Takie chcę zrobić w pokojach dziecięcych i w gabinecie (ale Pan stolarz policzył 800pln za wąskie 1,5 metrowe, szt 3, wydaje mi się, że drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dziekuje Dziewczynki:hug: Pasie, Eleno no ja wyjezdzajac z Pl tez mialam stwierdzona astme ale w no na tyle lepiej sie poczulam, ze wszystko odstawilam i bylo ok;)...zaczelo sie na nowo po urodzeniu Okruszka...alergia sie nasilila a po Marysi to juz dramat:jawdrop:, wiosna to byl dla mnie horror bo karmiac piersia nie wiele moglam wziac , wiecznie z husteczkami i w okularach bo soczewki mi z oczu wyplywaly...:lol2:jak uporam sie z mlodymi to sie za siebie wezme bo kolejnej wiosny nie przezyje:rotfl: Elena ja najbardziej to na koty jestem uczulona:rolleyes: u mnie zwierzak w domu nie przejdzie...jak sie dzieciaki w przyszlosci beda mocno upierac to sie nad rybka zastanowie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anetko, śliczny pokoik urządziłaś Iskierce. Za zdrówko dzieciaczków trzymam kciuki i miejmy nadzieję, że niebawem leki im odstawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anetko, ależ słodki ten pokoik. Fajowe te wszystkie maskotki Mają*duszę Zdrowego serduszka i astmy pożegnania Wam życzę Co za pstryczki macie? I jakie parapety? Takie chcę zrobić w pokojach dziecięcych i w gabinecie (ale Pan stolarz policzył 800pln za wąskie 1,5 metrowe, szt 3, wydaje mi się, że drogo) Monia dzieki:hug: Pstryczki Ospel a parapety jesionowe, olejowane na bialo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 U mnie też się wszystko zaczęło od kotów - masakra - ja się najzwyczajniej w świecie dusiłam w towarzystwie takiego jednego Zenka, którego mąż przytargał http://emoty.blox.pl/resource/brak_miejsca.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anetko,dobre Okruszkowe wiadomości Będzie dobrze,zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dziekuje Dziewczynki:hug: Pasie, Eleno no ja wyjezdzajac z Pl tez mialam stwierdzona astme ale w no na tyle lepiej sie poczulam, ze wszystko odstawilam i bylo ok;)...zaczelo sie na nowo po urodzeniu Okruszka...alergia sie nasilila a po Marysi to juz dramat:jawdrop:, wiosna to byl dla mnie horror bo karmiac piersia nie wiele moglam wziac , wiecznie z husteczkami i w okularach bo soczewki mi z oczu wyplywaly...:lol2:jak uporam sie z mlodymi to sie za siebie wezme bo kolejnej wiosny nie przezyje:rotfl: Elena ja najbardziej to na koty jestem uczulona:rolleyes: u mnie zwierzak w domu nie przejdzie...jak sie dzieciaki w przyszlosci beda mocno upierac to sie nad rybka zastanowie:rotfl: No właśnie ja też najbardziej na koty jestem uczulona muszę po prostu poczekać, aż problem rozwiąże się w "naturalny" sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a parapety jesionowe, olejowane na bialo;) Czyli dokładnie to co chcę Pamiętasz ile za nie płaciłaś? I kto (skąd) je robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czyli dokładnie to co chcę Pamiętasz ile za nie płaciłaś? I kto (skąd) je robił? Monia pojecia nie mam, robil nam je nasz pan od podlogi, jutro meza podpytam, moze on pamieta cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts