marimag 22.07.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A może ona jest nad Bałtykiem ale z drugiej jego strony I już nie wróci do nas.... :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.07.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Czuję się współwinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dziewczynki wróciłam z wakacji i ogarniam dom, ogród...o domku napiszę jak sprawa się zakończy, od blisko 2 tygodni czekam na przelew moich pieniędzy i mam przeczucie, że odzyskać ich łatwo nie będzie...no i dumam nad domkiem dla dzieci bo mają obiecany od zeszłego roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Czuję się współwinna Aniu niepotrzebnie kochana:hug: domek wyglądał idealnie no marzenie ale facet chyba pojęcia nie ma jak się interes prowadzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) focie Edytowane 26 Lipca 2013 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.07.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Anetko:1. Piękne foty. Marysia wygląda jak na tle fototapety2. Z domkiem nie mam już sumienia nic podsuwać, ale niedawno jak szukałam pomysłu na plac zabaw dla naszych (naszego) malucha, natknęłam się na coś takiego (domki na dole strony). Mam nadzieję, że to nie ten sam pan...!3. Możesz zapytać "swojego" stolarza, np. tego od drzwi. Nam plac zabaw robił nasz wiejski stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.07.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Foty - marzenie!!! :cool: Wyjazd pewnie taki sam, albo i lepsiejszy;). Buziaki:hug:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Piękne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.07.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Anetko widzę że masz dębowy blat. Mam pytanie o jego użytkowanie. Ja też mam olejowany i jak coś dłużej stoi, garnek albo kubek to się plamy robią. Niby piękny blat a teściowa, która nie wiedziała że nie można nic stawiać zostawiła garnek mokry od dołu i jak przyszłam z pracy to już plama była. Żałuję że zrobiłam drewniany bo musze bardzo uważać żeby nie zniszczyć a przecież w kuchni to raczej o to trudno. Jak ty go pielęgnujesz i czy też tak bardzo o niego dbasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Anetko śliczne zdjęcia znad morza. Jak było? wypoczęliście choć troszkę? Co w ogrodzie? wkleisz jakieś fotki w wolnej chwili?Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Anetko widzę że masz dębowy blat. Mam pytanie o jego użytkowanie. Ja też mam olejowany i jak coś dłużej stoi, garnek albo kubek to się plamy robią. Niby piękny blat a teściowa, która nie wiedziała że nie można nic stawiać zostawiła garnek mokry od dołu i jak przyszłam z pracy to już plama była. Żałuję że zrobiłam drewniany bo musze bardzo uważać żeby nie zniszczyć a przecież w kuchni to raczej o to trudno. Jak ty go pielęgnujesz i czy też tak bardzo o niego dbasz? Anetka coś napisze od siebie, a ja skrobnę od siebie, jako żem użytkowniczka dębowego blatu;). Jeśli Ci zostają plamy po wodzie, to znaczy, że masz za słabo zaolejowany. Dobrze zaolejowany blat nie wchłonie nic... ale trzeba go olejować dopóty dopóki przestanie już olej chłonąć... Czyli dobrym olejem dobre kilka razy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.07.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Wróciłaś w wielkim stylu piękne fotki ! jak obrazki ... dzieciaczki przeeeecudnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dzięki Rasiu, na razie olejował go stolarz i ja dwa razy w odstępie jakiś 3 msc. Blat użytkuję od listopada więc raczej krótko. Czyli powtarzać olejowanie w jakich odstępach czasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dziękuję Dziewczynki Marta lenia mam strasznego...w sanatorium fajnie - jedzenie podane, posprzątane ale ani chwili wytchnienia od dzieciaków;) generalnie jestem zadowolona ale zarazem szczęśliwa, że już jesteśmy w domu;) Proximka dokładnie tak jak Rasia napisała, decydując się na blaty drewniane trzeba pamiętać o ich pielęgnacji, mój jak był surowy to olejowany był 6 razy, teraz olejuję jak widzę, że woda się po nim rozlewa, jak dobrze zaimpregnowana to woda na blacie jest taka "skulkowana", no i oczywiście jak zaczyna się plamić to na pewno czas na olejowanie. Ja o swój dbam ale nie przesadnie - nie zostawiam na nim mokrych naczyń i staram sie wycierać na bierząco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.07.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 cudne fotki, a dzieciaki urocze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) no to na chwilę jeszcze dwie Edytowane 26 Lipca 2013 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 super zalapalam się wloski rozjasnilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Aniu od słońca tak mocno mi pojasniały, teraz mam dylemat jaki kolor nałożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 może tylko jaśniejsze pasemka, będą jakby musniete slonkiem,. a jak ci się nie spodoba to zawsze do czekoladowego możesz wrocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Anetko ślicznie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts