marimag 17.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Zdradź rombek jak nie ROMB tej tajemnej rewolucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.09.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cześć kochana!!!!! a cóż to za rewolucja Cię spotkała??? Nie wiem z jakiej okazji, ale jak RASIA, ja też gratuluję - bo to musi coś ważnego, skoro Raśka tak macha i faluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.09.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Piszesz o rewolucji i się uśmiechasz tzn że jest dobrze fajnie że się odezwałaś (nie ukrywam że mnie też lekko ciekawi ta rewolucja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Skoro okrzyknięto mnie wiedźmą i siłą nieczystą to pozwole sobie, odrobinkę zerknąć w szklaną kulę Czy My przypadkiem nie jesteśmy trochę w ciąży ???? Kula podpowiada, że być może poszło się nam do pracy..... lub Sprzedajemy dom i wyprowadzamy się do Vikingów. Tego ostatniego to nie gratuluje, nie pochwalam i wogóle kuźwa NIE ZGADZAM SIĘ !!!! Tak bez pytania ? Focha szczelam ( póki co niesmiałego....czekam na romb ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 jeszcze mogla w lotto szostke trafic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.09.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 I ja przebieram nogami z ciekawości Obstawiam podobnie jak marimag czyli, praca, sprzedaż domu, przeprowadzka Anetko a jak dzieciaki? Okruszek w przedszkolu? A jak ogród- pochwal się trawami, żurawkami, i cała resztą! Serdecznie pozdrawiam i GRATULUJĘ ( co by to nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Marimag pewnie coś słusznie dojrzała w szklanej kuli:) - czekamy więc na uchylenie rąbka tajemnicy, Anetko, co to za rewolucja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 18.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Anetko to ja tez gratuluję :wave:. Bardzo się cieszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 hej Anetko cokolwiek ta rewolucja oznacza to gratuluje i trzymam kciuki i mam nadzieje, ze niedługo wszystko nam opiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 też gratuluję obstawiam - potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.09.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 I ja gratuluję, choć jeszcze nie wiem czego. Ja obstawiam pracę, może nawet własny biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Też gratuluję nie wiedząc czego, Anetka, chyba nie budujesz własnymi rękami tego ogrodowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.09.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Eeee Aneta nie badz wisnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wiśnia ??? ŚLIWA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ale ze śliwy innego słowa nie utworzymy Aniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Aaaaaa :oops: :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) nie sądziłam , że mój post takie zamieszanie spowoduje a ja chciałam tak po angielsku się wycofać z Fm No cóż mamy problemy zdrowotne z Łukaszkiem, jesteśmy po hospitalizacji i rezonansie magnetycznym, nie znalezli nic, tzn nie ma patologi ale nadal musimy szukać i diagnozować jutro mam konsultację w tej sprawie w szpitalu generalnie mielismy trudny czas, mam nadzieję że teraz będzie juz tylko lepiej No i bardziej optymistyczna wiadomośc - to tak, tak, pracuję Dostałam dość niespodziewanie propozycję, zbyt wiele na ta chwilę nie mogę powiedzieć Edytowane 29 Października 2013 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.09.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 to praca w nowo powstającym centrum Ursa Maior:) O, widziałam go jak do Lutowisk jechałam w tym roku. Gratuluję. Przykro mi, że macie problemy z małym :hug: Trzymam kciuki, żeby wszystko było oki. Daj znać proszę jak cos się wyjaśni. Choroba dziecka to najgorsze co może rodziców spotkać . Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko i ja trzymam kciuki za Łukaszka. Jestem myślami z Wami Gratuluje pracy! Wiem jak ci zależało na jej znalezieniu! A więc HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.09.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko, gratulacje . Wiedziałam, że z pracą w końcu się ułoży, ale się cieszę . Trzymam też kciuki za zdiagnozowanie Łukaszka i jak najszybsze podjęcie leczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts