Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, serdeczne gratulacje z okazji pracy :wave:

A za Łukaszka trzymam kiuki :hug:

Wykażę się teraz debilizmem, ale co to...... Ursa Maior ? :oops::oops::oops:

Google Twoim przylacielem jest :p

http://ursamaior.pl/centrum-ursa-maior.php

Mam nadzieję Anetko, że nie opuścisz definitywnie forum. Wiele by straciło na wartości bez Ciebie. Masz wielkie serce i niejednokrotnie dzieliłaś się nim z innymi forumowiczami. Byłoby szkoda.

Trzymam kciuki za zdrowie Łukaszka i gratuluję pracy. Oby była dla Ciebie satysfakcjonująca.

Buziaki!

• 2 weeks później...

Hej Aneciu

dopiero przeczytałam. Bardzo się cieszę z powodu Twojej pracy i gratuluję serdecznie:hug:

Mimo natłoku obowiązków mam nadzieję, ze skrobniesz coś od czasu do czasu... Ostatnio stara forumowa gwardia się mocno wykruszyła i już nie jest tak fajnie...:(

Trzymam kciuki z zdrówko Okruszka i Mani:hug:

• 1 month później...

Witam, piękne wnętrza.

Mam pytanie dot.kuchni. Niewiedzieć dlaczego ale rzadko spotyka sie białe sprzęty kuchenne. Proszę o opinię jak wyglądają w użytkowaniu. Szczególnie biały zlew i płyta grzewcza biała, czy nie są problematyczne w utrzymaniu? Możliwe że to pytanie padło, jeśli tak to przepraszam, ale ciężko przegrzebać cały dziennik w poszukiwaniu jednej informacji.

• 2 weeks później...

Anetko,

Zaglądam do Ciebie choć nie piszę. Mam nadzieję, że wszystkie zmiany u Was są pozytywne i dzielnie radzicie sobie z tym co trudne. Choć ostatnio sama rzadziej bywałam na FM, to mocno odczuwam Twój brak. Ściskam serdecznie i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i całej Twojej Rodziny :hug:

Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!!

http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg