marimag 19.09.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko, co prawda nie wiem z czym walczycie, ale gdybyś potrzebowała jakiegoś speca w stolicy to daj znać. Poszukam, wywiem się. Wykażę się teraz debilizmem, ale co to...... Ursa Maior ? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko, serdeczne gratulacje z okazji pracy A za Łukaszka trzymam kiuki Wykażę się teraz debilizmem, ale co to...... Ursa Maior ? :oops: Google Twoim przylacielem jest http://ursamaior.pl/centrum-ursa-maior.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko, również trzymam kciuki za Łukaszka i prawidłowe zdiagnozowanie. Gratuluję nowej pracy. Wiedziałam, że ten dzień kiedyś nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.09.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie kumam tej instytucji ale skoro będziesz piwko pędzić to dla mnie BOMBA ! Szykujemy zlocik. Trunki, samogony i inne specjały....mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 19.09.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko gratulacje . Miałam okazję poznać Janusza D. - człowiek z pasją, zapewne pozostała ekipa też jest ok i będziesz zadowolona z tej pracy. Łukaszkowi życzę powrotu do zdrowia (nasz mały w tym roku też nam napędził stracha, ale jest już lepiej). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 19.09.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Anetko trzymam kciuki za Lukaszka i gratuluje pracy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.09.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dużo zdrówka dla Okruszka . Super z powodu pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Anetko,ściskam z powodu problemów zdrowotnych Synka:( - nie zazdroszczę Wam nerwów, oby wszystko się szybko i pozytywnie wyjaśniło!Co do pracy, wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Aneta super wiadomość o pracy W kwestiach zdrowotnych trzymam za was kciuki i modlę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mam nadzieję Anetko, że nie opuścisz definitywnie forum. Wiele by straciło na wartości bez Ciebie. Masz wielkie serce i niejednokrotnie dzieliłaś się nim z innymi forumowiczami. Byłoby szkoda.Trzymam kciuki za zdrowie Łukaszka i gratuluję pracy. Oby była dla Ciebie satysfakcjonująca.Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.09.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Anetko przyszłam tu pogratulować nowego wyzwania zawodowego i oczywiscie trzymam kciuki za zdrówko Okruszka mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.10.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Anetko,nie porzucaj forum:no:smutno tu bez Ciebie:yes: To taka prośba z rana :pprzesyłam pozdrowienia i życzenia zdrówka dla Was wszystkich. W pracy siem układa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hej Aneciu dopiero przeczytałam. Bardzo się cieszę z powodu Twojej pracy i gratuluję serdecznie:hug: Mimo natłoku obowiązków mam nadzieję, ze skrobniesz coś od czasu do czasu... Ostatnio stara forumowa gwardia się mocno wykruszyła i już nie jest tak fajnie... Trzymam kciuki z zdrówko Okruszka i Mani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 01.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam, piękne wnętrza. Mam pytanie dot.kuchni. Niewiedzieć dlaczego ale rzadko spotyka sie białe sprzęty kuchenne. Proszę o opinię jak wyglądają w użytkowaniu. Szczególnie biały zlew i płyta grzewcza biała, czy nie są problematyczne w utrzymaniu? Możliwe że to pytanie padło, jeśli tak to przepraszam, ale ciężko przegrzebać cały dziennik w poszukiwaniu jednej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.12.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej Anetko! Mikołaja przyniosłam. http://imageshack.com/a/img543/undefined/y7a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 15.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Anetko, widzę zieloną kropeczkę! To znaczy, że jesteś Napisz choć kilka słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Anetko, Zaglądam do Ciebie choć nie piszę. Mam nadzieję, że wszystkie zmiany u Was są pozytywne i dzielnie radzicie sobie z tym co trudne. Choć ostatnio sama rzadziej bywałam na FM, to mocno odczuwam Twój brak. Ściskam serdecznie i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i całej Twojej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Hej Anetko:D. Zostawiam ślad, że cały czas o Was myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Anetko dużo, dużo zdrowia dla Was!!! Zdrowych i spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.12.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts