hazeleyes1982 12.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Anetko, ale potrafilas stworzyc klimat...szok:jawdrop: Zupelnie nie w moim stylu...ale, no wlasnie...patrzac na te zdjecia-stwierdzam, ze ten moj styl jakis chyba nijaki jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.10.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam serdecznie.Podpatruje Twoją kuchnię, jest super, mam putanie o kuchenke mikrofalową , czy jest z tej samej serii co piekarnik?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.10.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Yokasta ja mam takihttp://www.magiaparkietu.pl/uploads/produkty/1048/osmo3058.jpgjest matowy i mi to troche przeszkadza i nawet wymysliłam zeby jednak przejsc na olej Ikea ale skoro piszesz ze woda i tak wsiaka? to jestem w szoku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam serdecznie. Podpatruje Twoją kuchnię, jest super, mam putanie o kuchenke mikrofalową , czy jest z tej samej serii co piekarnik? Pozdrawiam ja nie mam mikrofali u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Znalazłam CIę przez wątek kubel30, jestem pełna podziwu, przepiękne wnętrza a kuchnia -rewelacja:) i bardoz mi siępodoba lampa nad wyspą, gdzie można takie cuda znaleźc? Dziekuje bardzo! Lampa no name - przytachana z No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Anetko, ja po prośbie. Znasz może jakiś porządny olej do blatów? Olejowałam tym z ikea ale moim zdaniem to na blaty kuchenne się nie nadaje, mnóstwo warstw a wodę dalej bierze. Nie chcę sobie zrobić kuku, do tej pory w innych miejscach ten olej sprawdzał mi się super. Twój jest, zdaje się, norweski ale może coś Ci się obiło o uszy? Bardzo pilnie potrzebuję najwazniejsze żeby był do kontaktu z żywnością a najlepiej to jakby stworzył jakąś nieprzenikalną i niewyczuwalną w dotyku powłoczkę . Ja mam olej z HTH, maja oddzial we Wroclawiu, jak dla mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Anetko, ale potrafilas stworzyc klimat...szok:jawdrop: Zupelnie nie w moim stylu...ale, no wlasnie...patrzac na te zdjecia-stwierdzam, ze ten moj styl jakis chyba nijaki jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Anetko, wkleiłaś zdjęcia swojej łazienki.Powiedz mi, proszę, co to za białe kafle? Jaki mają wymiar? Pewnie 30x60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Anetko, wkleiłaś zdjęcia swojej łazienki. Powiedz mi, proszę, co to za białe kafle? Jaki mają wymiar? Pewnie 30x60? Marazzi pasta bianca 36x18 http://www.marazzi-norddeutschland.de/Katalogdownloads/Shade.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dziękuję Nie mój wymiar. Szukam dalej. Chyba, że znasz białe płytki 20x40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 13.10.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przepiękny pokoik Iskierki, jestem pod ogromnym wrażeniem. Piękne meble, dodatki, wszystko tworzy niepowtarzalny klimat. Super. Z dodatków najbardziej mnie urzekły karmniki;) Można prosić o zbliżenie i coś więcej na ich temat? Są boooskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witaj,Anetko w kuchni podpatrzyłam piekarnik (o ile się nie mylę to GORENJE) a nad piekarnikiem to nie mikrowela? Zastanawiam sie bo GORENJE nie ma takich mikroweli, co to więc jest?Pozdrowionka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 13.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam.W wątku zdjęcia - obejrzałam i jestem zachwycona. Gratuluję. Piękne wnętrza.Bardzo proszę o napisanie co jest na podłodze w salonie. Na pewno ta informacja jest w Twoim wątku , ale potrzebuję dokonać szybko wyboru i nie mam w tej chwili czasu na przeczytanie całego wątku, a bardzo mi się podoba Twoja podłoga. Więc plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Yokasta to dziwne, ja olejowałam 3 razy i nic mi nie wsiaka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przepiękny pokoik Iskierki, jestem pod ogromnym wrażeniem. Piękne meble, dodatki, wszystko tworzy niepowtarzalny klimat. Super. Z dodatków najbardziej mnie urzekły karmniki;) Można prosić o zbliżenie i coś więcej na ich temat? Są boooskie! Dziekuje. Karmniki no name, przytachane z Oslo. http://img571.imageshack.us/img571/2317/img1849y.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witaj, Anetko w kuchni podpatrzyłam piekarnik (o ile się nie mylę to GORENJE) a nad piekarnikiem to nie mikrowela? Zastanawiam sie bo GORENJE nie ma takich mikroweli, co to więc jest? Pozdrowionka:)) to jest taki panel Gorenje, zamiast frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam. W wątku zdjęcia - obejrzałam i jestem zachwycona. Gratuluję. Piękne wnętrza. Bardzo proszę o napisanie co jest na podłodze w salonie. Na pewno ta informacja jest w Twoim wątku , ale potrzebuję dokonać szybko wyboru i nie mam w tej chwili czasu na przeczytanie całego wątku, a bardzo mi się podoba Twoja podłoga. Więc plisss... deska debowa, lakierowana na matowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Anetko,cudowności, ależ zgromadziłaś piękne detale!!! Koniki, budki, napisy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Anetko a szafę dla Marysi też masz od tego ulubionego sprzedawcy z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Anetko a szafę dla Marysi też masz od tego ulubionego sprzedawcy z allegro? tak, teraz wlasnie wystawil podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts