agawi74 16.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A ja nie dostanę Też mi się ten fotel podobał Dawaj, dawaj, nie oszczędzaj:lol2: Czekam:popcorn: Masz pełną skrzynkę Madziu:( Teraz ja czekam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Znowu?! Już idę jolika, poproimy o zwiększenie limitów!!! Przecież my tu korespondujemy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Przecież my tu korespondujemy:mad: http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Poszło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.10.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 agawi czy ja też mogłabym prosić o namiar na fotelik? No chyba, że to stacjonarnie w Warszawie tylko to niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aneta strasznie przykro czytać że znowu macie jakieś problemy zdrowotne. Głowa do góry, musicie myśleć pozytywnie. Maluchy czasami są twardsze niż nam się wydaje i dużo lepiej znoszą takie historie niż nam się wydaje .Musi być dobrze! A pokoik Iskierki bajeczny, nawet nie wiesz jak mi tęskno do misiów i tych wszystkich babskich bajerów. Toficzku :hug:no coz...sa gorsze rzeczy na swiecie...:)na poczatku bylam podlamana ale dzisiaj patrze juz na to wszystko troche inaczej i ciesze sie ze to tylko "TO":yes: Kochana no to do roboty:lol2:, ja za pierwszym razem tez kupowalam samochodziki i "meskie pierdoly":lol2:, mnie najbardziej cieszy fakt, ze moge kupowac Iskierce sukienki - ma ich mnostwo bo ja oprzec sie nie moge:lol2:, moze dlatego ze sama tak rzadko zakladam kiecki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Anetko, pytałaś mnie kiedyś czy znalazłam alternatywę dla fotela z Farmy. Otóż znalazłam:yes:http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/yahoo.gifi wysyłam Ci na prv:) http://www.matrax.net/forum/images/keny/mail.gif Kochana JESTES WIELKA :hug:jak Ty to robisz, ze wszystko wynajdziesz:D no super poprostu bo cena fajna i fotel wyglada cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jedzie do mnie fotel - taki http://img835.imageshack.us/img835/94/18597786981.jpgUploaded with ImageShack.us bez watpienia potrzebuje nowego wdzianka i tak sie zastanawiam czy brnac w szarosci czy zaszalec z kolorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a zaszaleć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O kurka...ale odjazd:) o jakim ewentualnie szalenstwie z kolorem, anetko myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 mysle nad fioletem albo oberzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kochana JESTES WIELKA :hug:jak Ty to robisz, ze wszystko wynajdziesz:D no super poprostu bo cena fajna i fotel wyglada cudnie:yes: Dziękuję I cieszę się, że mogłam pomóc:hug: A ten Twój jadący fotelik ma boski kształt:yes: Może jednak zaszaleć z kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 oj oberzyna byłaby cudna!!! Anetka napisz jeszcze raz jak zaczełas te serce bo zwariuje?;-(( no nie wychodzi mi nie wiem jak zaczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zaszaleć!!! Oczywiście, że zaszalećhttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Ja bym dałą granat, lub inny odcień głębokiego niebieskiego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 18.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nadrobiłam zaległości . Kurcze ja to nawet nie wiedziałam, że chciałaś sie rozstac z forum heheheh .Dobrze, że tego nie zrobiłaś !!! i witam sie na nowym wątku Dom jest piękny ale to juz wcześniej pisałam , że kuchnia cudowna to też wiesz ....A pokoje twoich pociech to mega, mega inspiracja . Są cudowne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 18.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a i oczywiście zazdroszczę bawialni dla dzieciaków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flippi 18.10.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Anetko, koniecznie zaszalej z kolorem Fiolet (ale taki przechylający się w ciepłą stronę) lub oberżyna będą bardzo OK, moim zdaniem. Trzymam kciuki za zdrówko maluchów. Będzie dobrze! Pokój Marysi śliczny! (Jak ja bym chciała jeszcze mieć takiego maluszka, żeby mu kupować różne słodkie rzeczułki... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.10.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Anetko fotel w kolorze to będzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.10.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja też BARDZO popieram mocny kop w postaci koloru - oberżyna, śliwka, a może nawet turkus czy amarant?TAKI fotel zobowiązuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts