ane3ka1 18.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Anetko, zobaczyłam fotelik i pomyślałam fioletowy (aksamit), a potem czytam, że myślisz o kolorze. Jestem za! Zaszalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Alez Jestescie Kochane jednomyslne...:hug:no teraz to mnie kusi zeby byc troche przekorna i w szarosciach go machnac...:lol2: no dobra fotel dzisiaj dojechal ale okazalo sie , ze uszkodzony...no niech to diabli...:bash:protokol reklamacyjny spisany , zobaczymy po konsultacji ze stolarzem czy usterke da sie naprawic bo fotel wiekowy wiec nowego nie wysla, moga jedynie pieniadze zwrocic...pieniedzy nie chce, chce fotel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Oooo jaka szkoda fotelika:( Cudny jest:yes: Może uda się go naprawić? Trzymam kciukihttp://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Aga no mam nadzieje...wyglada niefajnie to pekniecie ale musi to stolarz oblukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Damy radę, szkoda takiego cudeńka. Duś tego stolarza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.10.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mysle ze wszystko da sie zrobic, byleby sie nie okazalo, ze musi nowy fotel zmajstrowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 zapomnialam...swiecznik zmajstrowalam, pewnie w sypialni wyladujehttp://img690.imageshack.us/img690/6023/img1892b.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img32.imageshack.us/img32/6795/img1895c.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) wklejam kilka zdjec Iskierki naszej... zdjecia z dzisiaj... Edytowane 23 Października 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 anetko,fajnie masz-chcesz wazonik, to masz i to jaki-hand-made:)super.Szkoda, ze ja takich ciągat nie mam a moja Maminka jest plastyczką-maluje obrazy, potrafi tkac i inne takie... ) Co do przepisów Moni i dziewczyn-skusilam sie na razie tylko na kukurydze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Iskierka boska!! eh te bezzebne usmiechy sa najsłodsze;-))) za przepisy dziekuje;-)) i opowiadaj jak to z tym swiecznikiem było? bo mam w zanadrzu jeden;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 anetko,fajnie masz-chcesz wazonik, to masz i to jaki-hand-made:)super.Szkoda, ze ja takich ciągat nie mam a moja Maminka jest plastyczką-maluje obrazy, potrafi tkac i inne takie... ) Co do przepisów Moni i dziewczyn-skusilam sie na razie tylko na kukurydze:D Zdolna Masz Mamusie:yes: U mnie brak czasu i ...cierpliwosci...:bash:to tak na szybko udalo sie zrobic...cale lato zbieralam sie za okna , ktore beda lustrami i drzwi - zaglowek...okna dzis skonczylam - jutro mam zamiar poprzecierac i zawoskowac no i wziasc sie za drzwi, zeby przed zima skonczyc bo nasza sypialnia pusta... Ja poki co jeszcze nic z tych przepisow nie robilam ale jutro mam zamiar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Iskierka boska!! eh te bezzebne usmiechy sa najsłodsze;-))) za przepisy dziekuje;-)) i opowiadaj jak to z tym swiecznikiem było? bo mam w zanadrzu jeden;-) Aniu swiecznik byl ciemny wiec polozylam na niego 2 warstwy bialej farby w sprayu, potem przetarlam papierem sciernym, zawoskowalam no i jest. Podobnie robilam wieszak - serduszko. Teraz przypomnialam sobie, ze zapomnialam Ci o sercach napisac. ja zaczynalam od gory - tzn najpierw uformowalam ten "dziobek" ktory sie na 2 strony rozchodzi , potem dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Śliczności Kochane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Anetka a czym woskujesz na koniec? i po co? bo mam swiecznik juz pomalowany na ciemno potem lekko swieczka i biały spray tak? potem przecierka a potem wosk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja nie daje swieczki...woskuje na koniec - taka kosmetyka, zeby to wykonczyc. Mam gotowy wosk - taka paste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 wosk-paste? hmmm napiszesz jaki? sorki ze tak marudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Anetko ...jaka ona do Ciebie podobna na tych zdjęciach ...no cudo ...a ja chcę jeszcze zdjęcia Okruszka vel Łukaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Matko! Przez chwilę myślałam, że pomyliłam wątki jak zobaczyłam TYYYLE przepisów u Anetki:lol2: Dobrze, że masz je w wszystkie w jednym miejscu:yes: Iskierka CUDNA, słodziak do schrupania:D Świecznik też śliczny- zdolniacha z Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Aniu szwedzki ernst PA -kolor zntyczny, przytachany z NoLasche Kochana zdjecia Okruszka beda ale juz nie dzis pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ale cudowna ta twoja Niuńka:rolleyes: Z rozrzewnieniem wspominam czasy "szczerbolka":lol2: Ślicznotka prawdziwa.A świecznik... no cóż - dobra robota:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts