mojanio 21.10.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko - zdjęcia słodkie! Patrzyłam na wszystkie 3 tzn również na avatar - fajnie to wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jaka mama takie dzieci , a że dzieci cudne więc wiadomo jaka mama:yes: Placuszki wyszły pyszne , tylko u mnie łosoś nie przejdzie , a co można podać innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Moje placki troche inaczej (gorzej) wyglądały, piekłaś czy smażyłaś? Miałaś średnią cukinię? Okruszek to chyba ksywkę powinien już zmienić, kawał chłopa z niego, super wyglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziekuje Dziewczynki Emolku moje pieczone - ja prawie wogole nie smaze a cukinia srednia byla:yes: On juz chyba zawsze bedzie naszym Okruszkiem...teraz tez jest drobniutki...96cm i 13 kilo, na tle rowiesnikow wypada blado ze swiomi gabarytami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.10.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 z okruszka to juz duzy okruch sie zrobil :D fajowe zdjecie. a za wypieki - podziwiam! bardzo apetycznie wygladaja i nie watpie ze tak smakuja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Kubelku z sama smietana tez fajnie smakuja ale jak dla mnie w zestawieniu z lososiem - rewelacja:yes:. My uwielbiamy lososia - u mnie w lodowce zawsze siedzi wedzony... Lasche no to faktycznie jest takie magiczne miejsce...czlowiek jakos tak odruchowo cmoka wlasnie tam...:yes: ale jak juz sie tak "upublicznilam" to wklejam jeszcze zdjecie z Marysia, zeby nie bylo, ze tylko Okruszek taki dopieszczony...:Dja sama nie wiem do kogo te nasze dzieci podobne - jedni mowia , ze do mnie , drudzy ze do Łukasza...W kazdym razie udaly nam sie...;) Edytowane 23 Października 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 cudna, po prostu cudnahttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif ja też zawsze wycałuję Hanutka w to magiczne miejsce:lol2: Myślałam, ze tylko ona taka biedna... bo jak ją dopadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 śliczne buźki, wszystkie trzy cukierki młodziutko wyglądasz ale nie chwaliłas się że woskujesz meble. jak Ci wychodzi? podobny efekt do kupionych mebelków? pokazuj tu szybko okno i drzwi i mów co po kolei, ja nie wiem jak się zabrać za moje szafeczki. narazie im się przyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 cudna, po prostu cudnahttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif ja też zawsze wycałuję Hanutka w to magiczne miejsce:lol2: Myślałam, ze tylko ona taka biedna... bo jak ją dopadnę... Madzia dziekuje:hug:, no ja jak dorwe Okruszka to az piszczy z radosci...;)z Marysia poki co delikatniej bo Ona jeszcze Drobineczka ale tez jej sie podoba taka zabawa, ja jeszcze uwielbiam stopy moich dzieci, no poprostu strasznie mnie rozczulaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Madzia dziekuje:hug:, no ja jak dorwe Okruszka to az piszczy z radosci...;)z Marysia poki co delikatniej bo Ona jeszcze Drobineczka ale tez jej sie podoba taka zabawa, ja jeszcze uwielbiam stopy moich dzieci, no poprostu strasznie mnie rozczulaja... ach te stópki:rolleyes: Moja mała, to tak lubi jak jej je gryzę, całuję, masuję, gilgocze, że na hasło "dawaj stópki" od razu się kłądzie czy siada i zdejmuje skarpetki:lol2: Uwielbiam je, mogłabym je zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 śliczne buźki, wszystkie trzy cukierki młodziutko wyglądasz ale nie chwaliłas się że woskujesz meble. jak Ci wychodzi? podobny efekt do kupionych mebelków? pokazuj tu szybko okno i drzwi i mów co po kolei, ja nie wiem jak się zabrać za moje szafeczki. narazie im się przyglądam Slonce - kiedys przy zakupach w No pani mi polecila taki gotowy wosk do mebli - antyczny , smierdzi troszke jak stare pasty do podlogi, ma konsystencje pasty - kremu. Ja poki co uzylam go do drobiazgow...okna wczoraj zrobilam na gotowo i tez zawoskowalam - wosk daje taka aksamitna powloke...:yes:nie wiem czy efekt ten sam jak u Hebla - raczej nie. Okna dzisiaj jada do szklarza i pokaze mam na dzieje w przyszlym tygodniu gotowe lustra...teraz zbieram sily na drzwi, zeby miec zaglowek do lozka, bo na nim maja zawisnac kinkiety, ktore trzeci rok sie kisza na strychu no i bede mogla dalej myslec nad sypialnia...nad nakaslokami, toaletka no i moze jeszcze cos sie zmiesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Muszę sobie przemyśleć te krzesełka. Do kubełka Stasiek to już trochę za duży Ani się obejrzę a będzie siedział, więc o czymś trzeba pomyśleć... Dzieciaki masz piękne i sama piękna jesteś. Ja Stacha też ciumkam po buziaczku i z radości aż pyszczka otwiera edit: a notesik kurczę trochę drogawy. Ja kiedyś znalazłam takiego na rolce - też fajny i też nie tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko, zdjęcia urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Muszę sobie przemyśleć te krzesełka. Do kubełka Stasiek to już trochę za duży Ani się obejrzę a będzie siedział, więc o czymś trzeba pomyśleć... Dzieciaki masz piękne i sama piękna jesteś. Ja Stacha też ciumkam po buziaczku i z radości aż pyszczka otwiera edit: a notesik kurczę trochę drogawy. Ja kiedyś znalazłam takiego na rolce - też fajny i też nie tani. Aniu notesik drogawy to fakt , firma jest dunska, w No kiedys likwidowali ich sklep i sie oblowilam bo wszystko bylo 50 % taniej - mam niezla kolekcje Evy Solo dzieki tej wyprzedazy:yes: A krzeselko tak jak Ci pisalam rewelacja, ja dlugo sie zastanawialam jakie ale to mnie przekonalo, ten dodatkowy suport (nie pisze o kubelku bo u was to juz po ptokach), mowie o tym plastiku pod plecy i palaku sprzodu - jest super, bo jest tak wyprofilowany, ze nawet jak dziecko jeszcze stabilnie nie siedzi to ono go fajnie trzyma, do tego sa szelki. Potem wyciaga sie ten suport spod plecow i zostaje palak sprzodu...ja chcialam wlasnie takie krzeselko, zeby idealnie pasowalo do stolu wymiarami, zeby dzieci mogly aktywnie uczestniczyc w "biesiadowaniu", to ze to krzeselko nie ma stolika to dla mnie zaleta ale wszystko rzecz gustu. wkleje Ci zdjecie Marysi w tym krzeselku to zobaczysz co mam na mysli http://img23.imageshack.us/img23/4196/img1887cp.jpg Uploaded with ImageShack.us jedno zdjecie Marysi w krzeselku jest wczesniej to sobie Luknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Do schrupania te twoje szkraby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko, masz rację, udały Wam się dzieci A propos pieszczot. Nasz Jakub kilka razy dziennie kładzie się na kanapie i woła "Mamusia, nie czuję się kochany" I trzeba go łaskotać i całować. Boję się, że kiedyś przy kimś obcym z tym wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Aniu, odnośnie tripp-trappa. Nasz miał taką nakładkę - blat. Ale my mieliśmy jakiś stary model. Kupiłam używany na Allegro i przemalowałam I musiał mieć, bo nie mieliśmy stołu w kuchni. Stół się pojawił, to blat powędrował do piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko, to znaczy jak Stasiek sam jeszcze nie siedzi, to z tym supportem może spokojnie siedzieć w krzesełku? Nic się nie będzie działo z kręgosłupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 "Mamusia, nie czuję się kochany" I trzeba go łaskotać i całować. Boję się, że kiedyś przy kimś obcym z tym wyskoczy http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Anetko, masz rację, udały Wam się dzieci A propos pieszczot. Nasz Jakub kilka razy dziennie kładzie się na kanapie i woła "Mamusia, nie czuję się kochany" I trzeba go łaskotać i całować. Boję się, że kiedyś przy kimś obcym z tym wyskoczy dobrehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts