Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pięknie:)

Anetko, bierzemy sie za siebie. Skoro wszelakie formy ruchu poza spacerami uniemożliwione weźmiemy sie za dietę:)

Od dziś!! kolacji nie ma, a śniadanko królewskie, obiadu pół porcji:) i bez podjadania!!!

no może tyci;)

p.s. przypomniało mi się, ze mama przyniosła mi ciasto...nie no od jutra ta dieta;)

Witajcie Dziewczynki!:hug:

Magduśka my mamy projekt indywidualny - wlasciwie sami zaprojektowalismy nasz dom, architektka jedynie poprzeliczala co trzeba bylo:D

Asiulkowo no chyba jedynie dieta nam zostaje...:lol2:Ja wciaz karmie Iskierke wiec za bardzo nie moge poszalec:cool:, ja to mam problem ze slodyczami - bo je uwielbiam!:mad::sick: My staramy sie na styl skandynawski nie jesc slodkiego w tygodniu, robimy slodki dzień w wekend, no ale wtedy jemy czasem bez opamietania - cala trojka:lol2:. hmmm Ty Masz dzisiaj ciasto. to moze zacznijmy od poniedzialku:D

Mlody zaczal nowe przedszkole ale sie nie nachodzil bo od soboty temperatura i paskudne przeziebienie:bash:, mnie zlapalo w niedziele , bo ja zawsze wszystko lapie od niego,a Marysia choruje od wczoraj:mad:. Jedynie maz sie trzyma dzielnie:cool:

Witam Kobietki:welcome: dziekuje, dziekuje za Wasze wpisy :hug:

My nadal zasmarkani, kaszlacy no i wogole ledwozyjacy bo jak dwoje dzieci chorych to istny sajgon:bash: ale mam nadzieje, ze niebawem wrocimy do formy.;)

MartaiBartek czajnik to Lacafetiere ale ceny nie pamietam, kupilam juz jakis czas temu:rolleyes:

Pokoj Okruszka bedzie , tylko sie z chorobska troche wywiniemy bo nie mam glowy do zdjec poki co:lol2:. Pokoik Marysi jeszcze nie gotowy ale Mloda nie narzeka;)

Nasza sypialnia tez czeka na dopieszczenie, dobrze ze lozko wnieslismy zanim sie wprowadzilismy, bo cala reszta, ktora miala byc zrobiona zaraz potem stoi i kwiczy:lol2:

Aneta, jest cudnie, aż boję się myśleć co jeszcze pieknego pokazesz;)

chciałam Cię zapytać o obudowę kominka, bo chciałabym coś podobnego do Twojego - powiedz, macie w tej wnęce gdzie szyba po prostu pomalowaną na kolor sciany płytę czy jest to obłożone jakimś kamieniem? Bo ja chciałabym jak najprościej, bez kamienia, ale podobno bedzie się bardzo brudzić i wykonawca na kamień mnie namawia...