mojanio 06.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Szukałam, szukałam i było smutno ale teraz jest wesoło! Cieszę się baaaardzo, że inni nakłonili Cię do powrotu - ja nie miałam odwagi napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 i ja się cieszę z reaktywacji:):) domek niezmiennie zachwyca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 06.09.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 pięknie:) Anetko, bierzemy sie za siebie. Skoro wszelakie formy ruchu poza spacerami uniemożliwione weźmiemy sie za dietę Od dziś!! kolacji nie ma, a śniadanko królewskie, obiadu pół porcji:) i bez podjadania!!! no może tyci;) p.s. przypomniało mi się, ze mama przyniosła mi ciasto...nie no od jutra ta dieta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witajcie Dziewczynki! Magduśka my mamy projekt indywidualny - wlasciwie sami zaprojektowalismy nasz dom, architektka jedynie poprzeliczala co trzeba bylo:D Asiulkowo no chyba jedynie dieta nam zostaje...:lol2:Ja wciaz karmie Iskierke wiec za bardzo nie moge poszalec:cool:, ja to mam problem ze slodyczami - bo je uwielbiam! My staramy sie na styl skandynawski nie jesc slodkiego w tygodniu, robimy slodki dzień w wekend, no ale wtedy jemy czasem bez opamietania - cala trojka:lol2:. hmmm Ty Masz dzisiaj ciasto. to moze zacznijmy od poniedzialku:D Mlody zaczal nowe przedszkole ale sie nie nachodzil bo od soboty temperatura i paskudne przeziebienie:bash:, mnie zlapalo w niedziele , bo ja zawsze wszystko lapie od niego,a Marysia choruje od wczoraj:mad:. Jedynie maz sie trzyma dzielnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 anetka super że mogę znowu podglądac.... pieknie mieszkacie!!!!a kuchnia to normalnie poezja.piekne kanapy..... ach mega zachwyt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 super że jednak wróciłaś !!! nakarmisz głodnych zdjęć Twoich wnętrz w tym mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anetko jesteś!!!! świetnie, że powróciłaś z dziennikiem, bo twoje wnętrza cieszą moje oczy i serce!!! I od razu pytanie: skąd i za ile kuchenny biały czajnik? poszukuję takowego a wszędzie emaliowane z aplikacjami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anetko, pojawiasz się znikasz;), nie ważne, dobrze że znów jesteś! Czekam z niecierpliwością na pokoiki młodych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.09.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ależ pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam i zdrówka dużo życzę. Dom oczywiście piękny, otworingami zachwycałam się już wcześniej a zbliżeniowe zdjęcia z fakturą drewna tylko mnie utwierdzają w must have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anetko zdrówka Wam zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 07.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Zdrówka dla WAS:) a dieta luzik....od poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam Kobietki:welcome: dziekuje, dziekuje za Wasze wpisy My nadal zasmarkani, kaszlacy no i wogole ledwozyjacy bo jak dwoje dzieci chorych to istny sajgon:bash: ale mam nadzieje, ze niebawem wrocimy do formy. MartaiBartek czajnik to Lacafetiere ale ceny nie pamietam, kupilam juz jakis czas temu:rolleyes: Pokoj Okruszka bedzie , tylko sie z chorobska troche wywiniemy bo nie mam glowy do zdjec poki co:lol2:. Pokoik Marysi jeszcze nie gotowy ale Mloda nie narzeka;) Nasza sypialnia tez czeka na dopieszczenie, dobrze ze lozko wnieslismy zanim sie wprowadzilismy, bo cala reszta, ktora miala byc zrobiona zaraz potem stoi i kwiczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 08.09.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Aneta, jest cudnie, aż boję się myśleć co jeszcze pieknego pokazesz;) chciałam Cię zapytać o obudowę kominka, bo chciałabym coś podobnego do Twojego - powiedz, macie w tej wnęce gdzie szyba po prostu pomalowaną na kolor sciany płytę czy jest to obłożone jakimś kamieniem? Bo ja chciałabym jak najprościej, bez kamienia, ale podobno bedzie się bardzo brudzić i wykonawca na kamień mnie namawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.09.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Anetka zdrowiejcie szybciutko. Ja czekam na fotki Marysi w wersji na "nie-chłopczycę". Ale mi wyszło słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 08.09.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Przyszłam się przywitać bo w poprzednim wątku nie zdążyłam. Anetko tak pięknie u Ciebie, ze będę stałym podglądaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.09.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dobrze że wróciłaś, wiosna wątek zyska tony nowych zdjęć, sadzonek, pączków, kiełków, płatków itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dzień dobry:bye:Powiem tylko: cieplutko i domowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 10.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam i bardzo się cieszę, że reaktywowałaś swój wątek. Muszę się przyznać, że Twój wątek Anetko był jednym z moich ulubionych i bardzo mi Was brakowało. Dom piękny, dzieciaki przekochane. Pozdrawiam i nadal będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 10.09.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Dobry deń! Jak się cieszę, że znów jesteś - nawet mimo tego, że na zdjęcia dzieci nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts