Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Kochani ruszyla Franusiowa aukcja tym razem zbieramy na aparaty sluchowe dla Maluszka,wiem ze mozna na Was liczyć bo juz nie raz to Udowodniliscie:hug:.

tutaj o aukcji

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA

tutaj wklejamy fanty

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190254-Tu-wklejamy-i-ogl%C4%85damy-fanty

nie wiem gdzie licytujemy ale sie dowiem i poinformuje

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No a teraz zaleglosci...

Agus dziekuje :hug:karnisz wisi i nawet firanka zawisla - jestem bardzo zadowolona - jeszcze raz dziekuje za namiar na ten bialy karnisz:hug:

Blekitna bardzo Ci dziekuje. Wszystkie robione u nas na wymiar meble (kuchnia, szafka na buty, lazienkowa, pralnia, garderoba)wyszly spod reki jednego czlowieka ,lokalnego stolarza, z ktorego jestesmy baaaaardzo zadowoleni:yes::D

Mada dziekuje:hug:

Lasche kuchana :hug:wlasnie wkleilam wyzej to co wiem o aukcji:yes:

Nazwa no nasza ekipa jest baaaardzo solidna tylko slabo z terminowoscia...:yes:;)ja mam zelazna zasade - zadnych nieuzasadnionych zaliczek, takim ekipom ktore na dzien dobry prosza o kase mowie dziekuje...:cool:

Witaj! Oczywiście dom piekny, to juz wiesz od wielu osób, ja mam nastepujące pytania - czy juz sie w kraju zaklimatyzowałas? czy są momenty, ze żałujesz przeprowadzki? Czy uważasz, że Tobie i Twoim dzieciom jest/bedzie tu lepiej? Pytam, bo jestem w podobnej sytuacji, przeprowadzam się z pięknego miejsca w rodzinne strony, tak rozsądek podpowiada, serce chce zostać... Co podpowiesz? WARTO??? Pozdrawiam serdecznie!

Witaj! Oczywiście dom piekny, to juz wiesz od wielu osób, ja mam nastepujące pytania - czy juz sie w kraju zaklimatyzowałas? czy są momenty, ze żałujesz przeprowadzki? Czy uważasz, że Tobie i Twoim dzieciom jest/bedzie tu lepiej? Pytam, bo jestem w podobnej sytuacji, przeprowadzam się z pięknego miejsca w rodzinne strony, tak rozsądek podpowiada, serce chce zostać... Co podpowiesz? WARTO??? Pozdrawiam serdecznie!

niestety nie pomoge bo decyzje musisz podjac sama :yes::). Ja jeszcze nie mam zdania, za krotko jestesmy w kraju, zeby dokonac takiego bilansu:)

Kochani przede wszystkim chcialabym Wam podziekowac za Wasze piekne, wielkie serca, za to ze Zaangazowaliscie sie w pomoc dla Frania. Jestescie CUDOWNI:hug::hug::hug:

a teraz troche o postepach u nas. Ogrodznie skonczone ufff...panowie jeszcze maja przyjsc podmalowac co nieco ale to juz kosmetyka!:wiggle:

kostka...robi sie!:wave: pogoda jak na zamowienie wiec mam nadzieje , ze panowie zdaza przed sniegiem! i choc na razie niewiele widac to ja juz kocham moja poobijana, postarzana Tegule :wiggle::wiggle::wiggle:nie obeszlo sie bez problemow bo okazalo sie, ze kamien posredni - kliniec jest baniowy i wogole nie spelnial swojej roli - podloze sie nie stabilizowalo...wiec zeby miec pewnosc, ze na wiosne nie bedzie fal dunaju wylalismy warstwe betonu na calej powierzchni, ktora ma byc wykostkowana i teraz ma byc na amen - podobno...mam nadzieje, ze tak bedzie bo wydatek nie maly i nie uwzgledniany w domowym budzecie...:bash:

wklejam kilka zdjec na chwile:)

http://img256.imageshack.us/img256/9914/img2120yj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez aneta s