aneta s 18.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ania dobre....Emolku oczywiscie gdybym cos sciagala z no to dam znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Żeby nie było, ja oczywiście żadnych pretensji nie mam o ten sklep, mam nadzieje ze ściągną co trzeba albo kasę oddadzą, tylko wypadałoby zaznaczyć przy produkcie jakieś info o dostępności i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 W takim razie trzymam kciuki, aby się wyrobili jeszcze w tym roku:) Ale bym pobuszowała na tym twoim strychu , co rusz jakieś skarby wynosisz, ciekawe ile tam jeszcze tego masz:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Żeby nie było, ja oczywiście żadnych pretensji nie mam o ten sklep, mam nadzieje ze ściągną co trzeba albo kasę oddadzą, tylko wypadałoby zaznaczyć przy produkcie jakieś info o dostępności i tyle. kurcze nie fajnie, powinni napisac, ze towar na zamowienie. Dzięki Anetka Te koszyczki są dość delikatne i zwróciły moją uwagę a czegoś potrzebuję - zapomniałam o wnęce przy projektowaniu no u nas nie bardzo dalo sie zrobic wneke a koszyczki sa prosciutkie i wygladaja na latwe w utrzymaniu czystosci:yes: W takim razie trzymam kciuki, aby się wyrobili jeszcze w tym roku:) Ale bym pobuszowała na tym twoim strychu , co rusz jakieś skarby wynosisz, ciekawe ile tam jeszcze tego masz:eek: oj Marta...sama bym chciala wreszcie moc sie tak naprawde do konca rozpakowac...ale to nie takie latwe bo...potrzebuje miec gabinet na ksiazki, i mase innych pierdol...a w gabinecie stoi antyczny kredens, ktory probuje sprzedac , jesli sie nie uda bede musiala urzadzic gabinet pod niego...wolalabym jednak cos w innym stylu wiec czekam...podobnie z reszta domu, wciaz mamy za malo mebli wiec nie znosze tego wszystkiego bo bez sensu zeby stalo na podlodze...:(no i taka troche kolomyja...poza tym Marysia nie bardzo daje mi tam pobuszowac bo moge jedenie sie tam zapuscic jak Ona spi...Mam tez sporo zimowo - swiatecznych ozdob i mam nadzieje ze uda mi sie na czas zniesc je na dol:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 ach zapomnialam Kubelku zdjecia jutro znikna - nie chce pokazywac zdjec z zewnatrz ale taka jestem zadowolona z ogrodzenia no i ciesze sie tak strasznie, ze kostka sie kladzie ze musialam Wam to pokazac. Emolku nie wiem...ja swoje mam jeszcze przytachane ze stacjonarnego sklepu wlasnie z No:yes: Masz rację Anetko , ja też muszę swoje usunąć Szafeczka dziadkowa wyszła ślicznie , a w połączeniu z tym krzesełkiem pasuje idealnie . Zobaczysz pewnie niedługo znajdziesz jakąś fajną pracę ( ja właśnie znalazłam i właśnie mam dostać awans ... po miesiącu ... eeee tak bardzo się cieszę ,że musiałam się pochwalić ) , trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Anetko, Jak pięknie wygląda ta szafeczka! Zresztą wiesz przecież, ża TA łazienka będzie dla nas inspiracją przy remoncie naszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Na zdjęcia kostki i gorodzenia się nie załapałam:cry: Ale za to załapałam sie na zdjęcia akcesoriów łazienkowych - bombowe:lol: Czy twoja szczotka do kibelka też kosztowała 700 PLN? Jeśli tak, to składam pokłonyhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif - tobie i szczotce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Anetko, szafeczka piękna, chemia bardzo zdobiąca:)cudo.kostka czadowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Buuuu, ja tez sie nie załapałam na fotki ogrodzenia:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Czy twoja szczotka do kibelka też kosztowała 700 PLN? Jeśli tak, to składam pokłony - tobie i szczotce Magda ja tez byłam w ciężkim szoku patrząc na ceny, nawet sobie myślałam że w końcu piękny zestaw do łazienki znalazłam , ale szybko się ostudzilam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Czy twoja szczotka do kibelka też kosztowała 700 PLN? Jeśli tak, to składam pokłonyhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif - tobie i szczotce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Anetko wieszaczki od Evy u Frania są stalowe czy to malowane tworzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 19.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Szczotka do sedesu za 700zl. Chcialabym widzieć minę męża gdy mu oznajmiam, że taki zakup poczyniłam Niewąpliwie jest urodziwa, ale cena iście zaporowa. Kosz do łazienki za powyżej 2000zł...ciekawe ilu Polaków to kupi Edytowane 19 Listopada 2011 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dajcie spokój "biednej" szczotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Anetko szafka dziadkowa zwaliła mnie z nóg ...łącznie z zawartością rzecz jasna ...tylko mnie najbardziej z zawartości interesują te metalowe pudełeczka i szczotka (wiekowa?) ...a zrób rzesz zdjęcie szczegółów please ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dziewczynki dziekuje bardzo:hug: Widze ze szczotka i generalnie Vipp narobily sporo zamieszania...:lol2:w poprzednim watku tez byly podobne komentarze... :)wiem ze sa cholernie drogie jak na pl warunki ale po pierwsze primo - dostalam na nie gave kort wiec faktycznie kosztowaly mnie 30% mniej a po drugie primo strasznie mi sie podobaly od zawsze i po trzecie primo - kupujac je nie mieszkalam w pl a w No a tam zarabia sie troszke inaczej... matko doszlo do tego , ze zaczynam sie tlumaczyc ze swoich zakupow na dodatek publicznie... Anetko, Jak pięknie wygląda ta szafeczka! Zresztą wiesz przecież, ża TA łazienka będzie dla nas inspiracją przy remoncie naszej. Anetko wieszaczki od Evy u Frania są stalowe czy to malowane tworzywo? Emolku to aluminium , matowe na samoprzylepnej tasmie:yes: Anetko szafka dziadkowa zwaliła mnie z nóg ...łącznie z zawartością rzecz jasna ...tylko mnie najbardziej z zawartości interesują te metalowe pudełeczka i szczotka (wiekowa?) ...a zrób rzesz zdjęcie szczegółów please ... Lasche dziekowac, dziekowac...mowilam Lukaszowi jak upychalam w szafce roznosci, ze te pudelka pewnie Tobie by sie spodobaly:lol2: prosze bardzo http://img526.imageshack.us/img526/5621/img2228az.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img214.imageshack.us/img214/2074/img2232y.jpg Uploaded with ImageShack.us a tutaj parapet - tez w ceglanej lazience http://img542.imageshack.us/img542/970/img2107z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/523/img2108z.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kubelku gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 oj tam od razu "tłumaczyć się";)Mi się zwyczajnie lepiej na sercu zrobiło:lol2: - bo przeważnie to moje zakupy są komentowane jako te "za drogie", a tu "nawet" ja uważam, że szczota strasznie droga:o Jak dla mnie - bomba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Anetko ty powinnaś zostać na tym forum królową skarbów u Franusia tyle tego od ciebie:eek:, w domu co rusz coś nowego pokazujesz, a i ten twój strych to już mi się po nocach śni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 oj tam od razu "tłumaczyć się";) Mi się zwyczajnie lepiej na sercu zrobiło:lol2: - bo przeważnie to moje zakupy są komentowane jako te "za drogie", a tu "nawet" ja uważam, że szczota strasznie droga:o Jak dla mnie - bomba:lol2: Ja strasznie nie lubie pytania skad to i ile kosztowalo...:lol2: Anetko ty powinnaś zostać na tym forum królową skarbów u Franusia tyle tego od ciebie:eek:, w domu co rusz coś nowego pokazujesz, a i ten twój strych to już mi się po nocach śni:lol2: Kochana to przyjezdzaj i pomoz rozpakowac:yes: a przy okazji dobrej kawki sie napijemy i poplotkujemy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts