Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żeby nie było, ja oczywiście żadnych pretensji nie mam o ten sklep, mam nadzieje ze ściągną co trzeba albo kasę oddadzą, tylko wypadałoby zaznaczyć przy produkcie jakieś info o dostępności i tyle.

kurcze nie fajnie, powinni napisac, ze towar na zamowienie. :(

Dzięki Anetka :)

Te koszyczki są dość delikatne i zwróciły moją uwagę a czegoś potrzebuję - zapomniałam o wnęce przy projektowaniu :(

no u nas nie bardzo dalo sie zrobic wneke a koszyczki sa prosciutkie i wygladaja na latwe w utrzymaniu czystosci:yes::)

W takim razie trzymam kciuki, aby się wyrobili jeszcze w tym roku:)

Ale bym pobuszowała na tym twoim strychu :cool:, co rusz jakieś skarby wynosisz, ciekawe ile tam jeszcze tego masz:eek:

oj Marta...sama bym chciala wreszcie moc sie tak naprawde do konca rozpakowac...ale to nie takie latwe bo...potrzebuje miec gabinet na ksiazki, i mase innych pierdol...a w gabinecie stoi antyczny kredens, ktory probuje sprzedac , jesli sie nie uda bede musiala urzadzic gabinet pod niego...wolalabym jednak cos w innym stylu wiec czekam...podobnie z reszta domu, wciaz mamy za malo mebli wiec nie znosze tego wszystkiego bo bez sensu zeby stalo na podlodze...:(no i taka troche kolomyja...poza tym Marysia nie bardzo daje mi tam pobuszowac bo moge jedenie sie tam zapuscic jak Ona spi...Mam tez sporo zimowo - swiatecznych ozdob i mam nadzieje ze uda mi sie na czas zniesc je na dol:lol2:

ach zapomnialam Kubelku zdjecia jutro znikna :yes:- nie chce pokazywac zdjec z zewnatrz ale taka jestem zadowolona z ogrodzenia no i ciesze sie tak strasznie, ze kostka sie kladzie ze musialam Wam to pokazac.:D

Emolku nie wiem...ja swoje mam jeszcze przytachane ze stacjonarnego sklepu wlasnie z No:yes::)

Masz rację Anetko , ja też muszę swoje usunąć :yes:

Szafeczka dziadkowa wyszła ślicznie , a w połączeniu z tym krzesełkiem pasuje idealnie . Zobaczysz pewnie niedługo znajdziesz jakąś fajną pracę ( ja właśnie znalazłam i właśnie mam dostać awans ... po miesiącu ... eeee tak bardzo się cieszę ,że musiałam się pochwalić :D ) , trzymam kciuki.

Na zdjęcia kostki i gorodzenia się nie załapałam:cry:

Ale za to załapałam sie na zdjęcia akcesoriów łazienkowych - bombowe:lol:

Czy twoja szczotka do kibelka też kosztowała 700 PLN?:o Jeśli tak, to składam pokłonyhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif - tobie i szczotce:lol2:

Dziewczynki dziekuje bardzo:hug:

Widze ze szczotka i generalnie Vipp narobily sporo zamieszania...:lol2:w poprzednim watku tez byly podobne komentarze... :yes::)wiem ze sa cholernie drogie jak na pl warunki ale po pierwsze primo - dostalam na nie gave kort wiec faktycznie kosztowaly mnie 30% mniej a po drugie primo strasznie mi sie podobaly od zawsze i po trzecie primo - kupujac je nie mieszkalam w pl a w No a tam zarabia sie troszke inaczej...;)

matko doszlo do tego , ze zaczynam sie tlumaczyc ze swoich zakupow na dodatek publicznie...:lol2:

Anetko,

Jak pięknie wygląda ta szafeczka! Zresztą wiesz przecież, ża TA łazienka będzie dla nas inspiracją przy remoncie naszej. :D

:hug:

Anetko wieszaczki od Evy u Frania są stalowe czy to malowane tworzywo?

Emolku to aluminium , matowe na samoprzylepnej tasmie:yes::)

Anetko szafka dziadkowa zwaliła mnie z nóg ...łącznie z zawartością rzecz jasna ...tylko mnie najbardziej z zawartości interesują te metalowe pudełeczka i szczotka (wiekowa?) ...a zrób rzesz zdjęcie szczegółów please ...

Lasche dziekowac, dziekowac...mowilam Lukaszowi jak upychalam w szafce roznosci, ze te pudelka pewnie Tobie by sie spodobaly:lol2: prosze bardzo

http://img526.imageshack.us/img526/5621/img2228az.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img214.imageshack.us/img214/2074/img2232y.jpg

a tutaj parapet - tez w ceglanej lazience

http://img542.imageshack.us/img542/970/img2107z.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/523/img2108z.jpg

oj tam od razu "tłumaczyć się";)

Mi się zwyczajnie lepiej na sercu zrobiło:lol2: - bo przeważnie to moje zakupy są komentowane jako te "za drogie", a tu "nawet" ja uważam, że szczota strasznie droga:o Jak dla mnie - bomba:lol2:

Ja strasznie nie lubie pytania skad to i ile kosztowalo...:lol2::lol2::lol2:

Anetko ty powinnaś zostać na tym forum królową skarbów:lol2: u Franusia tyle tego od ciebie:eek:, w domu co rusz coś nowego pokazujesz, a i ten twój strych to już mi się po nocach śni:lol2:

Kochana to przyjezdzaj i pomoz rozpakowac:yes::D a przy okazji dobrej kawki sie napijemy i poplotkujemy:hug: