Sharlotka 24.11.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko,przepiękna sypialnia - romantyczna, kobieca, wspaniała!!!!!Przepiękna narzuta i poduchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Bardzo romantycznie i przytulnie A jak jeszcze dojdzie to wszystko o czym piszesz to w ogóle będzie genialnie Podoba mi się pomysł z podświetleniem lustra lampkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 o widze ze tez macie łóżko pod skosem. My mamy doatkowo nad głową 2 okna połaciowe...;-( piekna romantyczna sypialnia;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetka sypialnia suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperowa!!! Napisz Kochana czy ramę do lustra z okna robiłaś sama czy komuś zleciłaś? Jeśli zleciłaś to please napisz jak to wytłumaczyć człowiekowi w warsztacie? Jak powiem, że ma być szaro-biało-przecierana to zrozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 24.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kolejne cudne pomieszczenie u Ciebie. Ty to masz zmysł kobieto. Wszystko co urządzisz jest z takim polotem i charakterem. Jak ja bym chciała mieć taki dar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 DZiekuje Dziewczynki!:hug: Tak jak pisalam sypialnia w powijakach , czasu brak i troche weny...niby wiem jak chce zeby wygladala ale jakos zapal mi zanikl...:(wogole nic mi sie nie chce...mam mnostwo ram i ramek na zdjecia, mase drobiazgow do powieszenia no i generalnie mnostwo do zrobienia ale nie chce mi sie jak diabli...nie wiem jak mam wykrzesac z siebie checi do dokonczenia tego domu...ja nawet jeszcze calkiem rozpakowana nie jestem...:lol2:generalnie slabo enocjonalnie zwiazana z tym domem sie czuje... Nemi rame robilam sama:yes: Aniu u nas te skosy wogole nam nie przeszkadzaja, zaczynaja sie od 130cm wiec luz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.11.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 generalnie slabo enocjonalnie zwiazana z tym domem sie czuje... O mateczko ....rozumiem ,że tęsknisz za No? A jak jeszcze nie pisałam to piękna i romantyczna jest już sypialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ja nawet jeszcze calkiem rozpakowana nie jestem... Piona, bo ja też Anetko, może potrzebujesz więcej czasu... domek macie piękny i absolutnie wyjątkowy:yes: Z Twoimi umiejętnościami i rzeczami zgromadzonymi na strychu uporasz się z wykończeniem tej sypialenki w mig:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko!!!!! a ja chciałam po prostu wyrazić swoje ogromne uznanie i podziw dla Ciebie - za Twoje wielkie serce, dobroć i ogromną ofiarność dla Franka!!!!! Tobie się należy medal za to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko super to lustro wygląda. Tak tajemniczo i stylowo, zdecydowanie zostawiłabym te światełka na dłużej nadają cudnego klimatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko a pokaż foteczkę jak wygląda z bliska? Ramę już nabyłam taką wielką podobno (jeszcze nie widziałam) i mam w planach zrobienie z niej lustra do przedpokoju, ale sama nie zrobię - talentu Bozia za grosz nie dała. Ale jak będę miała fotki to może znajdę jakiegoś fachmanna który mi zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko!!!!! a ja chciałam po prostu wyrazić swoje ogromne uznanie i podziw dla Ciebie - za Twoje wielkie serce, dobroć i ogromną ofiarność dla Franka!!!!! Tobie się należy medal za to!!!! Aniu zaluje, ze na chwile obecna nie moge zrobic wiecej... Franula to niezwykle dziecko ...wstyd sie przyznac ale ja do momentu kiedy to poznalam Jego historie myslalam, ze wczesniactwo to nic takiego - niedowaga, inkubator i to wszystko:sick: a to takie mega powazne komplikacje wiaza sie z przedwczesnym porodem... ja podziwiam i Frania i Jego Mame - chcialabym byc choc w 10% taka matka jak Ona jest... Medal bez watpienia nalezy sie Adze - tak wielki, zeby nie byla w stanie go uniesc... Agnes wkleila dzis zdjecie Malego, nie wiem ale jak na nie patrze to normalnie ryczec mi sie chce...zreszta same zobaczcie... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/kCrw7oaCR2jbSJECJB.jpg tak sie zastanawiam jak to mozliwe, ze okrutny los tak dotkliwie go doswiadczyl... taki maly Czlowieczek a przezyl juz tyle ze wystarczyloby dla calego forum... no jak Go nie kochac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cuuuudny jest nasz Franio:D ale ma takie smutne oczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nemi jutro cykne fotki dla Ciebie:yes:. Powiem Ci , ze ja tez myslalam, ze to nie dla mnie ale jak czytalam o poczynaniach Dziewczyn, Kubelka zwlaszcza to obudzila sie we mnie taka chec... ze musze sama w koncu cos zrobic...no i sie udalo...wszystko robilam na czuja:yes: ale dumna jestem bo nieskromnie powiem, ze efekt bardzo mi sie podoba. Ja nakladalam tylko farby, bez swiecowanie - bo to dla cierpliwych, potem papier scierny i zrobilam przecierki a na koniec polozylam wosk i maz zawiozl okno do szklarza...proste, prawda? trzeba tylko wygospodarowac troche czasu na taka zabawe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cuuuudny jest nasz Franio:D ale ma takie smutne oczka... Agus to Dziecko kazdego dnia bardzo ciezko pracuje, zeby moc zyc normalnie...o ile dobrze pamietam to to zdjecie z jednego z wyjazdow na turnus rehabilitacyjny albo wizyte u specjalisty...Aga kiedys juz go pokazywala w swoim watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko zasługujesz na medal za tą akcję , jesteś bardzo wrażliwą osobą . Wycofuję swoje wcześniejsze durne pytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 24.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aneta, jesli pytasz o sugestie na temat sypialni to ja mam jedna: zostaw tymczasowe krzesla jako docelowe...wlasnie w roli nakastlikow! super oryginalnie to wyglada i bardzo w klimacie sypialni. Lustro i jego aranzacja swietna, zostaw tak! buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 24.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kochani przede wszystkim chcialabym Wam podziekowac za Wasze piekne, wielkie serca, za to ze Zaangazowaliscie sie w pomoc dla Frania. Jestescie CUDOWNI:hug::hug: a teraz troche o postepach u nas. Ogrodznie skonczone ufff...panowie jeszcze maja przyjsc podmalowac co nieco ale to juz kosmetyka! kostka...robi sie! pogoda jak na zamowienie wiec mam nadzieje , ze panowie zdaza przed sniegiem! i choc na razie niewiele widac to ja juz kocham moja poobijana, postarzana Tegule :wiggle::wiggle:nie obeszlo sie bez problemow bo okazalo sie, ze kamien posredni - kliniec jest baniowy i wogole nie spelnial swojej roli - podloze sie nie stabilizowalo...wiec zeby miec pewnosc, ze na wiosne nie bedzie fal dunaju wylalismy warstwe betonu na calej powierzchni, ktora ma byc wykostkowana i teraz ma byc na amen - podobno...mam nadzieje, ze tak bedzie bo wydatek nie maly i nie uwzgledniany w domowym budzecie... wklejam kilka zdjec na chwile:) http://img256.imageshack.us/img256/9914/img2120yj.jpg Uploaded with ImageShack.us Anetka skad ta kostka, jaki producent? Boze zobaczylam jak pieknie wykonczylas lazienke ceglana! jestem zielona z zazdrosci. szafeczka po dziadku everything cudowne! Kurde babo czy Ty wszystko musisz miec takie idealne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anetko zasługujesz na medal za tą akcję , jesteś bardzo wrażliwą osobą . Wycofuję swoje wcześniejsze durne pytanie . Kubelko Kochana:hug::hug: Aneta, jesli pytasz o sugestie na temat sypialni to ja mam jedna: zostaw tymczasowe krzesla jako docelowe...wlasnie w roli nakastlikow! super oryginalnie to wyglada i bardzo w klimacie sypialni. Lustro i jego aranzacja swietna, zostaw tak! pewnie zostanie - Okruszek uwielbia te swiatelka...co wieczor wlazi nam do lozka i kaze sobie swiecic... krzesla pewnie zostana w sypialni ale nie przy lozku bo sa wielkie i jak schodze z lozka do zdarza mi sie o nie zachaczyc buzki Anetka skad ta kostka, jaki producent? Boze zobaczylam jak pieknie wykonczylas lazienke ceglana! jestem zielona z zazdrosci. szafeczka po dziadku everything cudowne! Kurde babo czy Ty wszystko musisz miec takie idealne?! Kacha dziekuje , dziekuje kostaka to bruk bet , tegula - antyk jurajski , stad http://www.bruk-bet.pl/produkt/Tegula/92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nemi jutro cykne fotki dla Ciebie:yes:. Ojjjj dziękuję Ci strasznie. :hug: Ja próbować raczej nie będę (chyba, że mi się męża uda w to wmanewrować, ale nie sądzę), bo okno mam tylko jedno i jak je spierniczę to więcej nie będzie. Ale wygląda na prawdę bosko. No i w ogóle za zaangażowanie w akcje dla Frania :hug: Jesteś wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts