Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetka sypialnia suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperowa!!!

Napisz Kochana czy ramę do lustra z okna robiłaś sama czy komuś zleciłaś? Jeśli zleciłaś to please napisz jak to wytłumaczyć człowiekowi w warsztacie? Jak powiem, że ma być szaro-biało-przecierana to zrozumie?

DZiekuje Dziewczynki!:hug::hug::hug:

Tak jak pisalam sypialnia w powijakach , czasu brak i troche weny...niby wiem jak chce zeby wygladala ale jakos zapal mi zanikl...:(wogole nic mi sie nie chce...mam mnostwo ram i ramek na zdjecia, mase drobiazgow do powieszenia no i generalnie mnostwo do zrobienia ale nie chce mi sie jak diabli...nie wiem jak mam wykrzesac z siebie checi do dokonczenia tego domu...ja nawet jeszcze calkiem rozpakowana nie jestem...:lol2:generalnie slabo enocjonalnie zwiazana z tym domem sie czuje...:(

Nemi rame robilam sama:yes::)

Aniu u nas te skosy wogole nam nie przeszkadzaja, zaczynaja sie od 130cm wiec luz....:)

ja nawet jeszcze calkiem rozpakowana nie jestem...:lol2:

Piona, bo ja też:lol2: Anetko, może potrzebujesz więcej czasu...:hug: domek macie piękny i absolutnie wyjątkowy:yes::D

Z Twoimi umiejętnościami i rzeczami zgromadzonymi na strychu uporasz się z wykończeniem tej sypialenki w mig:D

Anetko a pokaż foteczkę jak wygląda z bliska? Ramę już nabyłam taką wielką podobno (jeszcze nie widziałam) i mam w planach zrobienie z niej lustra do przedpokoju, ale sama nie zrobię - talentu Bozia za grosz nie dała. Ale jak będę miała fotki to może znajdę jakiegoś fachmanna który mi zrobi. :D

Anetko!!!!!

a ja chciałam po prostu wyrazić swoje ogromne uznanie i podziw dla Ciebie - za Twoje wielkie serce, dobroć i ogromną ofiarność dla Franka!!!!!

Tobie się należy medal za to!!!!

Aniu zaluje, ze na chwile obecna nie moge zrobic wiecej...:( Franula to niezwykle dziecko ...wstyd sie przyznac ale ja do momentu kiedy to poznalam Jego historie myslalam, ze wczesniactwo to nic takiego - niedowaga, inkubator i to wszystko:sick: a to takie mega powazne komplikacje wiaza sie z przedwczesnym porodem...:bash:

ja podziwiam i Frania i Jego Mame - chcialabym byc choc w 10% taka matka jak Ona jest... Medal bez watpienia nalezy sie Adze - tak wielki, zeby nie byla w stanie go uniesc...

Agnes wkleila dzis zdjecie Malego, nie wiem ale jak na nie patrze to normalnie ryczec mi sie chce...zreszta same zobaczcie...

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/kCrw7oaCR2jbSJECJB.jpg

tak sie zastanawiam jak to mozliwe, ze okrutny los tak dotkliwie go doswiadczyl... taki maly Czlowieczek a przezyl juz tyle ze wystarczyloby dla calego forum...

no jak Go nie kochac?

Nemi jutro cykne fotki dla Ciebie:yes::). Powiem Ci , ze ja tez myslalam, ze to nie dla mnie ale jak czytalam o poczynaniach Dziewczyn, Kubelka zwlaszcza to obudzila sie we mnie taka chec... ze musze sama w koncu cos zrobic...no i sie udalo...wszystko robilam na czuja:yes::D ale dumna jestem bo nieskromnie powiem, ze efekt bardzo mi sie podoba.:lol2: Ja nakladalam tylko farby, bez swiecowanie - bo to dla cierpliwych, potem papier scierny i zrobilam przecierki a na koniec polozylam wosk i maz zawiozl okno do szklarza...proste, prawda? trzeba tylko wygospodarowac troche czasu na taka zabawe:lol2:

Cuuuudny jest nasz Franio:D ale ma takie smutne oczka...:(

Agus to Dziecko kazdego dnia bardzo ciezko pracuje, zeby moc zyc normalnie...o ile dobrze pamietam to to zdjecie z jednego z wyjazdow na turnus rehabilitacyjny albo wizyte u specjalisty...Aga kiedys juz go pokazywala w swoim watku...

Kochani przede wszystkim chcialabym Wam podziekowac za Wasze piekne, wielkie serca, za to ze Zaangazowaliscie sie w pomoc dla Frania. Jestescie CUDOWNI:hug::hug::hug:

a teraz troche o postepach u nas. Ogrodznie skonczone ufff...panowie jeszcze maja przyjsc podmalowac co nieco ale to juz kosmetyka!:wiggle:

kostka...robi sie!:wave: pogoda jak na zamowienie wiec mam nadzieje , ze panowie zdaza przed sniegiem! i choc na razie niewiele widac to ja juz kocham moja poobijana, postarzana Tegule :wiggle::wiggle::wiggle:nie obeszlo sie bez problemow bo okazalo sie, ze kamien posredni - kliniec jest baniowy i wogole nie spelnial swojej roli - podloze sie nie stabilizowalo...wiec zeby miec pewnosc, ze na wiosne nie bedzie fal dunaju wylalismy warstwe betonu na calej powierzchni, ktora ma byc wykostkowana i teraz ma byc na amen - podobno...mam nadzieje, ze tak bedzie bo wydatek nie maly i nie uwzgledniany w domowym budzecie...:bash:

wklejam kilka zdjec na chwile:)

http://img256.imageshack.us/img256/9914/img2120yj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Anetka skad ta kostka, jaki producent?

Boze zobaczylam jak pieknie wykonczylas lazienke ceglana! jestem zielona z zazdrosci. szafeczka po dziadku everything cudowne!

Kurde babo czy Ty wszystko musisz miec takie idealne?!

Anetko zasługujesz na medal za tą akcję , jesteś bardzo wrażliwą osobą .

Wycofuję swoje wcześniejsze durne pytanie :yes: .

Kubelko Kochana:hug::hug::hug::oops:

Aneta, jesli pytasz o sugestie na temat sypialni to ja mam jedna: zostaw tymczasowe krzesla jako docelowe...wlasnie w roli nakastlikow! super oryginalnie to wyglada i bardzo w klimacie sypialni. Lustro i jego aranzacja swietna, zostaw tak!:)

pewnie zostanie - Okruszek uwielbia te swiatelka...co wieczor wlazi nam do lozka i kaze sobie swiecic...

krzesla pewnie zostana w sypialni ale nie przy lozku bo sa wielkie i jak schodze z lozka do zdarza mi sie o nie zachaczyc

buzki

Anetka skad ta kostka, jaki producent?

Boze zobaczylam jak pieknie wykonczylas lazienke ceglana! jestem zielona z zazdrosci. szafeczka po dziadku everything cudowne!

Kurde babo czy Ty wszystko musisz miec takie idealne?!

Kacha dziekuje , dziekuje kostaka to bruk bet , tegula - antyk jurajski , stad http://www.bruk-bet.pl/produkt/Tegula/92

Nemi jutro cykne fotki dla Ciebie:yes::).

Ojjjj dziękuję Ci strasznie. :hug: :hug: :hug: Ja próbować raczej nie będę (chyba, że mi się męża uda w to wmanewrować, ale nie sądzę), bo okno mam tylko jedno i jak je spierniczę to więcej nie będzie. :( Ale wygląda na prawdę bosko.

No i w ogóle za zaangażowanie w akcje dla Frania :hug: :hug: :hug: Jesteś wielka.