monsanbia 25.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anetko, jakie słodkości!!!!!!!!!!!Mała ma taaaakie oczy (te rzęsy) już*kiedyś o tym mówiłam, ale nie mogę się*nie powtórzyć!Śliczne dzieciaczki i takie blondaski słodkie. Do schrupania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Agus ale tam ceny nawet znosne, ja identyczna widzialam o 100al drozsza - we Wroclawiu Anetko ja zrozumiałam, ze widziałaś za 100... a tu widzę za 149 są.... W tej sytuacji, to tu dobre ceny mają dziekuje w imieniu Dzieciakow, One chyba nam najlepiej w zyciu wyszly:lol2::lol2: Na pewno nie tylko One, ale wyszły Wam na 6+:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anetko dzieciaczki kochane i takie słodkie...nic tylko całować sypialnia bardzo klimatyczna i masz w niej tyle miejsca....piękna zdradzisz mi gdzei kupiłas te lampki które masz na tym cudnym lustrze/oknie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 26.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Słodziaki dwa,jak Ty się powstrzymujesz aby ich co chwilę nie całować???Ja moją Lenkę mogłabym na śmierć zacałować!!! W oczach Iskierki można zatonąć,obłędne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.11.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 a na zdjęciach z dzieciństwa? na przyklad moja Zu wygląda prawie identycznie jak ja jako dziecko - nawet małż miał problem z odróżnieniem:lol2: ale wszyscy, którzy znają mnie jako osobę dorosłą twierdzą, że Zu jest podobna to taty bo taka okrąglejsza jak on;) zdjecia...niby mozna dopatrzec sie jakiegos podobienstwa do mnie ale takie oczywiste to nie jest. Nasze dzieciaki to mieszanka:lol2: Anetko, jakie słodkości!!!!!!!!!!! Mała ma taaaakie oczy (te rzęsy) już*kiedyś o tym mówiłam, ale nie mogę się*nie powtórzyć! Śliczne dzieciaczki i takie blondaski słodkie. Do schrupania! dziekuje Anetko ja zrozumiałam, ze widziałaś za 100... a tu widzę za 149 są.... W tej sytuacji, to tu dobre ceny mają Na pewno nie tylko One, ale wyszły Wam na 6+:D dziekowac, dziekowac:hug: Anetko dzieciaczki kochane i takie słodkie...nic tylko całować sypialnia bardzo klimatyczna i masz w niej tyle miejsca....piękna zdradzisz mi gdzei kupiłas te lampki które masz na tym cudnym lustrze/oknie ?? dziekuje Kasiu:hug:lampki jak wiekszosc przyjechaly z No...wiem, wiem nudne te moje odpowiedzi:lol2: Słodziaki dwa,jak Ty się powstrzymujesz aby ich co chwilę nie całować???Ja moją Lenkę mogłabym na śmierć zacałować!!! W oczach Iskierki można zatonąć,obłędne są. Paula ja nawet nie probuje:lol2:caluje i obsciskiwuje kiedy tylko sie da:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.11.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Forumowa cioteczka też ściska słodziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Anetko tak myślałam mam już pomysł na stoper mam nadzieję, ze się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 i na zdjęcia się spóźniłam nic to czekam aż pojawią się nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 i na zdjęcia się spóźniłam nic to czekam aż pojawią się nowe I ja poczekam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ech, mniej mnie było w weekend i takie cuda mnie ominęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.11.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kłaniam się w pas w pięknych progach . Podziwiam, czerpię inspiracje, chłonę dobrą energię i… powtórzę, to co napisałam via mail… Piękno wnętrz domowych odzwierciedla prawdziwe piękno i dobro wnętrza ich Właścicielki . Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie, które już o tym dobrze wiedzą , a te dziewczyny, które zaglądają cichutko szukając inspiracji zapewniam, że znajdą dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 29.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mnie nie działał internet więc też nie zdążyłam na zdjęcia, nie wygrałam aukcji ale dzięki Tobie Anetko mogłam brać w niej udział i za to Ci dziękuję. A przy zdjęciu Frania też się wzruszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja też nie załapałam się na fotki, ale mam pomysł - jeśli nie chcesz na stałe wrzucać fotek, które są ogólnodostępne, to może jakiś albumik z hasełkiem dla "wybrańców" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kłaniam się w pas w pięknych progach . Podziwiam, czerpię inspiracje, chłonę dobrą energię i… powtórzę, to co napisałam via mail… Piękno wnętrz domowych odzwierciedla prawdziwe piękno i dobro wnętrza ich Właścicielki . Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie, które już o tym dobrze wiedzą , a te dziewczyny, które zaglądają cichutko szukając inspiracji zapewniam, że znajdą dużo więcej Witaj Julianna. Bardzo sie ciesze z Twoich odwiedzin:yes:, rozgosc sie prosze:hug:. dziekuje Ci bardzo Mnie nie działał internet więc też nie zdążyłam na zdjęcia, nie wygrałam aukcji ale dzięki Tobie Anetko mogłam brać w niej udział i za to Ci dziękuję. A przy zdjęciu Frania też się wzruszyłam. Ja też nie załapałam się na fotki, ale mam pomysł - jeśli nie chcesz na stałe wrzucać fotek, które są ogólnodostępne, to może jakiś albumik z hasełkiem dla "wybrańców" ? nie bedzie dodatkowego albumu, ja i tak przeginam czasowo z netem wiec nie bede brnac dalej... Forumowa cioteczka też ściska słodziaki Anetko tak myślałam mam już pomysł na stoper mam nadzieję, ze się spodoba no to Kasiu czekam na info od Ciebie w tej sprawie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 29 Listopada 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anetko piękne zdjęcia! Rzęsy Łukaszka to dopiero jest coś A Iskierka jest słodziutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dla Cioteczek, ktore byly zajete i nie bylo Ich u bas w weekend oraz oczywiscie dla Pozostalych "powtorka z rozrywki" To z dedykacja dla Cioci Lasche, ktora uwielbia male spiochy... Anetko, potrzymaj je do wieczora plizzz, bo ja w pracy mam zablokowane foty z imageshacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Senkju Słodziaki do schrupania. Okruszek to już się taki Okruch zrobił A Iskierka przesłodka jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dziewczyny musze sie Wam do czegos przyznac...:sick:sciagnelam wczoraj ze strychu wszystkie swiateczne ozdoby...wiem, wiem nienormalna jestem...:lol2::lol2:kurde nie wiedzialam, ze mam ich az tyle, caly kat w sypialni zawalony:jawdrop:, musze zrobic selekcje ...:yes:najchetniej juz bym wszystko porozkladala mimo tego, ze aura bardziej wczesno jesienna niz zimowa... kurde jest listopad a ja o swiatecznym wystroju marze... apropo czy ktoras z Was natknela sie gdzies na wiadro - metalowe - biale, takie jak kiedys uzywaly nasze Babcie - takie z druciano - drewnina raczka? wiecie co mam na mysli, prawda? potrzebuje takiego , przynajmniej jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alnova 29.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dziewczyny musze sie Wam do czegos przyznac...:sick:sciagnelam wczoraj ze strychu wszystkie swiateczne ozdoby...wiem, wiem nienormalna jestem...:lol2::lol2:kurde nie wiedzialam, ze mam ich az tyle, caly kat w sypialni zawalony:jawdrop:, musze zrobic selekcje ...:yes:najchetniej juz bym wszystko porozkladala mimo tego, ze aura bardziej wczesno jesienna niz zimowa... kurde jest listopad a ja o swiatecznym wystroju marze... apropo czy ktoras z Was natknela sie gdzies na wiadro - metalowe - biale, takie jak kiedys uzywaly nasze Babcie - takie z druciano - drewnina raczka? wiecie co mam na mysli, prawda? potrzebuje takiego , przynajmniej jednego... Witam, Olkusz ma takie wiaderka... http://www.naczynia.olkusz.pl/index.php?products=product&prod_id=240 Aneto, Podglądam Twój dziennik od dawna i podziwiam... w końcu się odezwałam, może pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts