Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytam sobie i aż mi się łezka w oku kręci. Cudownie mieć takie matki, które znajdują czas na robienie ozdób choinkowych ze swoimi dzieciakami. Patrzę na Staśka i mam ochotę go pogonić, żeby szybciej rósł, bo mama też chce coś wyprodukować. A ja prace ręczne bardzo lubię :) Ja jako mała dziewczynka zawsze coś produkowałam z tatą. On miał talent do takich rzeczy. Pamiętam jak w niedziele siedziałam z nim w kościele i marzyłam sobie, że po powrocie będziemy coś malować :) Jesteście fantastyczne, że fundujecie dzieciakom takie wspomnienia :hug:

Narobiłaś mi smaku na świąteczne dekoracje ... u mnie jeszcze dynie są :cry:

Ja też mam wspomnienia jak z ojcem ciągle coś robiliśmy np. zakładki do książek ze starej kliszy. Coś w tym jest "czym skorupka za młodu..." teraz ja tworzę z dzieciakami , a dzieci twierdzą ,że mają najbardziej zwariowaną mamę na świecie .

Aniu a mnie się łezka w oku kręci kiedy pomyślę, że już nigdy nie będą malutcy :) nie pospieszaj Stasia tylko ciesz się każdą chwilą ...w miarę możliwość rzecz jasna ;)

Anetko widzę, że mamy podobny pomysł na stroik adwentowy :) tylko mój pewnie będzie gotowy w połowie adwentu :lol2: ...skarpetki przesłodkie a żaba rule

Aniu, piękna nagroda :bash: Po prostu ręce opadają!

Anetko, czy ja coś przegapiłam? Wystąpienie malucha?

Oj, idę szukać! Dzieci są takie urocze :)

tak Łukaszek mial spiewac razem z innymi dziecmi ale oczywiscie nie spiewal, dobrze ze nie uciekl....:lol2::lol2::lol2:

super, bardzo dziekuje!:bye:

Czytam sobie i aż mi się łezka w oku kręci. Cudownie mieć takie matki, które znajdują czas na robienie ozdób choinkowych ze swoimi dzieciakami. Patrzę na Staśka i mam ochotę go pogonić, żeby szybciej rósł, bo mama też chce coś wyprodukować. A ja prace ręczne bardzo lubię :) Ja jako mała dziewczynka zawsze coś produkowałam z tatą. On miał talent do takich rzeczy. Pamiętam jak w niedziele siedziałam z nim w kościele i marzyłam sobie, że po powrocie będziemy coś malować :) Jesteście fantastyczne, że fundujecie dzieciakom takie wspomnienia :hug:

Aniu tak naprawde kazdy etap zycia dziecka cos wnosi, w kazdym jest cos nowego i na wszystko przychodzi czas...Ciesz sie malym Stasiem bo to tez cudny etap...a Ty kochana jak masz ochote to produkuj i nie ogladaj sie na Malucha! Ja to slaba manualnie jestem ale czasem staram sie wykrzesac cos z siebie...:p

Skarpetki i mnie rozczuliły. Nie mów, że sama robiłaś je na drutach?

nie, nie , nie...to nie dla mnie ....:no::lol2:

A my mamy prawie skonczona kostke:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:, ciesze sie jak dziecko bo nie wierzylam, ze nam sie to uda...:lol2:jutro panowie przychodza na 2, 3 godziny zabetonowac ostatni rzad kostek przy garazu i posadowic cegly, ktore u nas beda pelnic role obrzezy i gotowe...jak dla mnie zima moze przychodzic:bye:no i jak Panowie zwolnia garaz i temperatura sie utrzyma to jest szansa, ze jeszcze wtym roku skoncze zaglowkowe drzwi do sypialni bo bez tego nie zdecyduje sie co dalej z ta nasza sypialnia...:p

Ogrod nie tkniety wogole:sick:, ruszymy pewnie na wiosne, moze uda sie ziemie choc troche porozwozic bo poki co mamy ogromne kretowiska:lol2:

sa moje wiadra z olkusza, troszke sie rozczarowalam bo mialy byc biale a sa ekri...no ale ...jak do nich cos powsadzam to tez bedzie ok.

Lasche prosze bardzo:bye:

wiadro:lol2:

http://img543.imageshack.us/img543/1341/img2410z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img207.imageshack.us/img207/1646/img2411k.jpg

i dla porownania z bialym druszlakiem...

http://img72.imageshack.us/img72/8398/img2412y.jpg