Leia 03.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Anetko, masz tak przytulnie, ciepło w domu…a drzewko oryginalne i ozdóbki na nim też Matko, co to za nagroda dla dziecka… to smutne …chociaż w dzisiejszych czasach to chyba mało jest takich dzieci, które nie ucieszyłyby się z takiego prezentu niestety, ale to w dużej mierze także wina rodziców, którzy wolą „mieć dziecko z głowy” i taką formę spędzania wolnego czasu preferują i wpajają dziecku Anetko piszesz, że Okruszek „tylko był”…dla niego to było z pewnością emocjonujące i ważne wydarzenie (to z tych emocji nie wydobył z siebie głosu ) a Ciebie mamusiu duma rozpierała i uśmiech nie znikał z twarzy, co ??? :D:D Wspólne tworzenie pozostaje w pamięci dziecka na zawsze…czy to jest majsterkowanie, rysowanie, pieczenie…nie ma znaczenia…ważne, że razem z mamą czy tatą :yes: Moi chłopcy do rysowania czy robótek nie specjalnie się garną, chociaż mama- nauczyciel plastyki. Za to poszli w stronę muzyki…mój 8- latek gra już piąty rok…pierwszą rzeczą, którą robi jak wstanie ( a wstaje najpóźniej o 6-tej rano o zgrozo !) to zasiada do pianina… to wspaniałe, ale okupione ciężką, systematyczną pracą…Aaaaaaaa i akurat to możemy robić razem ...i wtedy czasu na komputer niewiele pozostaje No i wszelakie gotowanie też ich pociąga Anetko cudne, śliczne te Twoje dekoracje !!! Super, że z kostką się udało Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Anetko , ślicznie dziękuję za przesyłkę. Właśnie wróciłam z pracy, otworzyłam kopertę i oniemiałam... Serduszka są zachwycające . Pamiętaj proszę o naszej umowie i prześlij namiary bym mogła przesłać należność za przesyłkę . Mini garderoba zimowa w charakterze ozdób rozczulająca . Ach udziela się już ten piękny, radosny nastrój świątecznego oczekiwania. Cieszę się razem z Tobą z postępów przed domem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 no! u mnie też wisisz z odpowiedzią na priv odnośnie nr konta:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 04.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Anetko przepięknie urządziłaś swój domek. Podglądam twój watek od dłuższego czasu. My wraz z mężem kończymy dopiero stan surowy zamknięty naszego domu. Twój dom, Kasi, betib stał się dla mnie inspiracją , dzi3ki wam wiem jak urządzę swój. mam nadzieje , ze nie będziesz mi miała za źle jeśli zapytam gdzie można kupić takie mebelki jak ma twoja pociecha? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 04.12.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Przepraszam za błędy ale mam córcie na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 o, i kolejne piękne ozdoby świąteczne:wiggle: ojjj, klimatycznie już robi się na forum... czas wziać sie do roboty;) A co to za wiadra? na co one? Super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A mi się podoba misa na mandarynki w ludziki, skąd toto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Anetko , ślicznie dziękuję za przesyłkę. Właśnie wróciłam z pracy, otworzyłam kopertę i oniemiałam... Serduszka są zachwycające . Pamiętaj proszę o naszej umowie i prześlij namiary bym mogła przesłać należność za przesyłkę . Mini garderoba zimowa w charakterze ozdób rozczulająca . Ach udziela się już ten piękny, radosny nastrój świątecznego oczekiwania. Cieszę się razem z Tobą z postępów przed domem . no! u mnie też wisisz z odpowiedzią na priv odnośnie nr konta:mad: DZiewczynki pamietam, pamietam...chcialabym wszystko porozsylac a potem zajac sie reszta...zaczekacie jeszcze troszke? Anetko przepięknie urządziłaś swój domek. Podglądam twój watek od dłuższego czasu. My wraz z mężem kończymy dopiero stan surowy zamknięty naszego domu. Twój dom, Kasi, betib stał się dla mnie inspiracją , dzi3ki wam wiem jak urządzę swój. mam nadzieje , ze nie będziesz mi miała za źle jeśli zapytam gdzie można kupić takie mebelki jak ma twoja pociecha? Pozdrawiam Kasia Kasiu nie wiem o ktorych meblach Piszesz, bo mamy 2 pokoje dzieciece... o, i kolejne piękne ozdoby świąteczne:wiggle: ojjj, klimatycznie już robi się na forum... czas wziać sie do roboty;) A co to za wiadra? na co one? Super są Madzia wywod wiadrowy byl na poprzedniej stronie:lol2::lol2: wiadra beda sluzyly za donice:p A mi się podoba misa na mandarynki w ludziki, skąd toto? Tofeeczku to Alessi Cieszę się, że wróciłaś Dom jest piękny! dziekuje:hug: Anetko, masz tak przytulnie, ciepło w domu…a drzewko oryginalne i ozdóbki na nim też Matko, co to za nagroda dla dziecka… to smutne …chociaż w dzisiejszych czasach to chyba mało jest takich dzieci, które nie ucieszyłyby się z takiego prezentu niestety, ale to w dużej mierze także wina rodziców, którzy wolą „mieć dziecko z głowy” i taką formę spędzania wolnego czasu preferują i wpajają dziecku Anetko piszesz, że Okruszek „tylko był”…dla niego to było z pewnością emocjonujące i ważne wydarzenie (to z tych emocji nie wydobył z siebie głosu ) a Ciebie mamusiu duma rozpierała i uśmiech nie znikał z twarzy, co ??? :D:D Wspólne tworzenie pozostaje w pamięci dziecka na zawsze…czy to jest majsterkowanie, rysowanie, pieczenie…nie ma znaczenia…ważne, że razem z mamą czy tatą :yes: Moi chłopcy do rysowania czy robótek nie specjalnie się garną, chociaż mama- nauczyciel plastyki. Za to poszli w stronę muzyki…mój 8- latek gra już piąty rok…pierwszą rzeczą, którą robi jak wstanie ( a wstaje najpóźniej o 6-tej rano o zgrozo !) to zasiada do pianina… to wspaniałe, ale okupione ciężką, systematyczną pracą…Aaaaaaaa i akurat to możemy robić razem ...i wtedy czasu na komputer niewiele pozostaje No i wszelakie gotowanie też ich pociąga Anetko cudne, śliczne te Twoje dekoracje !!! Super, że z kostką się udało Nasz Okruszek powinien miec na drugie imie NIE...co ja pisze On powinien nazywac sie Nie...niemal wszystko robi na przekor...jakby zlosliwie - bo trudno mowic o zlosliwosci u takiego malucha...ta cecha wyksztalca sie jednak nieco pozniej...w kazdym razie nasz Okruszek to ma charakterek, ktory moja cierpliwosc wystawia na ogromne proby... My nie mamy telewizji. Łukaszek oglada bajki co najwyzej 30 minut dziennie ale nie codziennie...lubi rysowac i malowac...ale po swojemu...na nic tlumaczenia , ze kolorowanka to nie wycinanka i ze trzeba wypelnic kolorem pola w liniach...no ale co ja bede Wam pisac...na pewno Wszystkie wiecie co probuje powiedziec...czesto zdarza mu sie malowac czarna kredka - jego ulubiona i nieraz mowi sam do siebie "no to zmiana koloru, idzie druga czarna...":lol2: Kostka skonczona:wiggle::wiggle: , jestesmy mega zadowoleni :wiggle:ale zdjec publicznie wstawionych nie bedzie. Zainteresowanym przesle na maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 DZiewczynki pamietam, pamietam...chcialabym wszystko porozsylac a potem zajac sie reszta...zaczekacie jeszcze troszke? Jasne Anetko, jasne . Nasz Okruszek powinien miec na drugie imie NIE...co ja pisze On powinien nazywac sie Nie...niemal wszystko robi na przekor...jakby zlosliwie - bo trudno mowic o zlosliwosci u takiego malucha...ta cecha wyksztalca sie jednak nieco pozniej...w kazdym razie nasz Okruszek to ma charakterek, ktory moja cierpliwosc wystawia na ogromne proby... My nie mamy telewizji. Łukaszek oglada bajki co najwyzej 30 minut dziennie ale nie codziennie...lubi rysowac i malowac...ale po swojemu...na nic tlumaczenia , ze kolorowanka to nie wycinanka i ze trzeba wypelnic kolorem pola w liniach...no ale co ja bede Wam pisac...na pewno Wszystkie wiecie co probuje powiedziec...czesto zdarza mu sie malowac czarna kredka - jego ulubiona i nieraz mowi sam do siebie "no to zmiana koloru, idzie druga czarna...":lol2: A to dobre i na szczęście normalne. Każdy z nas podobnie kreował swoją tożsamość manifestując niezależność określaną magicznym hasłem NIE . Proces ten może co prawda wyprowadzać z równowagi, ale sporo nas uczy... cierpliwości i pokory, a przede wszystkim szacunku dla potrzeb naszych Maluszków . Gdy czytam Wasze słowa, wiem, że jesteście najfajniejszymi Mamami. Dzielne, dobre, z poczuciem humoru i dystansu do siebie, a do tego twórcze i kreatywne . Przyznam się szczerze, że zaglądając na FM nie spodziewałam się kompletnie tego, że można tu spotkać tyle fantastycznych osób, które poza tematem cegły, wylewki, rekuperacji i elewacji rozmawiają też po prostu o życiu i potrafią tak pięknie zarażać nie tylko stylem swoich domowych widoków, ale również swoją postawą, sposobem myślenia i pomysłami . To jest dla mnie szczególne cenne . Przepraszam Anetko za te prywatne przemyślenia, ale powstrzymać się nie mogłam. Wiem, że podobnych miejsc na FM jest więcej, ale Dziewczyny z tych wątków z pewnością zaglądają do Ciebie, więc po prostu pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i dziękuję, że jesteście takie... niezwykłe choć paradoksalnie... normalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To ja się zgłaszam po jakieś ładne zdjęcie z pompą abisynką, żebym mogła powzdychać. Może być na prv Jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Julianno u mnie moze pisac kazdy i o wszystkim wiec prosze nie krepuj sie...cenzury nie bedzie:hug: no mylilby sie ten, kto sadzi ze tutaj tylko o budowaniu, urzadzaniu...:lol2:paradoksalnie to tylko niewielka czesc, reszta...samo zycie...:lol2::lol2:dla mnie to forum to taki wentyl...ja po powrocie do Pl cierpie niemilosiernie na brak kontaktow...a tutaj mozna sobie popisac niemal o wszystkim i zawsze otrzymac wirtualne i nie tylko wsparcie.:wiggle: Aniu na priv sie nie da, Musisz wyslac adres mailowy a abisynka jeszcze nie zmontowana:no:...gorna czesc wciaz w garazu:lol2:, nawet nie wiem czy moj Maz bedzie to skladal czy tez nie...dzis Go zapytam. Pokaze jeszcze nasz adwentowy kalendzarz, a wlasciwie Okruszka - nie wiem czy bedzie wisial do Swiat bo prob sabotazowych bylo juz kilka, lacznie z przysowaniem krzesla...mam nadzieje, ze Mlody nie wyrwie kalendarza razem z kratka kominkowa... http://img41.imageshack.us/img41/2849/img2413fz.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img838.imageshack.us/img838/6396/img2428u.jpg Uploaded with ImageShack.us u nas padaaaaa...huraaaa...pierwszy raz od konca sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 05.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam ciepło, mam problem z wysłaniem do CIebie wiadomości na priv więc ODWAŻYŁAM sie na forum ja a propos AUKCJI jestem pod ogromnym ogromnym - a nawet bardziej - oooooooogromnym !!!!! wrażeniem tego co robicie wspólnie!!! przelane pieniążki potwierdzenie wysłane do Agnieszki tylko nie wiem co z kosztami przesyłki?? nie chce obarczać - przy tej ilości sprzedanych przedmiotów proszę o numer konta pozdrawiam bardzo bardzo gorąco p.s. tak sobie tu cichutko siedzę - ale duchowo jestem w Twoim domu regularnie, zyję problemami, cieszę się radościami - jak się odważę ciut bardziej - to do zobaczenia na forum pięknie tam u Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Poszewki dotarły. Bardzo dziękuję. Proszę o nr konta na pw w celu pokrycia kosztów przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kalendarz piękny Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ZAPRASZAM DO KONKURSU http://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziewczynki skrzynka wyczyszczona - przepraszam za utrudnienia... Kochane moje pisalam juz wyzej - chcialabym wszystko wyslac a potem reszta, dobrze? Xykasia witaj oficjalnie, rozgosc sie prosze:welcome: Betib dziekuje za zaproszenie ale poki co moje dekoracje na konkurs sie nie nadaja:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nadrobiłam wszystkie zaległe stronki;) kostki gratuluję a dekoracji cudnych zazdrosssszczę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Piekny kalendarz zrobil Okruszek Chcialam sie oficjalnie przywitac Anetko w Waszym watku Z Twoich wiadomosci "czuc" niesamowite cieplo.... musisz byc naprawde wyjatkowa Osoba Buziaki dla Ciebie, Okruszka i Iskierki Z radoscia bede Waszym gosciem jak pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 05.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Niezwykle pomysłowy kalendarz. Super sprawa. Za rok obowiązkowo w moim domku. Nie dziwię się Okruszkowi, że marzy o tych wszystkich maleńkich niespodziankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Piękne ozdoby , ślicznie ozdobione gałązki , kalendarz też , ja zaczynam w sobotę . Kosteczki zazdraszczam pozytywnie , u nas pokazało się błotko na trawie... jak mogę powzdychać to poproszę o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts