Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Nadrobiłam wszystkie zaległe stronki;) kostki gratuluję a dekoracji cudnych zazdrosssszczę:):):)

dziekuje:hug:

Piekny kalendarz zrobil Okruszek :)

Chcialam sie oficjalnie przywitac Anetko w Waszym watku :)

Z Twoich wiadomosci "czuc" niesamowite cieplo.... musisz byc naprawde wyjatkowa Osoba :)

Buziaki dla Ciebie, Okruszka i Iskierki :)

Z radoscia bede Waszym gosciem jak pozwolisz :hug:

Kasiu witaj:welcome: i bardzo dziekuje :hug:

Niezwykle pomysłowy kalendarz. Super sprawa. Za rok obowiązkowo w moim domku. Nie dziwię się Okruszkowi, że marzy o tych wszystkich maleńkich niespodziankach.

Pomysl z No, tam wszystkie dzieciaki dostaja takie malutkie prezenciki kazdego dnia adwentu...

Piękne ozdoby :D , ślicznie ozdobione gałązki , kalendarz też :) , ja zaczynam w sobotę . Kosteczki zazdraszczam pozytywnie , u nas pokazało się błotko na trawie... jak mogę powzdychać to poproszę o priv ;)

kochana na priv sie nie da:no:, maila podeslij:hug:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki pomocy...jakis czas temu u kogos trafilam na stronke sklepiku gdzie byly rozne cudenka...od 4 dni bezskutecznie probuje odnalezc ten adres, bylam pewna, ze mam w ulubionych ale nie...:sick: byly tam pojedyncze przedmioty, kolo ktorych widnial napis - zamow podobny...no i koniecznie chcialam kupic tam bialego, przecieranego konia na biegunach dla mojej Iskierki (ma to byc prezent gwiazdkowy), konik kosztowal ok 80 zl...Kojarzycie ten adres...:confused:

no wlasnie nie kojarze nic a nic...nie kupilam od razu bo to ma byc prezent od mojego Taty wiec chcialam Mu najpierw pokazac...i kurcze amba...wiem tylko tyle, ze bylo tam sporo przedmiotow bialych przecieranych, przeroznych, nie tylko dla dzieci no i pojedyncze sztuki, wielu artykulow nie bylo a przy ich zdjeciach widnial napis - zamow podobny...no i chetnie zamowilabym podobny tylko gdzie...buuuu

a ja nie widzę zdjęć kalendarza buuuuuuuu a ciotka lasche chętnie by pooglądała ...bo coś nie dowierzam CI, że się dekoracje na konkurs nie nadają ;)

Łukaszek to TEŻ Pan Nie ??? Nie wierzcie jej ..to najgrzeczniejszy chłopiec jakiego widziałam :) :)

nie Widzisz choinki z malymi paczuszkami???hmmmm...:sick:

Kochana bo jak on zaczynal sie u Was rozkrecac to trzeba bylo jechac...moze to i dobrze bo by porozstawial Twoich Chlopcow w ich wlasnym domu...:lol2:nawet nasza siostra Dorota z przedszkola, slynaca z anielskiej cierpliwosci mowi, ze jakby wszystkie dzieci byly takie jak lukaszek i oliwka (takkk ma kompanke w tym swoim lobuzowaniu) to one by nie daly rady...Lasche Okruszek to taka cicha woda...po mamusi to ma:lol2::lol2::lol2:

a ja widzę - zajebista jest :D

a co do sklepu, który poszukujesz - może to Brocante?

http://brocante.pl/sklep/szczegoly/produkt/7130-maly-konik-na-biegunach

a jeżeli nie, to czy w historii przeglądarki sprawdzałaś? tj. o ile na swoim kompie tę stronę przeglądałaś... powinno się zachować w historii.

a ja widzę - zajebista jest :D

a co do sklepu, który poszukujesz - może to Brocante?

http://brocante.pl/sklep/szczegoly/produkt/7130-maly-konik-na-biegunach

a jeżeli nie, to czy w historii przeglądarki sprawdzałaś? tj. o ile na swoim kompie tę stronę przeglądałaś... powinno się zachować w historii.

Monia jak dobrze cie widziec:hug:

To nie Brocante...no wlasnie zamienialam sie komputerami z Mezem, bo jechal na Targi Poznanskie i jego 17 byla nieporeczna...u niego w historii tez nie ma...pewnie kliknelam na linka bezposrednio u kogos i w historii nie wyswietla dlatego...a ten kon no cudny byl i dlatego podwojnie zla jestem...

Dziewczynki pomocy...jakis czas temu u kogos trafilam na stronke sklepiku gdzie byly rozne cudenka...od 4 dni bezskutecznie probuje odnalezc ten adres, bylam pewna, ze mam w ulubionych ale nie...:sick: byly tam pojedyncze przedmioty, kolo ktorych widnial napis - zamow podobny...no i koniecznie chcialam kupic tam bialego, przecieranego konia na biegunach dla mojej Iskierki (ma to byc prezent gwiazdkowy), konik kosztowal ok 80 zl...Kojarzycie ten adres...:confused:

Anetko, ja kojarzę jedynie reniferka na biegunach na allegro http://allegro.pl/renifer-na-biegunach-scandinavia-winter-love-2-i1982228698.html, ale chyba nie o tego chodzi :confused:

Anetko bardzo chciałabym Ci pomóc.Mając chwilkę przeglądnęłam w necie strony z drewnianymi konikami na biegunach i w cenie ok 90 zł są tylko małe zabaweczki dla dzieci typu http://www.innemeble.pl/id,7611/prod,konie , natomias duży drewniany konik to cena wyższa i troszke inne. Czy pamiętasz może jeszcze jakieś szczegóły? Będę miała chwilkę to poszukam jeszcze

Linia Kochana Dziewczyno:hug: z nieba mi spadlas normalnie....:wiggle:TAK TO TEN KON huraaaaa!:wave::wave::wave::wave::wave::wave:

juz napisalam do artysty. Wogole ten sklep jest genialny - wsiaklam i kupilabym prawie wszystko! Alez sie ciesze. :lol2:Wiedzialam , ze na Was moge liczyc...:hug:

Niniejszym oglaszam koniec poszukiwan strony z konikami:rotfl:

Wszystkim zaangazowanym Poszukiwaczom bardzo ale to bardzo dziekuje:hug:

wiecej napisze pozniej, musze Dzieciaki nakarmic i polozyc do lozek...