psosin 09.12.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Anetko pieknie u Ciebie! Zagłówek jest przepiekny!!!!!! no wogole co tu duzo pisac spalam sie z zazdrosci tym bardziej ze mi jakos pomysły i skrzydełka opadły;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Anetko mowę mi odjęło:jawdrop:P I Ę K N I E wyszedł ten zagłówek. Ja uwielbiam drewniane zagłówki, mieliśmy bardzo podobny w starym mieszkaniu, tylko zrobiony przez stolarza za grubą kasę Ławeczka jest równie cudna, chętnie zaadoptowałbym ją do wiatrołapu lub na tarasik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Anetko, Trudno nadążyć za tempem Twojego wątku . Smutne gdy zawodzą nas ludzie, którym ufamy. Wiem, że to bardziej boli niż strata przedmiotów. Wierzę, że się jeszcze odnajdą. Przy historii z ławeczką opadły mi ręce... jak dobrze, że jest już na swoim miejscu i cieszy nas nie mniej niż Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Anetko niesamowite masz wyczucie - świetny zagłówek i cały klimat tej sypialni i reszty:) noooo brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Anetko,ja też jestem za ciemnymi szafkami nocnymi,te krzesła,kolorystycznie świetnie pasują do zagłówka. Ławka i poduchy na niej cudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Anetko, masz wspaniały zagłówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dziewczynki dziękuję bardzo:hug:...mnie się efekt też podoba ale do finału jeszcze kawałek... no zaszalałaś ciotka :) jest f-a-n-t-a-s-t-y-c-z-n-i-e ...ja też stawiam na ciemne drewno ...sama popatrz jak fajnie wyglądają te krzesła po bokach łóżka znowu musiała zamknąć oczy na zdjęcie ławeczki ...jak dziś pamiętam zdjęcie z Okruszkiem na niej oj Ty mnie lepiej do siebie nie zapraszaj, a przynajmniej nie zostawiaj samej w pobliżu ławeczki ...uprzedzam z góry dobrą Masz pamięć bo faktycznie jak pokazywałam ja kiedyś to z Okruszkiem na niej własnie:yes:. Zaryzykuję i podtrzymuję zaproszenie. Jak Przyjedziesz z Chłopakami to ławki już nie zmieścisz:P:hug: Ławeczkę widzę pierwszy raz ale ... jezu rozumiem Twoją miłość doskonale. A co to za poduchy ?? Zaje...e to wyglada Mirela poduchy są z InHouse:) Bardzo piękne elementy wyposażenia wnętrz pokazujesz Odwiedzam Cię od pewnego czasu, ale dopiero teraz witam się, dziękując za tak wiele pięknych inspiracji Przyglądam się narzucie i dumam, czy to ręczna robota? Jest śliczna. Wprowadza do sypialni niesamowity klimat. Zresztą nie będę odkrywcza, jeśli powiem, że wszystko co prezentujesz jest wysmakowane i pięknie z pomieszczeniami harmonizuje. Pozdrawiam. Elżbieta Witaj Elu :welcome:Bardzo Ci dziękuję ;)narzuta jest robiona ręcznie:yes: Anetko, pięknie, ta ławka bardzo mi się podoba A historię z nią związaną pozwolisz, że opiszę jednym, cytowanym (z mojego szwagra ) zdaniem: "Jeśli ktoś ma miękkie serce, to musi mieć twardą du...". Mam nadzieję, że się nie obrazisz, to rodzaj "dobrej rady", którą zawsze od niego dostaję, bo ja też z tych, którzy do ludzi podchodzą z pełnym zaufaniem, za co niejedokrotnie zostałam kopnięta w cztery litery... Prawda jest taka - o czym przekonuję się całe moje dorosłe życie - że jak człowiek jest za dobry i za miękki, to zawsze znajdzie się ktoś, kto to wykorzysta. Niestety Ilona no ja to mam już dośc twardą du... :lol2:ale kiepsko u mnie z wyciąganiem wniosków chociażby z własnych doświadczeń Anetko pieknie u Ciebie! Zagłówek jest przepiekny!!!!!! no wogole co tu duzo pisac spalam sie z zazdrosci tym bardziej ze mi jakos pomysły i skrzydełka opadły;-((( Aniu dziękuję :hug:Nie przejmuj się u mnie też huśtawka...ostatnio miałam wene i troszkę nadrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejama 10.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Skoro narzuta tworzona ręcznie, to wielce podziwiam złote rączki twórczyni Sama troszkę zajmuję się tego typu rękodziełem, choć głównie druty mnie wciągają. Tym bardziej jestem pełna uznania dla osoby, która taki metraż uroczego splotu wykonała Edytowane 10 Grudnia 2011 przez ejama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Skoro narzuta tworzona ręcznie, to wielce podziwiam złote rączki twórczyni Sama troszkę zajmuję się tego typu rękodziełem, choć głównie druty mnie wciągają. Tym bardziej jestem pełna uznania dla osoby, która taki metraż uroczego splotu wykonała ja też podziwiam szczerze takie zdolności...ja niestety takowych nie posiadam...narzuta była zamawiana u pewnej Pani mieszkajacej w Oslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pamiętacie poszukiwania konika? Otóż ma juz odpowiedz i konik bedzie gotowy jutro bądz pojutrze i bedzie na mnie czekał w sklepie:wave: Będzie bardzo podobny do tego;) http://img443.imageshack.us/img443/5673/wnetrzerozne12093163375q.jpg Uploaded with ImageShack.us Pokój Marysi wzbogaci się też o 2 sowie dodatki - jdzie do nas poduszka - sowa http://img338.imageshack.us/img338/8058/poduszkasowazielona1.jpg Uploaded with ImageShack.us i stoper sowa http://img221.imageshack.us/img221/2537/stoper21.jpg Uploaded with ImageShack.us generalnie sowy i ptasie motywy to tematy przewodnie w pokoju Iskierki będą, nawet nie zdawałam sobie sprawy ile sowich gadżetów już mamy:jawdrop: - skrzynkę z sową, kosz na zabawki, sowy włóczkowe zawieszki i na sznurkach, dużą poduchę z sową i nawet gumki do włosów czekaja na Marysię z sowami właśnie...no i pościel też sowia rzecz jasna... Apropo pokoju Marysi poszukuję łóżka do jej pokoju - najlepiej w rozmiarze 120x200. Rozgladałam się wsród starych drewnianych łóżek ale nie bardzo mogę coś znależć i tak sie zastanawiam nad białą, metalową ramą...Myślicie, że pasowałaby? myslałam o czymś w tym stylu, te 2 modele to Ikea:) http://img202.imageshack.us/img202/4934/meldalramalezanki36794p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img829.imageshack.us/img829/4606/leirvikramaozka0094212p.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Kojarzycie ten adres... Anetko, a to nie jest pakamera, której adres Ci na prv wysyłałam? Tam są rzeczy ręcznie robione więc niepowtarzalne i obok buttony "zamów podobny"... Edit: Doczytałam, że już konik zamówiony Szkoda, że tyle skarbów Wam zginęło... Ja też z tych, co to w ludzi wierzą, a wtedy niestety rozczarowanie bywa podwójne Edytowane 11 Grudnia 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 11.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 zagłówek jest odjazdowy ... konik ... hm maja więcej ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Aneciu, mi się obie wersje łóżek podobają, do swojej córki wybrałam to mniejsze, ale tylko dlatego, że zajęło mniej miejsca i bardziej mi się wpasowało.Gdyby pokój miała odrobinę większy(choć mały nie jest) kupiłabym jej na pewno to białe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Anetko, oba łóżka fajne i będą pasowały- dojdą dodatki, poduszki Ogólnie zawsze wybiorę łóżko większe niż mniejsze, bo to miejsce odpoczynku, itp. ale... Iskierka jest malutka- wystarczy jej to mniejsze, a a zanim podrośnie to zdążysz je wymienić Konik i podusia urocze- na pewno mała właścicielka będzie wniebowzięta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Anetko, fajne te łóżka. Aż 120 cm ? zawsze mi się takie marzyło ale miałam panieńską 80-tkę a małżeńską 140-tkę . Sowy, że tak powiem, wymiatają. Bardzo, ale to bardzo mi się podobają bo są kolorowe (ponoć wbrew powszechnej opinii niezbyt mądre ). Aniu nasza forumowa Lidszu mnie przekonała:yes:, Ona swoim Dziewczynkom wstawiła właśnie "małżenskie "łóżka. My co wieczór czytamy z dziećmi, poza tym one same nie zasypiają, musimy być z nimi i dopiero jak śpią to znikamy. Okruszek Ma takie właśnie małe łóżko no i może zabrzmi absurdalnie ale zamałe jest i poważnie się zastanawiam nad zmianą na większe...Teraz jak mu czytamy to albo w naszym sypialnianym - też mamy 140:lol2: i zdarza się , że ląduje w nim cała nasza 4:yes: albo siedzimy przy jego łóżku a on w łóżeczku, to niby z punktu psychologi jest idealne rozwiązanie ale w praktyce wygląda to tak, że on często siada nam na kolanach i siedzimy oboje...;)poza tym dzieci strasznie się wiercą podczas snu, nie raz już z łóżka spadł pomimo zabezpieczenia, no i mało miejsca na ulubione przytulanki stąd idea dużego wyrka i jeszcze jeden argument - moje dzieciaki jak chorują to nie ma mowy, żeby zostawić je same...cała noc z dzieckiem na rękach to ciężka perspektywa...a w dużym łóżku można ulokować się z dzieckiem i łatwiej przetrwać noc... zagłówek jest odjazdowy ... konik ... hm maja więcej ? ... Trzeba napisać do artysty wiadomośc i prawdopodobnie zrobią - ja tak właśnie zrobiłam:yes:;)nawiasem mówiąc to pół sklepu bym chciała:yes: Aneciu, mi się obie wersje łóżek podobają, do swojej córki wybrałam to mniejsze, ale tylko dlatego, że zajęło mniej miejsca i bardziej mi się wpasowało. Gdyby pokój miała odrobinę większy(choć mały nie jest) kupiłabym jej na pewno to białe:yes: No właśnie Martus ja bym wolała białe bo kolorystycznie chyba bardziej by pasowało...:yes:nie koniecznie musi być Ikea ale nie chcę się zrujnować kupując łóżko więc cena musi być przyjazna;)nasze dzieciaki mają ogromne pokoje - 25 metrów więc duże łóżka spokojnie by się zmieściły... A Powiedz bo Twoja córcia jest juz starsza, często nocują u niej koleżanki? jeśli tak to jak Dzieczyny śpią ? razem? ja pamiętam z dzieciństwa jak nocowała u mnie moja Przyjaciółka to chciałyśmy bardzo spać razem i cisnęłyśmy się na wąskim łóżeczku;) Anetko, oba łóżka fajne i będą pasowały- dojdą dodatki, poduszki Ogólnie zawsze wybiorę łóżko większe niż mniejsze, bo to miejsce odpoczynku, itp. ale... Iskierka jest malutka- wystarczy jej to mniejsze, a a zanim podrośnie to zdążysz je wymienić Konik i podusia urocze- na pewno mała właścicielka będzie wniebowzięta:D Aguś no właśnie chciałabym już docelowe...bo okruszek ma takie typowo dziecięce, w którym spi od pół roku i okazuje się , że dobrze byłoby je juz wymienić Na razie jej pokój wogóle ja nie rajcuje...:cool:najfajniej jest jak może zburzyć starszemu bratu jego budowle z Duplo...wtedy to jest radocha;) jak widzi, że On buduje to pędzi jak szalona....zamyka oczy bo już wie, że klocki robią hałas no i robi bombardowanie...Młodemu się to nie specjalnie podoba ale póki co rękoczynów nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Anetko zdecydowanie duże łóżko skoro masz duże pokoje. Ja teraz ćwiczę co noc spanie z trzylatkiem na łóżeczku 80 x 160 i to jest masakra. Jakbym miała większy pokój napewno wstawiłabym większe łóżko. I nie wiem jak twoje ale moje dzieci budzą się kilka razy w nocy i położenie się z nimi choć na chwilę to jedyna opcja ponownego uśpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.12.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Głosuję za dużym , jest boskie dla małej Królewny i na pewno będziesz czasami z niego korzystać , bo sama wiesz strach ma wielkie oczy i chyba każde dziecko to przechodzi lub najzwyczajniej w świecie lubi poprzytulać się do mamy:D tak jak mój mały. U nas 120 /200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No właśnie Martus ja bym wolała białe bo kolorystycznie chyba bardziej by pasowało...:yes:nie koniecznie musi być Ikea ale nie chcę się zrujnować kupując łóżko więc cena musi być przyjazna;)nasze dzieciaki mają ogromne pokoje - 25 metrów więc duże łóżka spokojnie by się zmieściły... A Powiedz bo Twoja córcia jest juz starsza, często nocują u niej koleżanki? jeśli tak to jak Dzieczyny śpią ? razem? ja pamiętam z dzieciństwa jak nocowała u mnie moja Przyjaciółka to chciałyśmy bardzo spać razem i cisnęłyśmy się na wąskim łóżeczku;) Teraz nie nocują, bo Maja ma pojedyncze piętrowe łóżko w pokoju. W nowym domu już mamy zapowiedziane pidżama party, a co któryś weekend ma nocować jakaś koleżanka. Głowiłam się jak rozwiązać spanie, ewentualnie dziewczynki mogłyby spać na dole w gościnnym, ale postanowiłam w bawialni, specjalnie na te okazje kupić rozkładane łóżko i tak u nas jest ikejowski ektrop trójka:) Moi też mają pokoje ponad 20m, mi się zawsze marzyło takie wielkie łóżko dla córki, akurat Mai rozkład pokoju nam na to nie pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No my niestety też nocami wędrujemy do dzieci...głównie ja;) no chyba, że jedno budzi drugie to wtedy cały dom na nogach...:lol2:do Marysi wstaje 2, 3 razy bo domaga się cycusia...od razu uprzedzam pytania, wiem że jest duża i powinna juz przesypiać noce ale mamy problem z przybieraniem na wadze więc ma jeść w nocy ile chce...:yes:póki co karmie ją na bujanym fotelu gdyby było łózko to pewnie po pierwszej pobudce zostawałabym z nią w łózku juz do rana... do Okruszka też wstajemy teraz raz albo dwa i około 3 laduje w naszym łóżku, gdyby miał swoje większe to pewnie kładlibyśmy się koło niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Anetko,konik na prezent - wspaniały, uroczy, niezwykły, nieco retro pomysł - Marysia na pewno się ucieszy!!Piękny jest! Tak, jak sówki! A Wasza sypialnia coraz bardziej magiczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts