Juszczakówka 12.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Moja Klarcia ma to czarne łóżko ( w sam raz wpasowało się we wnękę jest bardzo wygodne...przetestowałam czasami zasypiam przy czytaniu książeczki na dobranoc ), ale jakbym miała większy pokój kupiłabym duże Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Piękne te nabytki dla Iskierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Aguś no właśnie chciałabym już docelowe... To większe, Anetko najfajniej jest jak może zburzyć starszemu bratu jego budowle z Duplo...wtedy to jest radocha;) jak widzi, że On buduje to pędzi jak szalona....zamyka oczy bo już wie, że klocki robią hałas no i robi bombardowanie...Młodemu się to nie specjalnie podoba ale póki co rękoczynów nie było;) :rotfl: Dawno się tak nie uśmiałam:lol2: a, że wyobraźnię mam bujną, to szybko zobaczyłam Iskierkę pędzącą do klocków:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzieciaki są słodkie i jak ich nie rozpieszczać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki Dziewczynki:hug: Dziś przyszły moje nabytki dla Marysi i powiem szczerze, że średnio jestem zadowolona...:roll:po takich chwilach jak ta powtarzam sobie, że to ostatnie zakupy w necie:sick: no i zapominam szybko o swoim postanowieniu...;)jutro postaram sie cyknąc fotki to Wam pokażę jak to wyglada w realu ;)aaaa i mamy nakasliki w sypialni, okazało się, że u Tesciów stoją 2 po Dziadkach, ciemne i do wzięcia...więc przygarneliśmy;) Aga Iskierka od jakiegos czasu próbowała chodzic ale jak się zorientowała, że po "staremu" jest szybciej to chodzenie ma gdzieś...:Pa na czworaka tak zapitala, że czasem mam problem, żeby ja złapać...:Dwidok komiczny , tylko jej pupa podskakuje...:Da rozwalanie klocków Okruszka to mega frajda...jak tylko słyszy ich dzwięk to już jest przy Nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Anetko, wysłałam Ci prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Anetko, sypialnia wygląda wspaniale :D Co do łóżek dla dzieciaczków, to tak jak napisałaś, ja swoim dziewczynkom kupiłam te duże białe Ikeowskie łóżka (140x200) i był to najlepszy wybór jak dla mnie. Dziewczyny od pierwszej nocy śpią w swoich łóżkach, nie przychodzą do nas w nocy, więc mamy totalny luzik Po drugie patrzyłam również na to, że jak któraś będzie chora, to będziemy mogli z nimi spać. Po trzecie jak zaczną u nich nocować koleżanki, to nie będzie problemu z szukaniem dodatkowego spania. Po czwarte nie zdarzyło nam się, aby któraś spadła z łóżka, bo są na tyle szerokie, żeby dziewczyny mogły się w nich swobodnie przekręcać i układać np. w poprzek łóżka. Teraz jest bardzo fajnie, bo możemy się we trzy wieczorem położyć w łóżku podczas czytania na odbranoc, a później jeszcze poprzytulać przed spaniem. Całe szczęście nie musimy już leżeć z dziewczynami w łóżku przy usypianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.12.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja głosuję za dużymi łóżkami, jeżeli jest na nie miejsce, a u Ciebie jest! Te ikeowskie są naprawdę urocze, a przy okazji ramy są na tyle tanie, że można je co parę lat spokojnie wymieniać, a wiadomo, jak z gustami dziecięcymi potrafi bywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 na czworaka tak zapitala, że czasem mam problem, żeby ja złapać...:Dwidok komiczny , tylko jej pupa podskakuje... :rotfl: Wyobrażam to sobie Anetko:D A czemu nie jesteś zadowolona z zakupów? Konik brzydki? Czy to nie o konika chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.12.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 łóżka duże to świetny pomysł ...i też czekam na opinię o sklepie konikowym ...bardzo podobają mi się ich rzeczy ...no ale jak Ty Anetko rozczarowana to ja się wstrzymam z rozważaniem zakupowym w ww. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.12.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Jak tylko jest miejsce, to duże łóżko to świetny pomysł moim zdaniem Czekam na fotki nakastlików i nabytków dla Iskierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.12.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 o rany, szkoda, że dostawa Cię rozczarowała - a jak w realu wyglądają sowy i konik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Dzieczynki spokojnie to nie o Pakamere chodzi...konika jeszcze nie ma sa sówki i wycieraczka.Napiszę więcej póżniej bo Dzieciaki mam chore...Marysia id 3 w nocy wymiotuje bez przerwy, juz po wizycie lekarskiej...jak nie przejdzie do południa to jedziemy pod kroplówkę do szpitala a Okruszek gorączka i dopiero zobaczymy co sie wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Trzymam kciuki i duuużo zdrówka życzę dla maluszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.12.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Trzymajcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Anetko,:( Biedne Maluszki...trzymajcie sie i dużo, dużo zdrówka dla Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Oj! Trzymajcie się i wracajcie do zdrowia szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Bidulki.... Szybkiego powrotu do zdrowka Kochani...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ojej Zdrówka życzę dla dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ojeju jelitówka jakas? wrrrr ZDRÓWKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts