hazeleyes1982 19.12.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 anetko, domek juz slicznie przygotowany do swiat. Bardzo mi sie wszystko podoba. Jak zawsze klimatycznie u Ciebie i wszystko do siebie pasuje. Czy ten stroik na pierwszej fotce robiłas sama? Sliczny jest:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Dziękuję bardzo za przemiłe wpisy:hug:, cała dekoracja zrobiona jest własnoręcznie. wklejam linka do jednego z moich ulubionych sklepików, nie wiem czy wysyłają do Pl ale mają cudności. Ceny w koronach norweskich , połowa z tego co jest podane daje cenę w zł (tak pi razy oko) http://kremmerhuset.no/shop/results A u nas niefajnie bo Marysia ma temperaturę bardzo wysoką ok 39 stopni:sick:, dziś był u nas lekarz i trochę za wysoka temperatura jak na ząbkowanie...Być może to 3 dnówka, czekamy co się wykluje...generalnie wszyscy nie czujemy się najlepiej a do Świąt coraz bliżej... Dostaliśmy w końcu srebrna taśmę do naszych tapicerowanych mebli, juz dostarczyliśmy do tapicera i jutro wszystko ma być do odebrania:wiggle: Dziś spadł znowu u nas śnieg, oczywiście zatrzymanie w tym wypadku Okruszka w domu było niemożliwe więc pozwoliliśmy mu na śnieżną przygodę, od razu jak na gospodarza przystało wziął się za odśnieżanie:lol2: Dziewczynki mam prośbę...chciałabym zrobić coś takiego dla Marysi - jak ta ramka z sukienką w głębi w turkusach. Zdjęcie jako inspirację wklejam na chwilę w nadziei , że autorka zdjęcia nie obrazi się za jego wykorzystanie... http://img685.imageshack.us/img685/2985/babydress1.png Uploaded with ImageShack.us MadziuZZZ i Sharlotko bardzo na Was liczę w tej kwestii bo wiem, że jest Wam bliska... a to sukienusia i "reszta"z Chrzcin Marysi, ktora ma się znależć w "obrazku" i dylematy - nie wiem gdzie mam znależć ramę na tyle głęboką, żeby całość nie była płaska, jak to wszystko zamocować i do czego, tzn czego użyć jako tło.. a komlet jest w tonacji brudnego różu, zdjęcia nie oddają rzeczywistosci... Macie jakieś pomysły? oczywiście kandydatek do ramek jest więcej ale na pierwszy ogień idzie to http://img847.imageshack.us/img847/2669/img2571c.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img808.imageshack.us/img808/9159/img2574j.jpg Uploaded with ImageShack.us Pochwalę się jeszcze jaki prezent nasza Mała Dama dostała od Babci...nieskromnie powiem, że piękny jest! http://img705.imageshack.us/img705/1230/img2575al.jpg Uploaded with ImageShack.us z dedykacją dla Sharlot...Kochana oto dowód jak doskonale rozumiem Twoje garderobiane rozważania... to szafa Iskierki - same sukienki w rozmiarze 74-80 moja mama się śmieje, że to ilość dla armii dziewczynek a nie dla jednej, niestety przyznaję jej rację bo najwygodniejsze do raczkowania sa spodnie a nie kiecki na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie napisać , że będąc w ciąży z Marysią wpadłam w zakupowy - sukienkowy szał no i dodatkowo sama sukienki noszę od wielkiego dzwonu więc chciałam się "wyżyć" na Marysi:lol2: http://img814.imageshack.us/img814/5911/img2576h.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Grudnia 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam się Przyszłam pochwalić śliczne dekoracje Nie wiem gdzie w Polsce można dostać taką ramkę na dystansie ( może dziewczyny pomogą ) ale podpowiem jak zamontować sukieneczkę. Do wnętrza sukieneczki powinno się włożyć sztywny kartonik wycięty w kształcie sukieneczki ( tak żeby nadać jej ładny kształt ale żeby nie było go widać). Do tego kartonika szpilkami upinamy sukieneczkę ( najlepiej od spodu żeby nie było widać) i też poprzez ten kartonik montujemy do tylnej ścianki ramki. Mam nadzieję że w miarę jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.12.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 witam podczytuję od dawna, domem jestem zachwycona, a odzywam się, bo tak mi przyszło do głowy, że być może ramka z Ikea by się nadała? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60078034/ ? głęboka na 4,5 cm więc powinno wystarczyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 piękne dekorki:)i te kiecki:)))))) normalnie szok:))pozytywny:) fajny pomysł na ramkę z ciuchem najulubieńszym, bardzo oryginalnie będzie. miłych przygotowań do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Wiesz co Anetko, trafiłaś z tematem w dziesiątkę Przedwczoraj własnie oprawiłam Haneczki sukienkę w ramkę. A raczej nie oprawiłam, a zmieniłam oprawę - wcześniej była w antyramie... ale to nie zdawało egzaminu - była właśnie taka zgnieciona:roll: Ostatnio kupiłam jedną ramkę, taką głęboką w ikei... Muszę kupić jeszcze 2, bo mam razem 3 sukieneczki do oprawienia:) pokazałabym Ci efekty, ale (cholera jasna:mad:) przez ten mój nowy komp nic nie mogę Ma czytnik tylko kart SD... ja mam w aparacie jakąć MS Pro Duo i jej nie czyta:roll: Ach, jednak Vaio to Vaio:rolleyes: - wszystko mi czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam się Przyszłam pochwalić śliczne dekoracje Nie wiem gdzie w Polsce można dostać taką ramkę na dystansie ( może dziewczyny pomogą ) ale podpowiem jak zamontować sukieneczkę. Do wnętrza sukieneczki powinno się włożyć sztywny kartonik wycięty w kształcie sukieneczki ( tak żeby nadać jej ładny kształt ale żeby nie było go widać). Do tego kartonika szpilkami upinamy sukieneczkę ( najlepiej od spodu żeby nie było widać) i też poprzez ten kartonik montujemy do tylnej ścianki ramki. Mam nadzieję że w miarę jasne Dziękuję bardzo! w miarę jasne, teraz tylko ramke muszę odpowiednią znależć witam podczytuję od dawna, domem jestem zachwycona, a odzywam się, bo tak mi przyszło do głowy, że być może ramka z Ikea by się nadała? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60078034/ ? głęboka na 4,5 cm więc powinno wystarczyć pozdrawiam Witaj! :welcome:dziękuję za namiar , te Ikeowskie wyglądają całkiem dobrze:wiggle: piękne dekorki:) i te kiecki:)))))) normalnie szok:))pozytywny:) fajny pomysł na ramkę z ciuchem najulubieńszym, bardzo oryginalnie będzie. miłych przygotowań do świąt Asia ależ ja Cię dawno nie czytałam...dziękuję i również życzę przyjemnego szykowania:hug: Wiesz co Anetko, trafiłaś z tematem w dziesiątkę Przedwczoraj własnie oprawiłam Haneczki sukienkę w ramkę. A raczej nie oprawiłam, a zmieniłam oprawę - wcześniej była w antyramie... ale to nie zdawało egzaminu - była właśnie taka zgnieciona:roll: Ostatnio kupiłam jedną ramkę, taką głęboką w ikei... Muszę kupić jeszcze 2, bo mam razem 3 sukieneczki do oprawienia:) pokazałabym Ci efekty, ale (cholera jasna:mad:) przez ten mój nowy komp nic nie mogę Ma czytnik tylko kart SD... ja mam w aparacie jakąć MS Pro Duo i jej nie czyta:roll: Ach, jednak Vaio to Vaio:rolleyes: - wszystko mi czytał Madzia no właśnie pamiętam, że Ty o sukience pisałas, u Sharlot zdaje się...zdradz proszę szczegóły co i jak:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Garderoba Iskierki imponująca Ja w całym swoim życiu tylu sukienek w szafie nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Garderoba Iskierki imponująca Ja w całym swoim życiu tylu sukienek w szafie nie miałam Aniu ja też nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 witaj aneta ale piękna atmosfera u ciebie w domku:p przepieknie- moje dekoracje się chowaja . jutro pokombinuję:pbo mi zazdrośća garderoba córeczki imponująca:p naprawdę wszystkie sukienki już miała na sobie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aneta i ja dostałam bzika na punkcie maleńkich sukieneczek... oczywiście Tosia połowy nie miała ubranych, a większość tylko raz... płaszczyk cudny, my mamy podobny tylko, że cały kremowy co do dekoracji to będę monotematyczna - ŚLICZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 witaj aneta ale piękna atmosfera u ciebie w domku:p przepieknie- moje dekoracje się chowaja . jutro pokombinuję:pbo mi zazdrość a garderoba córeczki imponująca:p naprawdę wszystkie sukienki już miała na sobie??? Monika dziękuję bardzo :hug:wiele sukienek wisi jeszcze z metkami i niestety tak juz zostanie bo nie jest w stanie wszystkich użyć...szkoda, że ja głupia tego przed zakupem nie przewidziałam...:sick:dodatkowo jest tak, że ja mam kilka ulubionych i te zakładam Iskierce, a reszta wisi sobie... Aneta i ja dostałam bzika na punkcie maleńkich sukieneczek... oczywiście Tosia połowy nie miała ubranych, a większość tylko raz... płaszczyk cudny, my mamy podobny tylko, że cały kremowy co do dekoracji to będę monotematyczna - ŚLICZNE! No Kochana Ty wiesz w czym rzecz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mały pomocnik kochany .... najważniejsze, że czuł się potrzebny Bardzo podoba mi się ten dzbanek cynowy ( chyba cynowy ) z gałązkami na komodzie cudny.... Bombki mamy takie same ( u Ciebie na choince wisi stożkowa srebrna ). Super pomysł z oprawieniem sukieneczki w ramki mam taką jedną ( no może kilka ) ulubioną jeansową sukienkę Klarci i buciki....coś trzeba zrobić z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mały pomocnik kochany .... najważniejsze, że czuł się potrzebny Bardzo podoba mi się ten dzbanek cynowy ( chyba cynowy ) z gałązkami na komodzie cudny.... Bombki mamy takie same ( u Ciebie na choince wisi stożkowa srebrna ). Super pomysł z oprawieniem sukieneczki w ramki mam taką jedną ( no może kilka ) ulubioną jeansową sukienkę Klarci i buciki....coś trzeba zrobić z tym tematem ja mam syna i nie miałam za bardzo co oprawiać. zbierał samochody.więc one dominują w jego pokoju, ale w ilości mocno okrojonej:p Aneta cudną masz kuchnię i z twoich wnętrz wychodzi skandynawski styl taki czysty, prosty w formie plus te rustykalne ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ooo jak pięknie Okruszek się prezentuje z tą śnieżną łopatą:lol2: Anetko, współczuję ząbkowania Marysi, mam nadzieję, że to szybko minie i do Świąt uporacie się z gorączką... strasznie wysoka, małe biedactwo:( Pomysł na oprawienie sukienusi przedni:wiggle: W sprawie ramek to nie pomogę, bo sama właśnie szukam odpowiednich na grafiki... Kolekcja sukienek oszałamiająca:o:o sama mam mniejszą Babciny prezencik piękny- mała będzie wyglądała jak księżniczka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Okruszek już aspiruje do Pana domu....Bedzie z niego chłop na schwał! matko a ta szafa Iskierki??można butik otwierać hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.12.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziękuję bardzo! w miarę jasne, teraz tylko ramke muszę odpowiednią znależć Witaj! :welcome:dziękuję za namiar , te Ikeowskie wyglądają całkiem dobrze:wiggle: cieszę się że mogłam pomóc, zwłaszcza że pomysł jest świetny ale nie zazdroszczę konieczności wybierania z tylu słodkich sukieneczek aha, patrzyłam u Magdy - jej ramka wygląda jak Ribba a, no i Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.12.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Anetko śliczna ta sukienusia W miarę bezbolesnego ząbkowania życzę Iskierce Wspaniałego macie pomocnika Okruszka U nas biało ale mówią, że nawet do jutra nie poleży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nie no, myślałam, że to tylko ja mam świra na punkcie ciuchów córki. I też podobnie jak Ty chodzę od wielkiego dzwona w sukienkach. U nas także większość "niechodzona". Tylko jakoś nie mam wyrzutów sumienia, bo mamy super ciucholand z firmowymi szmatkami i raz w miesiącu wychodzę z niego obładowana jak na reklamie Ikei . W domek ... podglądam regularnie i nachwalić się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts