anev 29.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam się ze wszystkimi i tak nieśmiało po cichutku w sprawie nóg fotela może by je tak na konikowo zrobić tj poprzecierać trochę bo takie za białe za nowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.12.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Anetko piękny pokoik z pięknymi sówkami Fotela bym nie ruszała na razie , bo może wyjdzie tak jak u mnie tymi zasłonami i za parę dni zobaczysz jego zalety . Ja ewentualnie zrobiłabym mu małe przecierki do kompletu z lustrem . Spróbuj położyć na niego białą podusię może to pomoże i ten biały nie będzie taki ostry . No właśnie on chyba jest właśnie taki ... tak jak te moje zasłony;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.12.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Anetko,cudny motyw sówkowy - zgadzam się, że ta szydełkowa jest urocza!!!!A w Jysk mają śliczną pościel dziecięcą w sówki! Fotel jest przepiękny i bosko wygląda z białymi nogami - może "przegryź" się z tematem jeszcze przez parę dni i zdecydujesz ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Anetko piękny pokoik z pięknymi sówkami Fotela bym nie ruszała na razie , bo może wyjdzie tak jak u mnie tymi zasłonami i za parę dni zobaczysz jego zalety . Ja ewentualnie zrobiłabym mu małe przecierki do kompletu z lustrem . Spróbuj położyć na niego białą podusię może to pomoże i ten biały nie będzie taki ostry . No właśnie on chyba jest właśnie taki ... tak jak te moje zasłony;). Pomysł Kubelka z białą poduchą na :yes: Sówkowa wersja pokoju iskierki fantastyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.12.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pokój Marysi uroczy, fotel bujany super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damaszki 29.12.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Aneta, gratuluje wspaniałego domu i wyczucia smaku! Masz przepiękny dom. Zauważyłam, że w kuchni masz fronty białe lakierowane na wysoki połysk, frezowane - dokladnie takie jak ja zamierzam mieć. Jak Ci się je uzytkuje ? Moze wspomniałaś już gdzieś o tym ale neisiety nie miałam przebrnąć dokładnie przez wystzskie posty. Będę wdzięczna również jeśli napiszesz co mas znad blatem roboczym. Czy to zwykła farba? Czy dodatkowo zabezpieczałaś tą część sciany?Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 29.12.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 cudneeeeeeeee sowy, bardzo prosze o informacje , gdzie zakupione??dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ło matko z córkom pierniki pierwsza klasa sówki rządzą a konik przytupuje (no nie wiedziałam jak napisać ...przybujuje??? ) ale świnki ...wow no i wiadra ... a białym nóżkom mówię stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pokój sóFFkowy wymiata:D Moi chłopcy mają identycznego konika, ale w wersji bejcowanej. Czasem się nawet mamusia Mada na nim bujnie Półka schodowa Edytuję, bo dojrzałam wiadra - :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.12.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Kto da ryjka śwince ja ja ja ja ! ... latające świnki wymiatają.... Sówki królują . Jednym słowem pięknie to sobie wszystko ułożyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jak zwykle można oczy nacieszyć foteczkami cuda same pokazujesz.... pokoik z dodatkami sówkowymi rewelka - ostatnio widziałam w tkmaxx krzesełka dla dzieci z motywami sówek:yes: fotel superowy, jak dla mnie to białe nogi (ja nie jestem obiektywna bo mam fazę na biel;)) a mogłabym prosić namiar na jego sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 anetko skąd masz tę narzutę na 4 zdjęciu, biala w kolorowe kółka, jezu mam taką samą ale moja robiona ręcznie przez teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.12.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Sówki wymiatają i te świnki skrzydlate:))))) bombaaaaaaaaa sama szyłaś? i kocyk-narzutkę dziergałaś? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Anetko,jestem do tylu....to nowy watek, a ja ciagle mam stary w subskrybcjach... Spelnienia marzen w 2012 dla Ciebie i Rodziny!! Maja http://2.bp.blogspot.com/-DIIjT_uSrzs/TtczkVDKFtI/AAAAAAAAPdE/xcE0Ryzi8N8/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.12.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:) http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg Beata z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Anetko, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku dla Ciebie i Twoich bliskich! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrEhZi2cqAvj2N-DtxfiGChveMLFSNnCzbas7PzZDTqNAgNT3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień Nowego Rokubył piękniejszy od poprzedniego. http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Anetko życzenia noworoczne zostawiam - dla Ciebie, Iskierki, Okruszka i Męża Twojego: Alfabet życzeń na Nowy Rok: A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.12.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeńhttp://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts