aneta s 13.09.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dziekuje, dziekuje , dziekuje fakt - z tego wszystkiego Dzieciaki nam sie najbardziej udaly:lol2::lol2: Dzazgunia no musze Cie zmartwic - lustro bylo do niedawna zlote, to prezent od naszych norweskich przyjaciol ale za nic nam nie pasowalo wiec dostalo biale wdzianko. Pasie no ja bardzo Jure chcialam, wlasciwie innego nie bralam pod uwage:no:, przez chwile bylo groznie bo ena 9 nie ma bialej obudowy, robia nie wiedziec czemu tylko srebrno - czarne ale udalo sie i jest biala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Hej, hej, Ależ ma Łukaszek śliczny pokoik! Właściciel przesłodki:) I Marysia cudna! Jury szczerze zazdroszczę, ja marzę o Ascaso:) Ja już pazury gryzę czy dotarła przesyłka do Ciebie czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Madzia dzieki :hug:przesylki jeszcze nie ma:no: na pewno dam znac jak dojedzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Madzia nie martw sie do konca tygodnia napewno dojedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mam nadzieję, że już jutro:) Muszę Ci powiedzieć, że jak patrzę na pokój Łukaszka, to myślę, że kolorkiem będzie pasował idealnie:D A mój Mąż zachwycony Waszą ceglaną łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Tez mysle, ze ten kolor bedzie super:yes:, zreszta Okruszek sam sobie go wybral:yes: Bardzo mi milo, ze lazienka sie podoba:D Dla niewtajemniczonych - jedzie do nas rumak od cioci Madzi, jak juz dojedzie i mlody go z rak wypusci to beda fotki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dla niewtajemniczonych - jedzie do nas rumak od cioci Madzi, jak juz dojedzie i mlody go z rak wypusci to beda fotki:lol2: No właśnie, a tak się zastanawiałam, o czym wy tu tak tajemniczo:D No to czeka i reszta ciotek na konika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 nie no, dzieci to Ci się udały jeszcze bardziej niż dom. Zarówno malutka (która już taka malutka nie jest) jak i starszak są cudne. Blondaski takie śliczne! Śliczny pokoik i fajny ekspresik. Szkoda żeś nie w-wianka, bo bym się wpraszała na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 14.09.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Hej, śliczne dzieciaki. Okruszek to mi się zawsze z czymś do schrupania kojarzy Milutki pokoik mu zrobiliście, taki spokojny i subtelny. Bardzo mi się podoba, to co o inteligencji niejadków napisałaś Mój mały też nie lubi tracić czasu na jedzenie. Mocno to martwi dziadków, ja staram się myśleć rozsądnie - nie jest duży, ale zdrowy i badania ma ok, więc tylko nie pozwalam na słodycze zamiast posiłku i staram się dbać o różnorodność posiłków. A jak nie chce jeść, to trudno. Te sugestie do mnie trafiają, czytałaś?: http://online.synapsis.pl/Problemy-z-jedzeniem-u-dzieci/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Aneta super ten Twój dom! I fajnie że wróciłaś bo ja nie miałam Twoich wnętrz w inspiracjach (czemu????) a tak mi się podobają i lubię się pogapić jak cudnie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witajcie Dziewczynki! Madziu wlasnie pan listonosz mnie odwiedzil i rumak czeka w wiatrolapie na powrot z przedszkola nowego wlasciciela! Nie rozpakowywalam bo nie moge Okruszka tej przyjemnosci pozbawic:lol2:, wieczorem napisze jaka byla reakcja Mlodego. Andulka ja to sie powaznie zastanawiam czy sie nie doktoryzowac z psychologii dzieciecej bo wiecznie czytam o malych niejadkach i uparciuchach...u nas niestety teoria na niewiele sie zdaje...ale poki Łukaszek ma dobre wyniki i ma energie to odpuszczam i jego niejedzenie przestaje byc nr 1 w naszej rodzinie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.09.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam się Bardzo ładny domek, świetny kominek no i piękna podłoga pokoik małego też super i te białe mebelki Do tego ja też mam na imie Aneta i mam córeczke Marysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.09.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Anetko, u Ciebie jak zwykle pięknie i piękne dzieciaki. Ja jestem pod niezmiennym wrażeniem domu. Teraz żałuję że nie mamy desek na poddaszu... Wyglądają świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Anetko, nie wiem czy już się witałam w Twoim nowym wątku, bo podglądam od początku i po raz kolejny się zachwycam Dzieciaczki super Ja właśnie w tej sprawie, bo sama byłam programowym niejadkiem i uwierz mi, że dziecko samo wie, co dla niego dobre - widocznie Twój synek ma mały żołądek i nie ma sensu go rozpychać A już najgorsze, co można zrobić, to dokarmiać między posiłkami, bo przecież dziecko tak mało zjadło na śniadanie/obiad/kolację - wiem, bo moja mama tak robiła. Przekąski były małe i zdrowe: a to jakiś owoc, a to szklanka mleka (dla dorosłego niby nic), ale przez to nigdy w porze posiłku nie byłam głodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.09.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) anetko s, piekny pokój urwisa, dodatki, i mebelki cud, miód. Gdybyś miała chwilkę napisz mi proszę nazwę/symbol/numer Twojej szarej farby w kuchni.Mój 7 latek waży 20 kg i też nigdy nie jest głodny!A jeszcze zapomniałam co to za lampa w kształcie nerki wisząca u powały. Tylko proszę nie pisz, ze kupiona na drugim końcu Europy! Edytowane 14 Września 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) A do nas dzisiaj dotarla przesylka od forumowej Cioci Madzi:wave:, Okruszek cieszyl sie baaaardzo - zreszta same popatrzcie jaka frajde mielismy:yes: zdjec z szalenstw nie ma bo aparat nie dawal rady nadazyc za szalejacym jezdzcem i rumakiem:lol2: a oto i rumak, pieknie uszyty, no cudny poprostu! Madziu Bardzo Ci dziekujemy:hug: Okruszek zakochany w koniku, http://img594.imageshack.us/img594/3055/img1343w.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img51.imageshack.us/img51/7741/img1345xd.jpg Uploaded with ImageShack.us A nasza Iskierka dostala taka oto cudna podusie - tez oczywiscie od Cioci Madzi, piekna jest i kolorystyka Madziu Trafilas http://img41.imageshack.us/img41/1327/img1330mn.jpg Uploaded with ImageShack.us W rzeczywistosci i konik i podusia wygladaja duzo ladniej:yes:. Madziu DZIEKUJEMY:hug: Edytowane 18 Września 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a ciocia Madzia to sama to szyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A teraz zaleglosci Dziekuje, dziekuje... Kanka witaj imienniczko:D Aniu jak dla mnie deski na poddaszu to super sprawa bo troche urozmaicily wnetrza, nie wprowadzajac balaganu:cool: Ilona u nas nie problemem jest ilosc jedzenia a jakosc. Lukaszek prawie wogole nie je miesa, jedynie parowki - bleee , wogole jarzyn z owocow banany i od jakiegos czasu jablka i arbuza. on poprostu ma jakas wrodzona niechec do jedzenia, nawet nie da sie namowic na sprobowanie...prze 3,5 roku nigdy nie slyszalam ze jest glodny... Zona M u mnie tylko jedna szarosc Jotun , seria lady 3500N.lampa to Northern lighting model zdaje sie Polaris, norweska produkcja i kupiona w No, nie wiem czy dostepna u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Reni tak :yes::yes:Madzia wlasnymi rencami:lol2: Mamy 2 super zdolne forumowe kolezanki - Madzie i Kasie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts