Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Dziekuje, dziekuje , dziekuje :hug: fakt - z tego wszystkiego Dzieciaki nam sie najbardziej udaly:lol2::lol2::lol2:

Dzazgunia no musze Cie zmartwic - lustro bylo do niedawna zlote, to prezent od naszych norweskich przyjaciol ale za nic nam nie pasowalo wiec dostalo biale wdzianko.:yes::D

Pasie no ja bardzo Jure chcialam, wlasciwie innego nie bralam pod uwage:no:, przez chwile bylo groznie bo ena 9 nie ma bialej obudowy, robia nie wiedziec czemu tylko srebrno - czarne ale udalo sie i jest biala!:lol2:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

śliczne dzieciaki. Okruszek to mi się zawsze z czymś do schrupania kojarzy ;)

Milutki pokoik mu zrobiliście, taki spokojny i subtelny. :)

Bardzo mi się podoba, to co o inteligencji niejadków napisałaś :yes:

Mój mały też nie lubi tracić czasu na jedzenie. Mocno to martwi dziadków, ja staram się myśleć rozsądnie - nie jest duży, ale zdrowy i badania ma ok, więc tylko nie pozwalam na słodycze zamiast posiłku i staram się dbać o różnorodność posiłków. A jak nie chce jeść, to trudno. Te sugestie do mnie trafiają, czytałaś?:

http://online.synapsis.pl/Problemy-z-jedzeniem-u-dzieci/

Pozdrawiam

Witajcie Dziewczynki!:hug:

Madziu wlasnie pan listonosz mnie odwiedzil i rumak czeka w wiatrolapie na powrot z przedszkola nowego wlasciciela! Nie rozpakowywalam bo nie moge Okruszka tej przyjemnosci pozbawic:lol2:, wieczorem napisze jaka byla reakcja Mlodego.:yes::D

Andulka ja to sie powaznie zastanawiam czy sie nie doktoryzowac z psychologii dzieciecej bo wiecznie czytam o malych niejadkach i uparciuchach...u nas niestety teoria na niewiele sie zdaje...ale poki Łukaszek ma dobre wyniki i ma energie to odpuszczam i jego niejedzenie przestaje byc nr 1 w naszej rodzinie:yes::cool:

Anetko, nie wiem czy już się witałam w Twoim nowym wątku, bo podglądam od początku i po raz kolejny się zachwycam :) Dzieciaczki super :) Ja właśnie w tej sprawie, bo sama byłam programowym niejadkiem i uwierz mi, że dziecko samo wie, co dla niego dobre - widocznie Twój synek ma mały żołądek i nie ma sensu go rozpychać :) A już najgorsze, co można zrobić, to dokarmiać między posiłkami, bo przecież dziecko tak mało zjadło na śniadanie/obiad/kolację - wiem, bo moja mama tak robiła. Przekąski były małe i zdrowe: a to jakiś owoc, a to szklanka mleka (dla dorosłego niby nic), ale przez to nigdy w porze posiłku nie byłam głodna.

anetko s, piekny pokój urwisa, dodatki, i mebelki cud, miód.

Gdybyś miała chwilkę napisz mi proszę nazwę/symbol/numer Twojej szarej farby w kuchni.

Mój 7 latek waży 20 kg i też nigdy nie jest głodny!

A jeszcze zapomniałam co to za lampa w kształcie nerki wisząca u powały. Tylko proszę nie pisz, ze kupiona na drugim końcu Europy!

Edytowane przez żona m

A do nas dzisiaj dotarla przesylka od forumowej Cioci Madzi:wave:, Okruszek cieszyl sie baaaardzo - zreszta same popatrzcie jaka frajde mielismy:yes::D

zdjec z szalenstw nie ma bo aparat nie dawal rady nadazyc za szalejacym jezdzcem i rumakiem:lol2:

a oto i rumak, pieknie uszyty, no cudny poprostu! :eek:

Madziu Bardzo Ci dziekujemy:hug: Okruszek zakochany w koniku,

http://img594.imageshack.us/img594/3055/img1343w.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img51.imageshack.us/img51/7741/img1345xd.jpg

A nasza Iskierka dostala taka oto cudna podusie - tez oczywiscie od Cioci Madzi, piekna jest i kolorystyka Madziu Trafilas :yes::hug:

http://img41.imageshack.us/img41/1327/img1330mn.jpg

W rzeczywistosci i konik i podusia wygladaja duzo ladniej:yes:. Madziu DZIEKUJEMY:hug::hug::hug:

Edytowane przez aneta s

A teraz zaleglosci

Dziekuje, dziekuje... :hug:

Kanka witaj imienniczko:D

Aniu jak dla mnie deski na poddaszu to super sprawa bo troche urozmaicily wnetrza, nie wprowadzajac balaganu:cool:

Ilona u nas nie problemem jest ilosc jedzenia a jakosc. Lukaszek prawie wogole nie je miesa, jedynie parowki - bleee , wogole jarzyn z owocow banany i od jakiegos czasu jablka i arbuza. on poprostu ma jakas wrodzona niechec do jedzenia, nawet nie da sie namowic na sprobowanie...prze 3,5 roku nigdy nie slyszalam ze jest glodny...

Zona M u mnie tylko jedna szarosc Jotun , seria lady 3500N.lampa to Northern lighting model zdaje sie Polaris, norweska produkcja i kupiona w No, nie wiem czy dostepna u nas...