arcobaleno 08.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Babeczki - zapraszam tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170275-Czy-Wy-te%C5%BC-musicie-sie-odchudza%C4%87-Dieta-Dukana/page302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 TO ja proponuję założyć wątek i napisać plan akcji ...spowiadanie się codziennie ja z tych wyższych ale niestety grubszych moje wymagania - schudnąć min 10 kg (może 15? - no dobra nie da rady hi hi) - dieta prosta (czyli, żadne gotowanie przez pół dnia - nie mam kuchnii) - ćwiczenia - bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 oooo super no to zaczynamy jutro! ja potwierdzam bez sportu się nie da, trzeba się ruszać! u mnie niestety dieta typu Ducana i inne nie wchodzi w gre ze względu na karmienie NŻT (nie żreć tyle ) jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 to Anetka zakładaj nowy wątek będziesz miała z nami zajęcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Babeczki - zapraszam tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170275-Czy-Wy-te%C5%BC-musicie-sie-odchudza%C4%87-Dieta-Dukana/page302 Laschenko ja sie zapisalam w tym watku co podala Arco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja się ruszam z Wii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczynki no może ja nie ma z tym problemów , bo odkąd wróciłam do pracy zgubiłam 4 kg ... brak apetytu i czasu... i wskoczyłam w rozmiar 34 przy wzroście 164 , ale ja też mam coś co mnie wkurza : moje ręce mają muskuły ( od wynoszenia tego cholernego tynku) , których się wstydzę , bo ręka wygląda na mega dużą . Wiem może to nie dramat , ale ja mam z tym problem wiecie co z tym zrobić ? , mi się to nie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja postuluję założenie wątku tylko dla nas:yes: Tam się możemy zgubić w gąszczu innych forumowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Tez bym byla za pomyslem Mady ale pewnie Admin sie nie zgodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 U mnie diety nie wchodzą w grę, bo ja z tych co mogą i lubią sporo zjeść, i to niezdrowo, poza tym jedną dietę i tak muszę trzymać, więc na więcej ochoty nie mam Ale za to jakieś ćwiczenia to mi niewątpliwie dobrze zrobią. Anetko, u mnie właśnie tarczyca wyszła jakieś dwa miesiące temu i odkąd biorę tabletki to też waga skoczyła o jakieś 5kg, więc widzę, że łatwo zgubić tego nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.01.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 kurde no to co robimy, ja już poszłam za Arco ale jak wolicie nasz własny....no to która zakłada ? Lasche nie patrz na mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dziewczyny jak chcecie to ja poproszę bratową o podesłanie mi tych jadłospisów, które jej dietetyczka przysyła - może skorzystacie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczyny, jak tak Was czytam, to przyznam, że mi ciarki przechodzą... Kasiu, przy wzroście 168 cm ważysz (jeśli dobrze liczę) 66 kg i chcesz zrzucić 15? Patrzę na Wasze zdjęcia i zastanawiam się, z czego chcecie zrzucać te kilogramy. Rozumiem 2-3-5, ale 10-15? lasche, Ty z tych grubszych? To ja chyba mam inną percepcję postrzegania świata... Kurcze... Się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.01.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kurcze nie sądzicie, że to wielka niesprawiedliwość, że przybrać to można tak prawie z niczego a żeby zgubić to tyle pracy trzeba włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aniu ja powiedziałam, że grubsza od wypowiadających się dziewczyn ...i to sporo grubsza wagowo:) przyznam się dopiero na naszym wątku a chcę wrócić do rozmiaru w którym mam ciuchy, bo mi tęsknota za mężem nie służy ...on chudnie a ja wyjadam chłopcom czekoladę w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 no dziewczyny nadrobiłam:) ja odchudzać się nie chciałam, ale zapisałam na fitness. i po ćwiczeniach przybyło mi 2 kg w ciągu 4 miesięcy.ale jem wszystko bez diety jak wcześniej. chyba zrezygnuję z kolacji na rzecz jogurtów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mam 168cm i waze 66km i zle sie czuje ze swoim cialem to jest moja najwieksza waga jaka mialam nawet w ciazy wazylam mniej Nie podobam sie sobie nie lubie sie przegladac w lustrze Jak wazylam 51kg to sie sobie podobalam i jak ogladam ciuchy w ktorych wtedy chodzilam to mam dola To co z tym watkiem? Zapisalam sie razem z Anetka do tego watku co podala Arco ale jak bedzie inny to tez chce dziewczyny jak chcecie to ja poproszę bratową o podesłanie mi tych jadłospisów, które jej dietetyczka przysyła - może skorzystacie:wiggle: Ja jestem chetna na te jadlospisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczyny - ja też jestem otwarta na propozycję nowego wątku - choć do tamtego mam sentyment Ja nawet jakbym schudła 10 kg to i tak nie będę chuda Ale nigdy nie była, więc nie znam tegp uczucia Mi wystarczy, że moje ubrania znów będą na mnie dobrze lezeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aniu ja powiedziałam, że grubsza od wypowiadających się dziewczyn ...i to sporo grubsza wagowo:) lasche, ja też jestem z tych "grubokościstych" i baaaaaardzo ciężkich Ale przestałam oceniać siebie przez pryzmat wagi, bo po prostu wiem, ze zawsze ważę sporo więcej niż koleżanki, chociaż niekoniecznie to widać... Swoją drogą ciekawe, ile kg byś mi dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.01.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To zakładajcie nowy wąteczek, bo ja tez się mogę tam wyspowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts