aneta s 10.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A u nas dziś sporo się działo...;)nieprzespana noc bo dzieciaki kaprysy miały;), w dzień miałam gości a popołudniu byliśmy na zaległej sesji zdjęciowej u koleżanki...na dzień dobry dostała wskazówkę ode mnie, żeby robiła takie pozycje, żeby nie było widać jaka gruba jestem:rotfl: bo kilogramy moze spadną a zdjęc powtórzyć się nie da... Jak to się stało, że przegapiłam TAKĄ dyskusję?:o:bash: I fotki też nie widziałam buuuu:cry::cry: idę zobaczyć ten Wasz nowy wątek:wiggle: Nie płakaj, zdjęcia jeszcze będą, musze tylko jakieś wygrzebać i wkleić , najgorzej z tymi z teraz bo aparatu unikam... Anetko,wczoraj zaniemogłam i na poczcie nie byłam Ale dzisiaj jak po Lenkę do przedszkola będę jechać to zawitam na poczcie. :hug: Anetko, ja również się chyba do wątku odchudzeniowego nadaję. Może się skuszę a tymczasem mam prośbę, żebyś powiedziała jak przechowujesz buty, bo pamiętam, że masz ich dużo. Kochana w galerii jest pólka na byty, częsć na strychu , część w garderobie w zamkniętych pudełkach , myslę wciąz nad koncepcją jakiejś szafki w pralni na buty i torebki;) ja juz pół roku mieszkam a niektóre kwestie chocby ta z butami stoja w miejscu;) Do wątku o odchudzaniu wszyscy sie nadaja, mam nadzieję że wdrozymy tam zdrowy sposob jedzenia. dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witaj Anetko, dawno mnie u Ciebie nie było, bo wnętrzarsko u mnie posucha, nic się nie dzieje, ładuję jednak akumulatorki podczytując i podglądając po cichutku zarówno Twój, jak i laschowy wątek, za co bardzo Wam dziękuję dziś wychodzę jednak z ukrycia sprowokowana podjętą właśnie inicjatywą w temacie odchudzania to ja mam wiele do powiedzenia, bo chyba całe swoje dorosłe życie trwam w tym stanie permanentnie:) witam się zatem z Tobą i z innymi Forumkami cieplutko i spieszę odmeldować się w stosownym wątku:) Oj Kochana dawno Cię nie widziałam! Cieszę się , że Jesteś Jak tylko mi naprawią internet to lecę na Wasz (mam nadzieję NASZ) wątek odchudzeniowy, mi też się przyda ale ja z tych ze słomianym zapałem i lekką nadwagą bez dzieci . Witaj Anetko. Czytam i podglądam regularnie, ale jeszcze nie meldowałam się w tym roku więc wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Jak najbardziej popieram pomysł z nowym wątkiem wspierającym odchudzających się tak więc pomykam i tam zameldować się . Dziekuję bardzo i Tobie również Wszystkiego Dobrego życzę Anetko witaj ja trochę z innej beczki , jestem pod ogromnym wrażeniem twojego domu , jest cudowny , mąż się zakochał i cały czas mówi no pokaż te zdjęcia , pokaż i słyszę achy i echy ( nie dziwię się ) cudowne masz wykończenia okien ( otworingi) i stąd moje pytanie z czego to jest wykonane i jak malowane , z tego co wyczytałam to jest drzewo malowane chyba , że coś źle doczytałam .:rolleyes: A teraz gonie wątku "walka z kilogramami" bo ja tez z tych co ma za dużo .........masakra nooooooooo. otwiringi sa drewniane, robione przez tego samego stolarza, który robił drzwi, listwy...wszystko malowane na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kochane wiem - nie zabrzmi to dobrze...ale cieszę się że jest nas tyle w nowym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 10.01.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Anetko, to i ja dalej będę walczyć. 5zgubiłam,po świętach te 5 doszło,a wcale duzo nie jadłam;) no to od dzis na nowo walka:) idę już na tamten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 o Boziu chyba żadna z Was nie potrzebuje spaść 20 kg a ja bym mogła:cry: później zajrzę na wątek, może rzeczywiście nowy rok to dobry moment, aby zacząc jeść zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 o jezuniu, co tu się dzieje:o Ja takie rzeczy przegapiłam? Taką dyskusję i zdjęcia:o:( Oj, na zdrową dietę i odchudzanie ja też się piszę Lecę pędzę do was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 o jezuniu, co tu się dzieje:o Ja takie rzeczy przegapiłam? Taką dyskusję i zdjęcia:o:( Oj, na zdrową dietę i odchudzanie ja też się piszę Lecę pędzę do was... Ooo następna z nadwagą się obudziła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ooo następna z nadwagą się obudziła:lol2: i nawet się nie przyznam ile chcę zgubić, bo mnie anna-maria prześwieci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 i nawet się nie przyznam ile chcę zgubić, bo mnie anna-maria prześwieci:rotfl: To się lepiej nie przyznawaj, choć przy twoim wzroście Madziu jeden kilogramek więcej to i tak nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Skibusia TY ? Ja Cię widziałam nie nadajesz się do tego wątku A widziałaś moje zdjęcia w tym wątku? Ja się tam obnażyłam do stroju kąpielowego. Zwykle się kamufluję. Anetko, Twoją szafę na buty znam doskonale, ale mi chodzi bardziej o te brudy, których nie widać. Co bym zobaczyła, gdybyś ją otworzyła mam na myśli. Czy każda para w pudełku, jakie pudełka (jakieś prześwitujące, żeby było widać, jaka to para), czy może tylko na jakiś podkładkach leżą bez pudełek? Edytowane 11 Stycznia 2012 przez skibusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 i nawet się nie przyznam ile chcę zgubić, bo mnie anna-maria prześwieci:rotfl: anna-maria też chciałaby co nieco zrzucić, ale są to jakieś drobiazgi (2-3 kg) i jak zobaczyłam, ile Wy tutaj ważycie (ja z taką wagą wyglądałabym jak skrajna anorektyczka) i ile ważyć chcecie (tyle co ja ważyłam w dzieciństwie), to nawet się nie wywnętrzam... lasche na prv napisała mi ile według niej ważę (bo mnie na żywo widziała) i pomyliła się... o 17 kg. Tak więc nie piszę ile ważę, bo mnie za wieloryba weźmiecie, a ja po prostu tak mam. Ciężka jak ołów jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Anetko, dzisiaj w swojej skrzynce pocztowej znalazłam z datą 22.12 przesyłkę (tak szybko działa poczta polska! chociaż może to wina złego kodu pocztowego:yes:) - czy to od Ciebie Szalona Kobieto? Kochana, strasznie mnie zaskoczyłaś, nawet nie wiesz jak bardzo! Dziękuję, dziękujęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiatek.gif Dziewczynki od Anetki dostałam piękna świąteczną kartkę z życzeniami i dwa przecudnej urody serduszka:Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Anetko raz jeszcze buziakhttp://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif jesteś niesamowita:yes:http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/wow.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.01.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 o Boziu chyba żadna z Was nie potrzebuje spaść 20 kg a ja bym mogła:cry: później zajrzę na wątek, może rzeczywiście nowy rok to dobry moment, aby zacząc jeść zdrowo Kochana uwierz mi, że 20 kilo to i mnie by dobrze zrobiło:lol2: nie chcę być pazerna więc zadowolę się 10 - 15:rotfl: Anetko, to i ja dalej będę walczyć. 5zgubiłam,po świętach te 5 doszło,a wcale duzo nie jadłam;) no to od dzis na nowo walka:) idę już na tamten wątek Asiu super, w kupie siła:hug: o jezuniu, co tu się dzieje:o Ja takie rzeczy przegapiłam? Taką dyskusję i zdjęcia:o:( Oj, na zdrową dietę i odchudzanie ja też się piszę Lecę pędzę do was... Anetko, Twoją szafę na buty znam doskonale, ale mi chodzi bardziej o te brudy, których nie widać. Co bym zobaczyła, gdybyś ją otworzyła mam na myśli. Czy każda para w pudełku, jakie pudełka (jakieś prześwitujące, żeby było widać, jaka to para), czy może tylko na jakiś podkładkach leżą bez pudełek? nie tam nie trzymam w pudełku, są bezpośrednio na mdf, który mam zamiar od czasu do czasu odkurzać i przecierać anna-maria też chciałaby co nieco zrzucić, ale są to jakieś drobiazgi (2-3 kg) i jak zobaczyłam, ile Wy tutaj ważycie (ja z taką wagą wyglądałabym jak skrajna anorektyczka) i ile ważyć chcecie (tyle co ja ważyłam w dzieciństwie), to nawet się nie wywnętrzam... lasche na prv napisała mi ile według niej ważę (bo mnie na żywo widziała) i pomyliła się... o 17 kg. Tak więc nie piszę ile ważę, bo mnie za wieloryba weźmiecie, a ja po prostu tak mam. Ciężka jak ołów jestem poprostu charakterna, mój tata mawia , ze kobiety a charakterem duzo ważą Anetko, dzisiaj w swojej skrzynce pocztowej znalazłam z datą 22.12 przesyłkę (tak szybko działa poczta polska! chociaż może to wina złego kodu pocztowego:yes:) - czy to od Ciebie Szalona Kobieto? Kochana, strasznie mnie zaskoczyłaś, nawet nie wiesz jak bardzo! Dziękuję, dziękujęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiatek.gif Dziewczynki od Anetki dostałam piękna świąteczną kartkę z życzeniami i dwa przecudnej urody serduszka:Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Anetko raz jeszcze buziakhttp://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif jesteś niesamowita:yes:http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/wow.gif yyyyy ja nic o tym nie wiem...:lol2:poczta faktycznie ma tempo, zwłaszcza, że priorytetem szło i pani zapewniała, że na święta dojdzie:mad::lol2:a kod...no cóż może i błędny...tak to jest jak się ma konspiratorskie zapędy:lol2: cieszę się , że prezent dotarł , szkoda ze tak pózno...mogli przetrzymać do kolejnej Gwiazdki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 12.01.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 god kveld Anetko od dawna obserwuje jak wspaniale rozkwita Twoj dom. Naprawde komplementy.P.S. zrobilas bardzo dobrze z kanapa Natuzzi. Ja mieszkam bardzo niedaleko Natuzzi (siedziby firmy) i rzeczywiscie we Wloszech jest tansza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 yyyyy ja nic o tym nie wiem...:lol2:poczta faktycznie ma tempo, zwłaszcza, że priorytetem szło i pani zapewniała, że na święta dojdzie:mad::lol2:a kod...no cóż może i błędny...tak to jest jak się ma konspiratorskie zapędy:lol2: cieszę się , że prezent dotarł , szkoda ze tak pózno...mogli przetrzymać do kolejnej Gwiazdki:lol2: Taaa, na pewno nic o tym nie wiesz:lol2: konspiratorskie zapędy masz wspaniałe:lol2:Nie szkodzi, że późno- mam niespodziankę na Nowy Rok:D Szkoda, że nie widziałaś mojej miny, jak wyjmowałam kopertę ze skrzynki:D Ani imienia, ani nazwiska nie skojarzyłam, do czasu jak otworzyłam cudną przesyłkę I buźka mi się uśmiechnęła o takhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Jesczze raz Ci dziękuję kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Twoja kuchnia i łazienka znam ją doskonale , mogę pomęczyć pytaniami? Czy kuchnia jest z Ikei? Co to jest za lampka na ścianie z poziomym oknem w kuchni? Nie ma problemu z normalnymi cegłami przy umywalce? Czy wiesz że masz piękny dom i mogę go oglądać codziennie i nigdy mi się nie znudzi i opatrzy bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 14.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witaj Aneta kolejny raz czytam Twoj dziennik w poszukiwaniu schodow (idzie mi bardzol powoli, bo wszystkie piękne i inetersujace) czhyba w poprzednim mialas zdjecia schodow, a my wlasnie stoimy przed tym tematem jesli dobrze pamietm biale podstopnice, z czego są? jak się sprawdzają? moglabym prosic i jakieś zdjęcie? z góry bardzo dziękuję i wracam do czytania (str 29 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.01.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 god kveld Anetko od dawna obserwuje jak wspaniale rozkwita Twoj dom. Naprawde komplementy. P.S. zrobilas bardzo dobrze z kanapa Natuzzi. Ja mieszkam bardzo niedaleko Natuzzi (siedziby firmy) i rzeczywiscie we Wloszech jest tansza. Dziękuję.;)Z sofami to nie wiem czy dobrze zrobiłam bo powinnam je kupić dopiero za conajmniej 10 lat patrząc na to co z nimi wyprawiają moje dzieci:lol2::lol2: Taaa, na pewno nic o tym nie wiesz:lol2: konspiratorskie zapędy masz wspaniałe:lol2:Nie szkodzi, że późno- mam niespodziankę na Nowy Rok:D Szkoda, że nie widziałaś mojej miny, jak wyjmowałam kopertę ze skrzynki:D Ani imienia, ani nazwiska nie skojarzyłam, do czasu jak otworzyłam cudną przesyłkę I buźka mi się uśmiechnęła o takhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Jesczze raz Ci dziękuję kochana:hug: no szkoda, że miny nie da się zobaczyć...:Dnastepnym razem ładnie poproszę o adres to może poczcie będzie łatwiej:lol2: Twoja kuchnia i łazienka znam ją doskonale , mogę pomęczyć pytaniami? Czy kuchnia jest z Ikei? Co to jest za lampka na ścianie z poziomym oknem w kuchni? Nie ma problemu z normalnymi cegłami przy umywalce? Czy wiesz że masz piękny dom i mogę go oglądać codziennie i nigdy mi się nie znudzi i opatrzy bravo Dziękuje bardzo;)kuchnia robiona na zamówienie, lampa to Aqua form, model set raw, nie ma problemu z cegłami:no: Witaj Aneta kolejny raz czytam Twoj dziennik w poszukiwaniu schodow (idzie mi bardzol powoli, bo wszystkie piękne i inetersujace) czhyba w poprzednim mialas zdjecia schodow, a my wlasnie stoimy przed tym tematem jesli dobrze pamietm biale podstopnice, z czego są? jak się sprawdzają? moglabym prosic i jakieś zdjęcie? z góry bardzo dziękuję i wracam do czytania (str 29 ) zdjęcie schodów jest w drugim watku. Ja nie mam białych podstopnic, moje sa z naturalnego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Anetko,napisz mi proszę,czy przesyłka doszła?Bo zaczynam się już martwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hej Anetko zasypało Was już, że nic do nas nie piszesz ...U nas sypie, sypie, sypie, sypie i końca nie widać , ale to są góry i tak powinno być !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts