Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

A u nas dziś sporo się działo...;)nieprzespana noc bo dzieciaki kaprysy miały;), w dzień miałam gości a popołudniu byliśmy na zaległej sesji zdjęciowej u koleżanki...na dzień dobry dostała wskazówkę ode mnie, żeby robiła takie pozycje, żeby nie było widać jaka gruba jestem:rotfl: bo kilogramy moze spadną a zdjęc powtórzyć się nie da...;)

Jak to się stało, że przegapiłam TAKĄ dyskusję?:o:o:bash::bash:

I fotki też nie widziałam buuuu:cry::cry::cry::cry: idę zobaczyć ten Wasz nowy wątek:wiggle:

Nie płakaj, zdjęcia jeszcze będą, musze tylko jakieś wygrzebać i wkleić , najgorzej z tymi z teraz bo aparatu unikam...;)

Anetko,wczoraj zaniemogłam i na poczcie nie byłam :( Ale dzisiaj jak po Lenkę do przedszkola będę jechać to zawitam na poczcie.

:hug::hug::hug:

Anetko, ja również się chyba do wątku odchudzeniowego nadaję. Może się skuszę a tymczasem mam prośbę, żebyś powiedziała jak przechowujesz buty, bo pamiętam, że masz ich dużo.

Kochana w galerii jest pólka na byty, częsć na strychu , część w garderobie w zamkniętych pudełkach , myslę wciąz nad koncepcją jakiejś szafki w pralni na buty i torebki;) ja juz pół roku mieszkam a niektóre kwestie chocby ta z butami stoja w miejscu;)

Do wątku o odchudzaniu wszyscy sie nadaja, mam nadzieję że wdrozymy tam zdrowy sposob jedzenia.:rolleyes:

dokładnie :wiggle:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Anetko, dawno mnie u Ciebie nie było, bo wnętrzarsko u mnie posucha, nic się nie dzieje, ładuję jednak akumulatorki podczytując i podglądając po cichutku zarówno Twój, jak i laschowy wątek, za co bardzo Wam dziękuję:)

dziś wychodzę jednak z ukrycia sprowokowana podjętą właśnie inicjatywą:) w temacie odchudzania to ja mam wiele do powiedzenia, bo chyba całe swoje dorosłe życie trwam w tym stanie permanentnie:)

witam się zatem z Tobą i z innymi Forumkami cieplutko i spieszę odmeldować się w stosownym wątku:)

Oj Kochana dawno Cię nie widziałam! Cieszę się , że Jesteś:hug:

Jak tylko mi naprawią internet to lecę na Wasz (mam nadzieję NASZ) wątek odchudzeniowy, mi też się przyda :oops: ale ja z tych ze słomianym zapałem i lekką nadwagą bez dzieci :rotfl:.

:welcome:

Witaj Anetko. Czytam i podglądam regularnie, ale jeszcze nie meldowałam się w tym roku więc wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Jak najbardziej popieram pomysł z nowym wątkiem wspierającym odchudzających się tak więc pomykam i tam zameldować się .

Dziekuję bardzo i Tobie również Wszystkiego Dobrego życzę:hug:

Anetko witaj ja trochę z innej beczki , jestem pod ogromnym wrażeniem twojego domu , jest cudowny , mąż się zakochał i cały czas mówi no pokaż te zdjęcia , pokaż i słyszę achy i echy ( nie dziwię się ) cudowne masz wykończenia okien ( otworingi) i stąd moje pytanie z czego to jest wykonane i jak malowane , z tego co wyczytałam to jest drzewo malowane chyba , że coś źle doczytałam .:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

A teraz gonie wątku "walka z kilogramami" bo ja tez z tych co ma za dużo .........masakra nooooooooo.:wiggle:

otwiringi sa drewniane, robione przez tego samego stolarza, który robił drzwi, listwy...wszystko malowane na biało...

Skibusia TY ? Ja Cię widziałam :D nie nadajesz się do tego wątku :rotfl:

A widziałaś moje zdjęcia w tym wątku? Ja się tam obnażyłam do stroju kąpielowego. Zwykle się kamufluję.

Anetko, Twoją szafę na buty znam doskonale, ale mi chodzi bardziej o te brudy, których nie widać. Co bym zobaczyła, gdybyś ją otworzyła mam na myśli. Czy każda para w pudełku, jakie pudełka (jakieś prześwitujące, żeby było widać, jaka to para), czy może tylko na jakiś podkładkach leżą bez pudełek?

Edytowane przez skibusia

:lol2: i nawet się nie przyznam ile chcę zgubić, bo mnie anna-maria prześwieci:rotfl:

:p

anna-maria też chciałaby co nieco zrzucić, ale są to jakieś drobiazgi (2-3 kg) i jak zobaczyłam, ile Wy tutaj ważycie (ja z taką wagą wyglądałabym jak skrajna anorektyczka) i ile ważyć chcecie (tyle co ja ważyłam w dzieciństwie), to nawet się nie wywnętrzam... lasche na prv napisała mi ile według niej ważę (bo mnie na żywo widziała) i pomyliła się... o 17 kg. Tak więc nie piszę ile ważę, bo mnie za wieloryba weźmiecie, a ja po prostu tak mam. Ciężka jak ołów jestem :lol2:

Anetko, dzisiaj w swojej skrzynce pocztowej znalazłam z datą 22.12 przesyłkę (tak szybko działa poczta polska!:o chociaż może to wina złego kodu pocztowego:yes:) - czy to od Ciebie Szalona Kobieto?

Kochana, strasznie mnie zaskoczyłaś, nawet nie wiesz jak bardzo! Dziękuję, dziękuję:hug:http://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiatek.gif:hug:

Dziewczynki od Anetki dostałam piękna świąteczną kartkę z życzeniami i dwa przecudnej urody serduszka:Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif

Anetko raz jeszcze buziakhttp://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif jesteś niesamowita:yes:http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/wow.gif

o Boziu chyba żadna z Was nie potrzebuje spaść 20 kg a ja bym mogła:cry: później zajrzę na wątek, może rzeczywiście nowy rok to dobry moment, aby zacząc jeść zdrowo

Kochana uwierz mi, że 20 kilo to i mnie by dobrze zrobiło:lol2: nie chcę być pazerna więc zadowolę się 10 - 15:rotfl:

Anetko, to i ja dalej będę walczyć. 5zgubiłam,po świętach te 5 doszło,a wcale duzo nie jadłam;) no to od dzis na nowo walka:) idę już na tamten wątek

Asiu super, w kupie siła:hug:

o jezuniu, co tu się dzieje:o Ja takie rzeczy przegapiłam? Taką dyskusję i zdjęcia:o:( Oj, na zdrową dietę i odchudzanie ja też się piszę:wiggle: Lecę pędzę do was...

:D

Anetko, Twoją szafę na buty znam doskonale, ale mi chodzi bardziej o te brudy, których nie widać. Co bym zobaczyła, gdybyś ją otworzyła mam na myśli. Czy każda para w pudełku, jakie pudełka (jakieś prześwitujące, żeby było widać, jaka to para), czy może tylko na jakiś podkładkach leżą bez pudełek?

nie tam nie trzymam w pudełku, są bezpośrednio na mdf, który mam zamiar od czasu do czasu odkurzać i przecierać:lol2:

:p

anna-maria też chciałaby co nieco zrzucić, ale są to jakieś drobiazgi (2-3 kg) i jak zobaczyłam, ile Wy tutaj ważycie (ja z taką wagą wyglądałabym jak skrajna anorektyczka) i ile ważyć chcecie (tyle co ja ważyłam w dzieciństwie), to nawet się nie wywnętrzam... lasche na prv napisała mi ile według niej ważę (bo mnie na żywo widziała) i pomyliła się... o 17 kg. Tak więc nie piszę ile ważę, bo mnie za wieloryba weźmiecie, a ja po prostu tak mam. Ciężka jak ołów jestem :lol2:

poprostu charakterna, mój tata mawia , ze kobiety a charakterem duzo ważą:lol2:

Anetko, dzisiaj w swojej skrzynce pocztowej znalazłam z datą 22.12 przesyłkę (tak szybko działa poczta polska!:o chociaż może to wina złego kodu pocztowego:yes:) - czy to od Ciebie Szalona Kobieto?

Kochana, strasznie mnie zaskoczyłaś, nawet nie wiesz jak bardzo! Dziękuję, dziękuję:hug:http://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiatek.gif:hug:

Dziewczynki od Anetki dostałam piękna świąteczną kartkę z życzeniami i dwa przecudnej urody serduszka:Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif

Anetko raz jeszcze buziakhttp://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif jesteś niesamowita:yes:http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/wow.gif

yyyyy ja nic o tym nie wiem...:lol2:poczta faktycznie ma tempo, zwłaszcza, że priorytetem szło i pani zapewniała, że na święta dojdzie:mad::lol2:a kod...no cóż może i błędny...tak to jest jak się ma konspiratorskie zapędy:lol2:

cieszę się , że prezent dotarł , szkoda ze tak pózno...mogli przetrzymać do kolejnej Gwiazdki:lol2:

yyyyy ja nic o tym nie wiem...:lol2:poczta faktycznie ma tempo, zwłaszcza, że priorytetem szło i pani zapewniała, że na święta dojdzie:mad::lol2:a kod...no cóż może i błędny...tak to jest jak się ma konspiratorskie zapędy:lol2:

cieszę się , że prezent dotarł , szkoda ze tak pózno...mogli przetrzymać do kolejnej Gwiazdki:lol2:

Taaa, na pewno nic o tym nie wiesz:lol2::lol2: konspiratorskie zapędy masz wspaniałe:lol2:Nie szkodzi, że późno- mam niespodziankę na Nowy Rok:D Szkoda, że nie widziałaś mojej miny, jak wyjmowałam kopertę ze skrzynki:D Ani imienia, ani nazwiska nie skojarzyłam, do czasu jak otworzyłam cudną przesyłkę:yes:

I buźka mi się uśmiechnęła o takhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Jesczze raz Ci dziękuję kochana:hug::hug:

Twoja kuchnia i łazienka znam ją doskonale , mogę pomęczyć pytaniami?

Czy kuchnia jest z Ikei?

Co to jest za lampka na ścianie z poziomym oknem w kuchni?

Nie ma problemu z normalnymi cegłami przy umywalce?

Czy wiesz że masz piękny dom i mogę go oglądać codziennie i nigdy mi się nie znudzi i opatrzy bravo :)

Witaj Aneta :)

kolejny raz czytam Twoj dziennik w poszukiwaniu schodow (idzie mi bardzol powoli, bo wszystkie piękne i inetersujace) :)

czhyba w poprzednim mialas zdjecia schodow, a my wlasnie stoimy przed tym tematem :)

jesli dobrze pamietm biale podstopnice, z czego są? jak się sprawdzają?

moglabym prosic i jakieś zdjęcie?:rolleyes:

z góry bardzo dziękuję i wracam do czytania :) (str 29 :) )

god kveld

Anetko od dawna obserwuje jak wspaniale rozkwita Twoj dom. Naprawde komplementy.

P.S. zrobilas bardzo dobrze z kanapa Natuzzi. Ja mieszkam bardzo niedaleko Natuzzi (siedziby firmy) i rzeczywiscie we Wloszech jest tansza.

Dziękuję.;)Z sofami to nie wiem czy dobrze zrobiłam bo powinnam je kupić dopiero za conajmniej 10 lat patrząc na to co z nimi wyprawiają moje dzieci:lol2::lol2::lol2:

Taaa, na pewno nic o tym nie wiesz:lol2::lol2: konspiratorskie zapędy masz wspaniałe:lol2:Nie szkodzi, że późno- mam niespodziankę na Nowy Rok:D Szkoda, że nie widziałaś mojej miny, jak wyjmowałam kopertę ze skrzynki:D Ani imienia, ani nazwiska nie skojarzyłam, do czasu jak otworzyłam cudną przesyłkę:yes:

I buźka mi się uśmiechnęła o takhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Jesczze raz Ci dziękuję kochana:hug::hug:

no szkoda, że miny nie da się zobaczyć...:Dnastepnym razem ładnie poproszę o adres to może poczcie będzie łatwiej:lol2::p

Twoja kuchnia i łazienka znam ją doskonale , mogę pomęczyć pytaniami?

Czy kuchnia jest z Ikei?

Co to jest za lampka na ścianie z poziomym oknem w kuchni?

Nie ma problemu z normalnymi cegłami przy umywalce?

Czy wiesz że masz piękny dom i mogę go oglądać codziennie i nigdy mi się nie znudzi i opatrzy bravo :)

Dziękuje bardzo;)kuchnia robiona na zamówienie, lampa to Aqua form, model set raw, nie ma problemu z cegłami:no:

Witaj Aneta :)

kolejny raz czytam Twoj dziennik w poszukiwaniu schodow (idzie mi bardzol powoli, bo wszystkie piękne i inetersujace) :)

czhyba w poprzednim mialas zdjecia schodow, a my wlasnie stoimy przed tym tematem :)

jesli dobrze pamietm biale podstopnice, z czego są? jak się sprawdzają?

moglabym prosic i jakieś zdjęcie?:rolleyes:

z góry bardzo dziękuję i wracam do czytania :) (str 29 :) )

zdjęcie schodów jest w drugim watku. Ja nie mam białych podstopnic, moje sa z naturalnego dębu.