aneta s 19.01.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Anetko,napisz mi proszę,czy przesyłka doszła?Bo zaczynam się już martwić... Kochana luknij na priva:hug: Hej Anetko zasypało Was już, że nic do nas nie piszesz ...U nas sypie, sypie, sypie, sypie i końca nie widać , ale to są góry i tak powinno być !!!!! sypie i sypie i sypie...odśnieżamy niemal bez przerwy ale mi to pasuje bo w końcu narty i sanki poszły w ruch:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.01.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) a u nas takwklejam na chwilę Edytowane 20 Stycznia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.01.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Super rodzinka się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Oj tak widać, że zabawa była przednia I faktycznie u Was sypie nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.01.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ale zdrowe rumieńce:)A u nas chlapa, aż ma się doła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Pięknie Anetko !!! Okruszek super z tymi nartami to Wasze okolice ? Cudne, cudne, cudne !!! U nas śnieg się topi taka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Aneta naprawde u Was tyle sniegu?????? matko u nas +5 i deszcz i zielona trawa!! szok :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Pięknie Anetko się bawicie i cudny śnieg:D U nas zaczyna się topić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zazdraszczam - u nas chlapa. Świetnie dzieciaczki wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witaj Anetko:welcome:Ale piękną zimę macie...a u nas już buro i ponuro:mad: Może podeślesz trochę śniegu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ale czadowo!!! Mojej Lil tego nie pokażę, bo przecież by się*popłakała Ty na pewno w polszcze jesteś? Frajda na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Czapa Marysi najlepsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 19.01.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Przepiękny dom! Powiedz Anetko jakie masz kaloryfery w kuchni? Jeżeli dobrze widzę .. są zupełnie gładkie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.01.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ale fajne dzieciaki!!!! i tyle śniegu było u was wczoraj??!! u nas chlapa także:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.01.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Pozdrowienia z krainy śniegu dla krainy śniegu ...od wczoraj nocną porą nastała odwilż...śnieg zrobił się ciężki i mmookkrryy buu....zdecydowanie wolę jak pada i pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Przepiękny dom! Powiedz Anetko jakie masz kaloryfery w kuchni? Jeżeli dobrze widzę .. są zupełnie gładkie?? Pozdrawiam tak są gładkie . To Kermi http://www.kermi.pl/Polnisch/Heizen/Flachheizkoerper/Grzejniki_Plan/Plan_kompaktowe/Plan_kompaktowe/index.phtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 U nas wciąz biało - cudnie poprostu! w nocy delikatnie popruszyło. Dziś świeci słońce ale nie zapowiada się, żeby snieg miał zniknąć...Ja bym chciała żeby poleżał bo Młody złapał narciarskiego bakcyla i fajnie by było jakby sobie co nieco utrwalił.no i nie ukrywam, że i my mamy frajdę ze sniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damaszki 20.01.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Aneta, zadzwoniłam do mojego wykonawcy zasugerowalam mu Twoje rozwiązanie i co..da sie!! jestem Ci wdzięczna bo będę mieć te frezy na całej długości mebli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 20.01.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie mam szczęścia do zdjeć. Patrze rano nie ma wpisów , patrzę następnego dnia rano i już po " ptokach" . U Kubelki również nie załapałam się ostatnio na zdjęcia córci. Wniosek z tego taki , że trzeba częściej do Was zaglądać. W końcu to i tak sama przyjemność. U nas śniegu było sporo , ale od dwóch dni odwilż. Teraz jest okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.01.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Aneta chciałam się przywitać u Ciebie, dopiero dziś tu trafiłam To co już widziałam jest cudne, salon, łazienka piękna resztę sobie zostawiam do pracy, tam mam lepszy net Pozdrawiam i zaczynam podglądać AAAAAAAAAAAAAA te tildowe ślicznosci w pokoju córy to Twoje dzieła ? wiem wiem że mogę doczytać ale kiedy i jak w domu jedna strona ładuje mi się minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts