skorlaje 21.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Piękne wnętrza... mam pytanie odnośnie obudowy mikrofali, czy tę obudowę montuje się do frontów szafek kuchennych, a w środku jest zwykła mikrofalówka, czy może montuje się ją do określonego modelu mikrofalówki z Gorenje? I w jaki sposób się wówczas otwiera : na bok czy do góry? Bo w całym necie ani słowa o tym!!! A chcę dokładnie tak samo zaaranżować kuchenkę z mikrofalą jak u Ciebie. Z góry dzięki za info. P.S. może mogłabyś zrobić zdjęcie otwartej mikrofalówki to byłaby już pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Muszę Wam pokazać co dostałam od naszej Pauli:wiggle:. Prawda że piękny ten sowi wieszaczek...bedzie idealny do pokoju Marysi! Paulinko jeszcze raz bardzo dziękuję Kochana:hug: http://img29.imageshack.us/img29/5313/img2729o.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img268.imageshack.us/img268/9416/img2731l.jpgUploaded with ImageShack.us a u nas wciąż sypie śnieg:wiggle:, tak wygląda nasze podwórko dzisiaj:lol2: http://img819.imageshack.us/img819/7168/img2719p.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Aneta, zadzwoniłam do mojego wykonawcy zasugerowalam mu Twoje rozwiązanie i co..da sie!! jestem Ci wdzięczna bo będę mieć te frezy na całej długości mebli! No Widzisz! mówiłam , że wszystko się da tylko nie wszystkim się chce! Jakbyś potrzeboowała dodatkowych wskazówek to Pisz:bye: Nie mam szczęścia do zdjeć. Patrze rano nie ma wpisów , patrzę następnego dnia rano i już po " ptokach" . U Kubelki również nie załapałam się ostatnio na zdjęcia córci. Wniosek z tego taki , że trzeba częściej do Was zaglądać. W końcu to i tak sama przyjemność. U nas śniegu było sporo , ale od dwóch dni odwilż. Teraz jest okropnie. ja rodzinne zdjecia zamieszczam tylko "na chwilę" ale za to dość często . Jest więc szansa, że uda Ci się zobaczyć. ;)Antonia Ty chyba u mnie pierwszy raz Piszesz:welcome: Aneta chciałam się przywitać u Ciebie, dopiero dziś tu trafiłam To co już widziałam jest cudne, salon, łazienka piękna resztę sobie zostawiam do pracy, tam mam lepszy net Pozdrawiam i zaczynam podglądać AAAAAAAAAAAAAA te tildowe ślicznosci w pokoju córy to Twoje dzieła ? wiem wiem że mogę doczytać ale kiedy i jak w domu jedna strona ładuje mi się minutę :welcome:zapraszam i dziękuj za miłe słowa. Nie to nie moje dzieła, niestety aż tak zdolna i co więcej cierpliwa nie jestem, żeby sie porywać na tego typu prace. Piękne wnętrza... mam pytanie odnośnie obudowy mikrofali, czy tę obudowę montuje się do frontów szafek kuchennych, a w środku jest zwykła mikrofalówka, czy może montuje się ją do określonego modelu mikrofalówki z Gorenje? I w jaki sposób się wówczas otwiera : na bok czy do góry? Bo w całym necie ani słowa o tym!!! A chcę dokładnie tak samo zaaranżować kuchenkę z mikrofalą jak u Ciebie. Z góry dzięki za info. P.S. może mogłabyś zrobić zdjęcie otwartej mikrofalówki to byłaby już pełnia szczęścia Panel montuje sie do korpusu szafki, otwiera się do góry na siłownikach. Ja póki co nie mam mikrofalówki, panowie z Gorenje mnie krótkomówiąc olali:P i nie raczyli poinformować jaki model mikrofalówki Gorenje jest dedykowany do tego rodzaju paneli...pomimo , że napisałam maila i dzwoniłam dwukrotnie:mad:postanowiłam zgłębić temat mikrofali i coś wybrac ale do dziś tego nie zrobiłam:lol2:. Tak naprawdę ja nigdy nie korzystam z tego urządzenia bo mam do niego negatywne nastawienie...moze kiedyś się skuszę. Chciałam mieć ten panel bo wizualnie mi się podoba w zestawieniu z piekarnikiem. Póki co służy ta szafka jako składzik . Zrobiłam zdjęcia http://img842.imageshack.us/img842/6328/img2732n.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img534.imageshack.us/img534/9895/img2733sd.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Jak ja mogłam przegapic zdjęcia Twoich dzieci Aneto, codziennie tu jestem. W Gdyni tez w tej chwili sypie snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 21.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Bardzo dziękuję Tobie za tak szybka i wyczerpującą odpowiedź !!!!!!!!!!! Zgłębiając ten temat przez ostatnią godzinę w necie wraz z drugą połową właśnie go obśmiałam, że niemożliwe, aby to był front montowany do szafek tylko na bank jest do tego specjalny model mikrofali pod spodem. No i teraz po Twojej odp musiałam odszczekać obśmiewanie i przyznać facetowi rację w sprawie AGD:sick: A co...mi też się tak bardzo podoba i tez kupię sam front i koniec, a do szafki wsadzę starą, śmierdzącą mikrofalę, którą mam teraz i nikt mi nie zabroni. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.01.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Jak ja mogłam przegapic zdjęcia Twoich dzieci Aneto, codziennie tu jestem. W Gdyni tez w tej chwili sypie snieg. kochana bo te zdjęcia naprawde na chwilę były...nastepne beda lepsze, nie żałuj:hug: Bardzo dziękuję Tobie za tak szybka i wyczerpującą odpowiedź !!!!!!!!!!! Zgłębiając ten temat przez ostatnią godzinę w necie wraz z drugą połową właśnie go obśmiałam, że niemożliwe, aby to był front montowany do szafek tylko na bank jest do tego specjalny model mikrofali pod spodem. No i teraz po Twojej odp musiałam odszczekać obśmiewanie i przyznać facetowi rację w sprawie AGD:sick: A co...mi też się tak bardzo podoba i tez kupię sam front i koniec, a do szafki wsadzę starą, śmierdzącą mikrofalę, którą mam teraz i nikt mi nie zabroni. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Troche to dziwne, że gorenje nie pokusiło sie o mikrofalę z serii Ora ito white...albo , że chociaż nie sugerują zakupu zestawu - panel plus konkretny model mikro...no ale...gdybym ja miała mikrofalówkę tak jak Ty to tez bym ja wstawiła i nie inwestowała w noey sprzęt w tej sytuacji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Muszę Wam pokazać co dostałam od naszej Pauli:wiggle:. Prawda że piękny ten sowi wieszaczek...bedzie idealny do pokoju Marysi! Paulinko jeszcze raz bardzo dziękuję Kochana:hug: Cudny wieszaczek:wiggle: a u nas wciąż sypie śnieg:wiggle:, tak wygląda nasze podwórko dzisiaj:lol2: U nas po nocy było podobnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.01.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ale fajne słoiczki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ale fajne słoiczki masz Fajowe:wiggle: Anetko, mam pytanko- pamiętam, że część cegły masz w białym kolorze. Możesz mi powiedzieć czym ją malowaliście? My mmay barek i słup, który miał być pomalowany na biało, ale po ułożeniu spodobał nam się jej naturalny kolor i tak zostało na jakiś czas. Teraz temat przemalowanej powraca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Troche to dziwne, że gorenje nie pokusiło sie o mikrofalę z serii Ora ito white...albo , że chociaż nie sugerują zakupu zestawu - panel plus konkretny model mikro...no ale...gdybym ja miała mikrofalówkę tak jak Ty to tez bym ja wstawiła i nie inwestowała w noey sprzęt w tej sytuacji:lol2: Ależ Gorenje ma mikrofalę ORA ITO. Tylko, że wolnostojącą Tak samo jest z moim Simplicity. Ale mi to akurat odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damaszki 24.01.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aneta, przepraszam, że Cie gnębie ale pojawiły się nowe komplikacje z tymi moimi nieszczęsnymi frezami. Dziś był stolarz obejrzeć zmywarkę i stwierdził, że jednak on kiepsko widzi wykonanie frezów na froncie zmywarki. Kosz- owszem, da się be zproblemu, zabezpieczając dodatkowum frontem od wewnątrz, ale ze zwmywarka już nie jest tak pieknie, bo jedyne co wg niego da się zrobić to PRZYKLEIĆ 3 częsci do zmywarki! I on to może wykonac ale nie reczy za to jak to się bedzie sprawdzałow praktyce .:o:o. Powiedz mi proszę dokładnie jak Ty to rozwiązałaś. Przeczytalam Twoja wiadomość o "wgłębieniach" które robi się od wewnętrznej i listwie metalowej która się w nie wstawia ale jakoś cięzko nam sobie to wyobrazic i widzę ze dezaprobata stolarza mocno udziela się mojemu Lubemu Napisz proszę czy teraz jak już uzytkujesz zmywarkę czy jestes z tego rozwiązania zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damaszki 24.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dodam jeszcze ze zmywarka ma tylko zaczep u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A wyślijżesz ciotce lasche z 2 worki śniegu ...u nas coś kiepsko ale od jutra nadrabiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 24.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Anetko,cieszę się,że wieszaczek podoba się Trafił pod dobry adres I ja też zamawiam trochę śniegu,bo u nas go ni ma i już raczej nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Anetko, dziewczyny wysłały mnie do Ciebie z moim problemem kuchennym.Masz płytę blisko ściany.Możesz podzielić się doświadczeniem?Jak się korzysta?Plusy?Minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 aneta u nas sypie, ale u was was zasypało!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Anetko przeglądając jysk wpadłam na to: dla Mani: http://img638.imageshack.us/img638/369/1005nt.jpg są też 3 czy 4 rodzaje materiałów w sówki u nas też śniegu po pachy... fajnie! w końcu zima jest Edytowane 26 Stycznia 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aneciu, kiedyś mnie pytałaś o olejowanie stołu... Otóż dzisiaj był u mnie mój stolarz i pokazał mi gdzie w spiżarni schował mi olej który był dołączony do stołu z MD:jawdrop: o którym nie widziałam. Czyli wszystko jasne należy olejować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.01.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dziewczynki dzis na szybko bo mega choróbsko mnie dopadło - angina, grypa i comiesięczna kobieca przypadłość do tego no i nie wiem co jeszcze...dziś ciut lepiej ale wczoraj po scianach chodziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.01.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Fajowe:wiggle: Anetko, mam pytanko- pamiętam, że część cegły masz w białym kolorze. Możesz mi powiedzieć czym ją malowaliście? My mmay barek i słup, który miał być pomalowany na biało, ale po ułożeniu spodobał nam się jej naturalny kolor i tak zostało na jakiś czas. Teraz temat przemalowanej powraca... Aguś nasza cegła potraktowana jest gruntem a na to to co w całym domu - Jotun seria Lady biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts