Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Piękne wnętrza...

mam pytanie odnośnie obudowy mikrofali, czy tę obudowę montuje się do frontów szafek kuchennych, a w środku jest zwykła mikrofalówka, czy może montuje się ją do określonego modelu mikrofalówki z Gorenje? I w jaki sposób się wówczas otwiera : na bok czy do góry?

Bo w całym necie ani słowa o tym!!! A chcę dokładnie tak samo zaaranżować kuchenkę z mikrofalą jak u Ciebie.

Z góry dzięki za info.

P.S. może mogłabyś zrobić zdjęcie otwartej mikrofalówki to byłaby już pełnia szczęścia :)

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę Wam pokazać co dostałam od naszej Pauli:wiggle:. Prawda że piękny ten sowi wieszaczek...bedzie idealny do pokoju Marysi! Paulinko jeszcze raz bardzo dziękuję Kochana:hug:

http://img29.imageshack.us/img29/5313/img2729o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img268.imageshack.us/img268/9416/img2731l.jpg

a u nas wciąż sypie śnieg:wiggle:, tak wygląda nasze podwórko dzisiaj:lol2:

http://img819.imageshack.us/img819/7168/img2719p.jpg

Aneta, zadzwoniłam do mojego wykonawcy zasugerowalam mu Twoje rozwiązanie i co..da sie!!:) jestem Ci wdzięczna bo będę mieć te frezy na całej długości mebli!:)

No Widzisz! mówiłam , że wszystko się da tylko nie wszystkim się chce! Jakbyś potrzeboowała dodatkowych wskazówek to Pisz:bye:

Nie mam szczęścia do zdjeć. Patrze rano nie ma wpisów , patrzę następnego dnia rano i już po " ptokach" :( . U Kubelki również nie załapałam się ostatnio na zdjęcia córci. Wniosek z tego taki , że trzeba częściej do Was zaglądać. W końcu to i tak sama przyjemność. U nas śniegu było sporo , ale od dwóch dni odwilż. Teraz jest okropnie.

ja rodzinne zdjecia zamieszczam tylko "na chwilę" ale za to dość często . Jest więc szansa, że uda Ci się zobaczyć. ;)Antonia Ty chyba u mnie pierwszy raz Piszesz:welcome:

Aneta chciałam się przywitać u Ciebie, dopiero dziś tu trafiłam :) To co już widziałam jest cudne, salon, łazienka piękna :)

resztę sobie zostawiam do pracy, tam mam lepszy net :)

Pozdrawiam i zaczynam podglądać :)

AAAAAAAAAAAAAA te tildowe ślicznosci w pokoju córy to Twoje dzieła ? wiem wiem że mogę doczytać ale kiedy i jak w domu jedna strona ładuje mi się minutę :(

:welcome:zapraszam i dziękuj za miłe słowa. Nie to nie moje dzieła, niestety aż tak zdolna i co więcej cierpliwa nie jestem, żeby sie porywać na tego typu prace. :no::sick:

Piękne wnętrza...

mam pytanie odnośnie obudowy mikrofali, czy tę obudowę montuje się do frontów szafek kuchennych, a w środku jest zwykła mikrofalówka, czy może montuje się ją do określonego modelu mikrofalówki z Gorenje? I w jaki sposób się wówczas otwiera : na bok czy do góry?

Bo w całym necie ani słowa o tym!!! A chcę dokładnie tak samo zaaranżować kuchenkę z mikrofalą jak u Ciebie.

Z góry dzięki za info.

P.S. może mogłabyś zrobić zdjęcie otwartej mikrofalówki to byłaby już pełnia szczęścia :)

Panel montuje sie do korpusu szafki, otwiera się do góry na siłownikach. Ja póki co nie mam mikrofalówki, panowie z Gorenje mnie krótkomówiąc olali:P i nie raczyli poinformować jaki model mikrofalówki Gorenje jest dedykowany do tego rodzaju paneli...pomimo , że napisałam maila i dzwoniłam dwukrotnie:mad:postanowiłam zgłębić temat mikrofali i coś wybrac ale do dziś tego nie zrobiłam:lol2:. Tak naprawdę ja nigdy nie korzystam z tego urządzenia bo mam do niego negatywne nastawienie...moze kiedyś się skuszę. Chciałam mieć ten panel bo wizualnie mi się podoba w zestawieniu z piekarnikiem. Póki co służy ta szafka jako składzik .

Zrobiłam zdjęcia

http://img842.imageshack.us/img842/6328/img2732n.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/9895/img2733sd.jpg

Bardzo dziękuję Tobie za tak szybka i wyczerpującą odpowiedź !!!!!!!!!!!

Zgłębiając ten temat przez ostatnią godzinę w necie wraz z drugą połową właśnie go obśmiałam, że niemożliwe, aby to był front montowany do szafek tylko na bank jest do tego specjalny model mikrofali pod spodem.

No i teraz po Twojej odp musiałam odszczekać obśmiewanie i przyznać facetowi rację w sprawie AGD:sick:

A co...mi też się tak bardzo podoba i tez kupię sam front i koniec, a do szafki wsadzę starą, śmierdzącą mikrofalę, którą mam teraz i nikt mi nie zabroni.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki :)

Jak ja mogłam przegapic zdjęcia Twoich dzieci Aneto, codziennie tu jestem.:confused: W Gdyni tez w tej chwili sypie snieg.:)

kochana bo te zdjęcia naprawde na chwilę były...nastepne beda lepsze, nie żałuj:hug:

Bardzo dziękuję Tobie za tak szybka i wyczerpującą odpowiedź !!!!!!!!!!!

Zgłębiając ten temat przez ostatnią godzinę w necie wraz z drugą połową właśnie go obśmiałam, że niemożliwe, aby to był front montowany do szafek tylko na bank jest do tego specjalny model mikrofali pod spodem.

No i teraz po Twojej odp musiałam odszczekać obśmiewanie i przyznać facetowi rację w sprawie AGD:sick:

A co...mi też się tak bardzo podoba i tez kupię sam front i koniec, a do szafki wsadzę starą, śmierdzącą mikrofalę, którą mam teraz i nikt mi nie zabroni.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki :)

Troche to dziwne, że gorenje nie pokusiło sie o mikrofalę z serii Ora ito white...albo , że chociaż nie sugerują zakupu zestawu - panel plus konkretny model mikro...no ale...gdybym ja miała mikrofalówkę tak jak Ty to tez bym ja wstawiła i nie inwestowała w noey sprzęt w tej sytuacji:lol2:

Muszę Wam pokazać co dostałam od naszej Pauli:wiggle:. Prawda że piękny ten sowi wieszaczek...bedzie idealny do pokoju Marysi! Paulinko jeszcze raz bardzo dziękuję Kochana:hug:

Cudny wieszaczek:wiggle:

a u nas wciąż sypie śnieg:wiggle:, tak wygląda nasze podwórko dzisiaj:lol2:

U nas po nocy było podobnie:lol2::lol2:

Ale fajne słoiczki masz :p

Fajowe:wiggle:

Anetko, mam pytanko- pamiętam, że część cegły masz w białym kolorze. Możesz mi powiedzieć czym ją malowaliście?

My mmay barek i słup, który miał być pomalowany na biało, ale po ułożeniu spodobał nam się jej naturalny kolor i tak zostało na jakiś czas.

Teraz temat przemalowanej powraca...:rolleyes:

Troche to dziwne, że gorenje nie pokusiło sie o mikrofalę z serii Ora ito white...albo , że chociaż nie sugerują zakupu zestawu - panel plus konkretny model mikro...no ale...gdybym ja miała mikrofalówkę tak jak Ty to tez bym ja wstawiła i nie inwestowała w noey sprzęt w tej sytuacji:lol2:

Ależ Gorenje ma mikrofalę ORA ITO. Tylko, że wolnostojącą ;)

Tak samo jest z moim Simplicity. Ale mi to akurat odpowiada.

Aneta, przepraszam, że Cie gnębie ale pojawiły się nowe komplikacje z tymi moimi nieszczęsnymi frezami. Dziś był stolarz obejrzeć zmywarkę i stwierdził, że jednak on kiepsko widzi wykonanie frezów na froncie zmywarki. Kosz- owszem, da się be zproblemu, zabezpieczając dodatkowum frontem od wewnątrz, ale ze zwmywarka już nie jest tak pieknie, bo jedyne co wg niego da się zrobić to PRZYKLEIĆ 3 częsci do zmywarki! I on to może wykonac ale nie reczy za to jak to się bedzie sprawdzałow praktyce .:o:o:o.

Powiedz mi proszę dokładnie jak Ty to rozwiązałaś. Przeczytalam Twoja wiadomość o "wgłębieniach" które robi się od wewnętrznej i listwie metalowej która się w nie wstawia ale jakoś cięzko nam sobie to wyobrazic i widzę ze dezaprobata stolarza mocno udziela się mojemu Lubemu :(

Napisz proszę czy teraz jak już uzytkujesz zmywarkę czy jestes z tego rozwiązania zadowolona?

Fajowe:wiggle:

Anetko, mam pytanko- pamiętam, że część cegły masz w białym kolorze. Możesz mi powiedzieć czym ją malowaliście?

My mmay barek i słup, który miał być pomalowany na biało, ale po ułożeniu spodobał nam się jej naturalny kolor i tak zostało na jakiś czas.

Teraz temat przemalowanej powraca...:rolleyes:

Aguś nasza cegła potraktowana jest gruntem a na to to co w całym domu - Jotun seria Lady biała