Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Aneta, przepraszam, że Cie gnębie ale pojawiły się nowe komplikacje z tymi moimi nieszczęsnymi frezami. Dziś był stolarz obejrzeć zmywarkę i stwierdził, że jednak on kiepsko widzi wykonanie frezów na froncie zmywarki. Kosz- owszem, da się be zproblemu, zabezpieczając dodatkowum frontem od wewnątrz, ale ze zwmywarka już nie jest tak pieknie, bo jedyne co wg niego da się zrobić to PRZYKLEIĆ 3 częsci do zmywarki! I on to może wykonac ale nie reczy za to jak to się bedzie sprawdzałow praktyce .:o:o:o.

Powiedz mi proszę dokładnie jak Ty to rozwiązałaś. Przeczytalam Twoja wiadomość o "wgłębieniach" które robi się od wewnętrznej i listwie metalowej która się w nie wstawia ale jakoś cięzko nam sobie to wyobrazic i widzę ze dezaprobata stolarza mocno udziela się mojemu Lubemu :(

Napisz proszę czy teraz jak już uzytkujesz zmywarkę czy jestes z tego rozwiązania zadowolona?

Moja zmywarka jak juz chyba zauważyłaś jest bez panela i front przykrywa ją całą, mój stolarz na poczatku był sceptyczny i kręcił głową choć z niego łebski gość a na koniec się śmiał, że sam na to nie wpadł...u nas jest tak w tych 3 frontach, które tworza zmywarkowa całość od wewnatrz w odległości ok 7-10cm jest wyfrezowane wgłębienie z obu stron frontów i w tych wgłębieniach jest zamocowany , zrobiony na wymiar kawałek metalu, który łaczy - spina te 3 fronty razem, kurcze nie mam zdjec z realizacji a frontu nie odkręcę...i nie wiem czy dobrze Ci to wytłumaczę...te metalowe blachy są 2 i przechodzą przez 3 fronty i w ten sposob go usztywniaja. nam stolarz powiedział, że on nie daje na to gwarancji i ja sie z tym licze, ze moze byc cos nie tak ale odpukać...tak jak Ci pisałam ja innej opcji u siebie nie widzialam , musiały być linie szuflad a ze niby sie nie dalo to sama doszlam jak to zrobic...jak coś to pisz, będe probowała Ci coś podpowiedziec

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, dziewczyny wysłały mnie do Ciebie z moim problemem kuchennym.

Masz płytę blisko ściany.

Możesz podzielić się doświadczeniem?

Jak się korzysta?

Plusy?

Minusy?

ja jestem mega zadowolona, nie widzę minusów no moze taki, że po prawej stronie garnka nie odstawie bo mam zaledwie kilka cm do sciany. dla mnie to idealne rozwiązanie.

A wyślijżesz ciotce lasche z 2 worki śniegu ...u nas coś kiepsko ale od jutra nadrabiamy :)

Wy to lepiej ruszcie pupy i na snieg do nas przyjedzcie!

Anetko,cieszę się,że wieszaczek podoba się :) Trafił pod dobry adres :D

I ja też zamawiam trochę śniegu,bo u nas go ni ma i już raczej nie będzie...

wieszaczek jest super, bardzo dziękuję!no ze sniegiem łatwo nie bedzie...

aneta u nas sypie , ale u was was zasypało!!!!!:rolleyes:

u nas sypie jak wsciekle...ale niech pada, mnie tylko te nadchodzące mrozy martwią...

Anetko przeglądając jysk wpadłam na to:

dla Mani:

http://img638.imageshack.us/img638/369/1005nt.jpg

są też 3 czy 4 rodzaje materiałów w sówki :)

u nas też śniegu po pachy... fajnie! w końcu zima jest :)

super, dziękuję!

Aneciu, kiedyś mnie pytałaś o olejowanie stołu... Otóż dzisiaj był u mnie mój stolarz i pokazał mi gdzie w spiżarni schował mi olej który był dołączony do stołu z MD:jawdrop: o którym nie widziałam.

Czyli wszystko jasne należy olejować :D

Marta dzięki, że Pamiętałas. A to jakiś konkretny olej? Mogłabyś sprawdzić czy tez no name?

To Marysia ma dzisiaj urodzinki?:wiggle: Samych cudowności Anetko dla Iskierkihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-723132.gif

http://ecx.images-amazon.com/images/I/413qPq3%2BceL.jpg

Ania, Aga, Monika...baaaardzo dziękujemy za pamięć i za życzenia dla Iskierki:hug::hug::hug:

Marysia zrobiła nam mega niespodziankę bo własnie w swoje Urodziny zaczęła sama chodzić, ma z tego ogromną frajdę...:wiggle::wave:niestety impreza urodzinowa przełożona na nie wiem kiedy bo my wszyscy chorujemy na maksa:bash::bash::bash:końca nie widać:bash::bash::bash:

Edytowane przez aneta s