Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CHODZI ??? hurrra ...następnym razem będzie siedzieć na górze z chłopakami :lol2: ale tam u Was fajnie śniegowo ...

chodzi,chodzi...jeszcze troszkę się boi więc caly czas z nią jestem, tzn bardzo blisko, żeby czuła się bezpiecznie...;)

śnieg jest ale jest tak cholernie zimno, że wyjść się nie da...:bash:Młody codziennie pyta kiedy na narty pójdzie...teraz u nas na termometrze -25! poza tym my wszyscy chorzy! Walczymy z zapaleniem płuc, anginą i cholera wie co jeszcze na nas czeka...:bash::bash::bash:

Bardzo , bardzo dziękujemy za życzenia!:hug::hug::hug:

To prawda - czas biegnie nieubłaganie i zdecydowanie za szybko...:yes::(Iskierka dopiero się urodziła a już jest roczną Dziewczynką...:jawdrop::jawdrop::jawdrop:co więcej jak dziś pamiętam jak urodziłam Okruszka a za chwilkę będzie miał 4 lata...:jawdrop::jawdrop::jawdrop:jak sobie uswiadamiam, że Oni już nigdy więcej nie będą maluszkami to jest mi czasem przykro bo ja uwielbiam swoje dzieciaki z okresu kiedy byli ,Marysia wciąż jest bezzębnymi, usmiechniętymi maleństwami, do tego te cudne stópki no i zapach Maluchów...:rolleyes:;)Dzieci rosną a my się starzejemy:P