emiranda 02.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Księżniczka Marysia super dziewczynka, wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin dla Twojej córeczki Zdrówka dla wszystkich :) :wave: Edytowane 2 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 02.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Anetko Iskierka jest przecudna wszystkiego naj dla niej i dla Waszej całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Cudowna, przepiękna Dziewczynka - dużo, dużo szczęścia, radości i zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aaaaale słodziunia! Zdrówka dla roczniaczki! I gratulacje nowej umiejętności. Zdolna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Zdrówka Anetko i wracaj szybciutko do nas:hug:Śliczne z Was kobitki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 no proszę jaka Gwiazda rośnie!!!wszystkiego najlepszego z okazji roczkudziewczyny zdrowiejcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 sto lat dla Iskierki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziękuję Dziewczynki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 CHODZI ??? hurrra ...następnym razem będzie siedzieć na górze z chłopakami ale tam u Was fajnie śniegowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 CHODZI ??? hurrra ...następnym razem będzie siedzieć na górze z chłopakami ale tam u Was fajnie śniegowo ... chodzi,chodzi...jeszcze troszkę się boi więc caly czas z nią jestem, tzn bardzo blisko, żeby czuła się bezpiecznie... śnieg jest ale jest tak cholernie zimno, że wyjść się nie da...:bash:Młody codziennie pyta kiedy na narty pójdzie...teraz u nas na termometrze -25! poza tym my wszyscy chorzy! Walczymy z zapaleniem płuc, anginą i cholera wie co jeszcze na nas czeka...:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Czas biegnie szybko, pamiętam jak tu kciuki trzymaliśmy za szczęśliwe rozwiązanie, a tu proszę Maria już sama chodzi. 100 lat ISKIERKO i zdrówka dla Was. Ładnie Wam na tym śniegu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ale cudo z tej Twojej ISKIERKIhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Proszę przekazać uściaki i tysiąc buziaków od cioci Madzi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 03.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Spóźnione, ale szczere życzenia przede wszystkim zdrówka dla Marysi i samych szczęśliwych, słonecznych dni. Anetko , Wam też zdrowia życzę. U nas też zapalenie płuc, ale już wychodzimy z tego . Byle do wiosny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja też spózniona anetko-ale mam nadzieje, ze jeszcze przyjmujecie życzenia:) Zycze Twojej córeczce tego, co najważniejsze-zdrówka. Wszystko inne przyjdzie samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Anetko to zdrówka przede wszystkim 100 lat dla Iskierki, rany jaka ona śliczna a pamiętam jak rok temu wpadałam do starego wątku gdzie denerwowały się wszystkie ciotki czy już urodziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja też się dołączam. 100 lat dla Iskierkii zdrówka dla WAS! Ależ ona ma piękne oczka masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 03.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja też ze spóźnionymi życzeniami dla Marysi. Pamiętam jak jeszcze w ciąży byłaś ( a nawet jeszcze nie byłaś), w wątku przed reaktywacją... Ech jak ten czas leci. ISKIERKA CUDNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.02.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Bardzo , bardzo dziękujemy za życzenia!:hug: To prawda - czas biegnie nieubłaganie i zdecydowanie za szybko...:(Iskierka dopiero się urodziła a już jest roczną Dziewczynką...:jawdrop::jawdrop:co więcej jak dziś pamiętam jak urodziłam Okruszka a za chwilkę będzie miał 4 lata...:jawdrop::jawdrop:jak sobie uswiadamiam, że Oni już nigdy więcej nie będą maluszkami to jest mi czasem przykro bo ja uwielbiam swoje dzieciaki z okresu kiedy byli ,Marysia wciąż jest bezzębnymi, usmiechniętymi maleństwami, do tego te cudne stópki no i zapach Maluchów...;)Dzieci rosną a my się starzejemy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Marysia wciąż jest bezzębnymi, usmiechniętymi maleństwami A ja się pochwalę Od 31 stycznia mamy 1-go zęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Anetko, spoznione ale mega szczere i najlepsze zyczenia dla Twojej Iskierki Przepiekna dziewuszka Wam rosnie!!! W malej ciekawosci zerknelam na domowe katy Piekne! Eleganckie, proste ale bez nadecia Mocno gratuluje i wciaz zaciskam kciuki za wiadoma akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts