Elena76 04.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Anetko, to już roczek Iskierce strzelił? Ależ ten czas szybko płynie.... Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia dla Marysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Anetko, ale mi wstyd że przegapiłam . Naprawdę! Nie mniej jednak życzę Iskierce dużo zdrówka i samych wspaniałych chwil, wiele szczęścia . Niech rośnie zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witam Cię i też życzę Twojej córeczce zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Trochę spóźnione życzenia dla Marysi od kolejnej ciotki, Sto Sto lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja się pochwalę Od 31 stycznia mamy 1-go zęba Aniu to strasznie szybkoooo :jawdrop:tak wogóle to Pokaż nam Stasia, Mozesz wkleic zdjątko u mnie:yes: Marysi przebiły się 2 dolne jedynki jakis miesiąc temu...ale moje dzieciaki to póżno zęby mają , Łukaszek pierwszego zęba miał w 14 miesiącu - zdążyłam do tego czasu 2 stomatologów odwiedzić bo sie martwiłam, że bezzębny bedzie;) Anetko, spoznione ale mega szczere i najlepsze zyczenia dla Twojej Iskierki Przepiekna dziewuszka Wam rosnie!!! W malej ciekawosci zerknelam na domowe katy Piekne! Eleganckie, proste ale bez nadecia Mocno gratuluje i wciaz zaciskam kciuki za wiadoma akcje Dzięki Kochana:hug: Anetko, to już roczek Iskierce strzelił? Ależ ten czas szybko płynie.... Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia dla Marysi Anetko, ale mi wstyd że przegapiłam . Naprawdę! Nie mniej jednak życzę Iskierce dużo zdrówka i samych wspaniałych chwil, wiele szczęścia . Niech rośnie zdrowo! Witam Cię i też życzę Twojej córeczce zdrówka Trochę spóźnione życzenia dla Marysi od kolejnej ciotki, Sto Sto lat!!! Dziewczynki Kochane Jesteście bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dziewczyny jaką Macie wilgotność u siebie w te mrozy? bo u nas masakra jakaś ...nawilżacze działają 24 na dobę i ciężko 40 % osiągnąć...:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 aneto - temat wilgotności dość mocno wałkowany jest w komentach u anuli w związku z pęknięciami na jej dechach. Ja nie mierzę, wstyd się przyznać i zaczęłam się teraz obawiać. Ale jest komfortowo nie czuję żeby powietrze było suche. A u Ciebie przy tych 40 % jak jest - jakie masz odczucia? Czujesz suchość powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 unas czasami bywa nawet 25% ale to na dole, w sypialni i u synka jest około 30% i nawilzacz non stop to do 42 jak dojdzie to max.....;-(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.02.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Anetka a gdzie ta Twoja stronka z przepisami? nie moge znalesc? bo MarJel podała fajne przepisy na sałatki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.02.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) No to jak dostałam pozwolenie... . . . . Taki jestem piękny jak śpię . . . Ząb się przebił w pod koniec stycznia, teraz powoli wychodzi. Staś w ogóle dość szybko się rozwija. Jak widać na zdjęciu - siedzieć to już za mało Jutro zdjęcia usunę... Edytowane 13 Lutego 2012 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.02.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ale słodziak!!!! no sliczny Stasio!! uff kiedy to zleciało ze tak urósł???)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ALe duży ze Stasia chłopak! I się dopatrzyłam ząbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale fajny Staś:) Duży już...faktycznie szybko czas leci:) Słodziaczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.02.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 .....Taki jestem piękny jak śpię ... słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mam wrażenie że jeszcze wczoraj czekaliśmy aż Staś się pojawi na świecie a teraz to słodziak. Jak wyrósł! Ech!!! A w tle śliczna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.02.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Chłopczyk przepiękny, takie dzieci sa bardzo urocze, jeszcze nie pyskują i często się usmiechaja Aneto u nas wilgotność 50% ale kaloryfery sa ledwie ciepłe a w domu 20 stopni, no jak kominek się pali to 22. W kazdym razie w sypialniach mamy 50-55 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.02.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 my w sypialni mamy po 19-20st a wilgotnosc i tak niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.02.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 My w nocy mamy koło 15 (od razu mówię, że celowo, uważam że w takiej temperaturze najlepiej się śpi) wilgotnosc? Bardzo niska niestety przy wysokiej (20-21) temp. ale miernika nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Anetko u nas jest wilgotność ok. 45 %. Rzeczywiście należy dążyć do ideału czyli 50 – 60%. Gdy jest zbyt sucho można odczuć drapanie w gardle, trudniej jest oddychać, a w przesuszonych drewnianych meblach, czy parkiecie pojawiają się szczeliny. Z kolei nadmierna wilgotność sprawia, że odczuwa się chłód, mimo zadowalającej temperatury, a warunki takie sprzyjają rozwojowi pleśni i grzybów. Za prawidłowe utrzymanie wilgotności odpowiada przede wszystkim system wentylacyjny. Aneczko Stasio cudny słodziak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 My w sypialniach nie mamy wentylacji....innej niż okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts