aneta s 15.09.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko, wyszłaś pięknie na zdjęciu - widać że cieszysz się szczęściem dziecka i mnie to urzeka okropnie! Okruszek też (i konik i poduszka ) ale na Ciebie zwróciłam największą uwagę. Tak Ci ładnie z dziećmi hihi:):) Dzieki Kochana :oops:Wiesz czlowiek to by wszystko dla tych Dzieci zrobil, zeby byly szczesliwe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja też się cieszę, że wróciłaś i znowu jesteś ze swoim domkiem z nami. Częściej podczytywałam stary dziennik, niż się wypowiadałam, ale zamierzam to zmienić teraz Dzieciaczki masz przesłodkie i do schrupania Okruszek w fartuchu przy lepieniu pierogów wymiata Pokój Okruszka przepiękny - prosty, elegancki i przytulny Gratulacje. Ja też chciałabym uzyskać taki efekt w pokojach moich córeczek. Lidzia ja tez Ciebie podczytuje ale nie zawsze sie odzywam! pokoje Twoich Dziewczynek juz sa piekne:yes: a z lozkiem to mam straszna myslenice bo argumenty, ktore podalas za posiadaniem duzego wyrka sa bardzo sensowne:yes:, jedyny problem z takim wielkim lozkiem dzieciecym w moim przypadku to moze sie skonczyc tym , ze sie przeniose z sypialni malzenskiej do pokoi dzieci:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 super, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 U nas pomalu do przodu, dzis o ile znowu nie poleje przyjedzie do nas masaaa ziemi (panowie mieli byc wczoraj ale jak juz wyjezdzali to sie rozlalo okrutnie) - Okruszek bedzie mial radoche, pralka mase prania a my robote:lol2: ale ciesze jak diabli bo bedzie mozna ruszyc z ogrodem:yes:. Ja kiepska ogrodniczka jestem - porwalam sie na niewielkie wrzosowisko i polowa wrzosow sucha :lol2:wiec poprosze o pomoc w zalozeniu ogrodu fachowca - bedzie bezpieczniej i taniej:lol2: Przesla i brama zamowione - maja byc poczatkiem pazdziernika, wtedy tez ma pojawic sie pan od kostki - z kostka robi sie nerwowo bo dopiero wczoraj byla Pani projektant z Bruk betu ale obiecala zrobic projekt na cito, tyle ze kostka ktora chcemy jest na zamowienie - czas, czas, czas....kurcze mam nadzieje, ze zdazymy przed zima poczatkiem pazdziernika jedziemy tez do Wroclawia do mojego Braciszka w odwiedziny i do kardiologa z Mlodym, po kompleksowym badaniu w marcu (w Oslo jeszcze) bylam spokojniutka ale przy wizycie u piediatry w Pl , pan doktor slyszal jakies szmery w serduszku :(no i musze to sprawdzic bo juz mam zajawke...ale moje dziecko jest zdrowe, ma mnostwo energii i tego sie trzymam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziewczynki mam maly dylemat:yes:, przy kominku mam wneke na drewno ale...ja nie bardzo potrafie zyc w symbiozie z drobnymi zyjatkami zamieszkujacymi takie skladziki na drewno i tak dumam co z ta wneka zrobic, jak ja wykorzystac, bo tak jak pisze na jej pierwotne przeznaczenie chyba sie nie zdecyduje...macie jakis pomysl:rolleyes:tak to wyglada, centralnie pod obrazem planuje jakas konsole biala pewnie , z szufladami na pierdoly ale poki co nie znalazlam takiej, do ktorej bym wielka miloscia zapalala... http://img828.imageshack.us/img828/5822/img1350ok.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img831.imageshack.us/img831/4086/img1349to.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img856.imageshack.us/img856/7243/img4491c.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 aneta takie drewno do kominka to piękna ozdoba, nie lepiej kupić w casto ładne drewno takie na ozdobę , w nim nie ma żadnych żyjątek i niech sobie tam cały czas leży, ja tak zamierzam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko, popieram reni. Jak drewno dobrze wysuszone, odpowiednio przechowywane, to żyjątek nie ma... Ja też żadnej symbiozy bym nie zniosła, a zimą uwielbiam patrzeć na kosz drewna stojacy przy kominku... I jaki przy tym jest zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 chmmmm to moze faktycznie kupie i dam tej wnece szanse...:rolleyes:skladzik na wino odpada...az boje sie pomyslec co moje Mlode mogloby z tymi pelnymi butelkami zrobic:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 chmmmm to moze faktycznie kupie i dam tej wnece szanse... Pewnie, że tak... Najwyżej, jak nie zda egzaminu, to drewno wypalisz i zmienisz przeznaczenie wnęki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.09.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nie wiem Anetko czy coś takiego - taka konsolka przypadłaby Ci do gustu...http://images8.fotosik.pl/2403/928fd32ac56dbed3med.jpgJeśli zaśmiecam to napisz - usunę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko, błagam, nic poza drewnem - wysuszonym, pachnącym, równo ułożonym Z drewnem będzie bajka, sama specjalnie zrobiłam taką wnękę przy kominku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko, błagam, nic poza drewnem - wysuszonym, pachnącym, równo ułożonym Z drewnem będzie bajka, sama specjalnie zrobiłam taką wnękę przy kominku:yes: ja też zrobiłam, ale teraz zastanawiam się, czy nie obłożyć jej dodatkowo blachą, żeby się za bardzo nie brudziła od drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja też zrobiłam, ale teraz zastanawiam się, czy nie obłożyć jej dodatkowo blachą, żeby się za bardzo nie brudziła od drewna Brudzic sie bedzie na 100% ALE jesli raz zaladuje to pewnie to drewno posiedzi tam przez rok, potem tylko dla odswiezenia go zmienie, a jak wneka bedzie zapakowana drewnem to nie bedzie widac ze brudna. a do bierzacego palenia drewno bedzie przynoszone ze skladziku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.09.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko, ja bym w tej wnęce zrobiła białe, drewniane półki na książki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jestem stanowczo za drewnem:yes: Bibelotom i książkom mówię NIE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 16.09.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Zdjęcie Okuszka nr 4 - zaklinacz koni - świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no dobrze, wneka na drewno i pajaki zostaje:lol2: Ksiazki beda w gabinecie o ile kiedykolwiek go skoncze:sick: i w bawialni - poki co leza w pudlach z wyjatkiem kilku od ktorych jestem uzalezniona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Szafka na buty, kazdy kwadrat ma 60x60, glebokosc 30cm, bialy matowy kolor, otwierane na klik http://img29.imageshack.us/img29/536/img4492b.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img6.imageshack.us/img6/9715/img4494s.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witaj, ja również za drewnem, zdecydowanie nada klimat Twoim wnętrzom, ja też nie byłam przekonana do pomysłu drewna w domu, ale mąż się upierał i w końcu pięknie wyczyścił każdy kawałek brzozy i ułożył we wnęce obok kominka. Jak zobaczyłam to oniemiałam, wygląda suuuper. Tylko te drewno mam brzozowe o okrągłym przekroju jak to w linku poniżej. http://pl.photaki.com/picture-drewna-brzozowego_390580.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nilaf dziekuje! No pieknie by wygladaly te brzozowe kawalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts