Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Anetko, wyszłaś pięknie na zdjęciu :D - widać że cieszysz się szczęściem dziecka i mnie to urzeka okropnie! Okruszek też (i konik i poduszka :lol2:) ale na Ciebie zwróciłam największą uwagę. Tak Ci ładnie z dziećmi hihi:):):)

Dzieki Kochana :oops:Wiesz czlowiek to by wszystko dla tych Dzieci zrobil, zeby byly szczesliwe:yes::D

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też się cieszę, że wróciłaś i znowu jesteś ze swoim domkiem z nami. Częściej podczytywałam stary dziennik, niż się wypowiadałam, ale zamierzam to zmienić teraz :D

Dzieciaczki masz przesłodkie i do schrupania :D Okruszek w fartuchu przy lepieniu pierogów wymiata :D

Pokój Okruszka przepiękny - prosty, elegancki i przytulny :D Gratulacje. Ja też chciałabym uzyskać taki efekt w pokojach moich córeczek.

Lidzia ja tez Ciebie podczytuje ale nie zawsze sie odzywam! pokoje Twoich Dziewczynek juz sa piekne:yes: a z lozkiem to mam straszna myslenice bo argumenty, ktore podalas za posiadaniem duzego wyrka sa bardzo sensowne:yes:, jedyny problem z takim wielkim lozkiem dzieciecym w moim przypadku to moze sie skonczyc tym , ze sie przeniose z sypialni malzenskiej do pokoi dzieci:lol2::lol2::lol2:

U nas pomalu do przodu, dzis o ile znowu nie poleje przyjedzie do nas masaaa ziemi (panowie mieli byc wczoraj ale jak juz wyjezdzali to sie rozlalo okrutnie) - Okruszek bedzie mial radoche, pralka mase prania a my robote:lol2: ale ciesze jak diabli bo bedzie mozna ruszyc z ogrodem:yes:. Ja kiepska ogrodniczka jestem - porwalam sie na niewielkie wrzosowisko i polowa wrzosow sucha :lol2:wiec poprosze o pomoc w zalozeniu ogrodu fachowca - bedzie bezpieczniej i taniej:lol2:

Przesla i brama zamowione - maja byc poczatkiem pazdziernika, wtedy tez ma pojawic sie pan od kostki - z kostka robi sie nerwowo bo dopiero wczoraj byla Pani projektant z Bruk betu ale obiecala zrobic projekt na cito, tyle ze kostka ktora chcemy jest na zamowienie - czas, czas, czas....kurcze mam nadzieje, ze zdazymy przed zima :cool:

poczatkiem pazdziernika jedziemy tez do Wroclawia do mojego Braciszka w odwiedziny i do kardiologa z Mlodym, po kompleksowym badaniu w marcu (w Oslo jeszcze) bylam spokojniutka ale przy wizycie u piediatry w Pl , pan doktor slyszal jakies szmery w serduszku :(no i musze to sprawdzic bo juz mam zajawke...ale moje dziecko jest zdrowe, ma mnostwo energii i tego sie trzymam:D

Dziewczynki mam maly dylemat:yes:, przy kominku mam wneke na drewno ale...ja nie bardzo potrafie zyc w symbiozie z drobnymi zyjatkami zamieszkujacymi takie skladziki na drewno i tak dumam co z ta wneka zrobic, jak ja wykorzystac, bo tak jak pisze na jej pierwotne przeznaczenie chyba sie nie zdecyduje...macie jakis pomysl:rolleyes:

tak to wyglada, centralnie pod obrazem planuje jakas konsole biala pewnie , z szufladami na pierdoly ale poki co nie znalazlam takiej, do ktorej bym wielka miloscia zapalala...

http://img828.imageshack.us/img828/5822/img1350ok.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img831.imageshack.us/img831/4086/img1349to.jpg

http://img856.imageshack.us/img856/7243/img4491c.jpg

Anetko, błagam, nic poza drewnem :D- wysuszonym, pachnącym, równo ułożonym :cool:

Z drewnem będzie bajka, sama specjalnie zrobiłam taką wnękę przy kominku:yes:

ja też zrobiłam, ale teraz zastanawiam się, czy nie obłożyć jej dodatkowo blachą, żeby się za bardzo nie brudziła od drewna

ja też zrobiłam, ale teraz zastanawiam się, czy nie obłożyć jej dodatkowo blachą, żeby się za bardzo nie brudziła od drewna

Brudzic sie bedzie na 100% ALE jesli raz zaladuje to pewnie to drewno posiedzi tam przez rok, potem tylko dla odswiezenia go zmienie, a jak wneka bedzie zapakowana drewnem to nie bedzie widac ze brudna. a do bierzacego palenia drewno bedzie przynoszone ze skladziku...

Witaj, ja również za drewnem, zdecydowanie nada klimat Twoim wnętrzom, ja też nie byłam przekonana do pomysłu drewna w domu, ale mąż się upierał i w końcu pięknie wyczyścił każdy kawałek brzozy i ułożył we wnęce obok kominka. Jak zobaczyłam to oniemiałam, wygląda suuuper. Tylko te drewno mam brzozowe o okrągłym przekroju jak to w linku poniżej.

http://pl.photaki.com/picture-drewna-brzozowego_390580.htm