anna-maria3 28.05.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Anetko, a te nasadzenia w tle to ten pan ogrodnik robił? Ależ macie powierzchni... Nie pamiętam już, czy pytałam ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.05.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Anetko widzę,że trawka ładnie wschodzi ... i piękne doniczkowe roślinki są i jakie dorodne warzywka Hej Anetko, dzięki za zdjątko:hug: Wszystko macie prześliczne:jawdrop: Pamiętam jak się w zeszłym roku martwiłaś kiedy u Ciebie będzie pięknie- już jest:) Trawka się zieleni i zagęszcza- super, że macie deszczowe dni, bo u nas nie padało od dawna:bash: Boskie hortensje:D moja nie wiem czy zakwitnie, bo chyba lekko przemarzła- odbiła od korzenia, ale zawiązek pąków nie ma:cry: Chyba kupię jeszcze jedną Aaa i pięknie udały Ci się warzywka:jawdrop:Zazdraszczam okrutnie:hug: Aguś:hug:moja hortensja też przemarzła i puszcza od dołu, ciekawe czy zakwitnie... Ślicznie Anetko u Ciebie. Zazdroszczę, że ktoś zrobił Ci taki piękny ogród. U nas nadal brak postępów a raczej przeciwnie. Działka coraz bardziej zarasta chwastami, a ja z każdym przeczytanym wersem, z każdym nowym zdjęciem w książce, czy na internecie, wiem coraz mniej Nawet mój warzywnik się nie udał. Wysiałam za gęsto rzodkiewkę i zamiast w korzeń poszła w liście Aniu ja też się cieszę, że chociaż z jakąś częścią ogrodu mamy spokój - dokładnie to zrobione mamy 2/3 na reszte brakło funduszy:( ale , że zaczyna mi się grzebanie w ziemi podobać to resztą zajmę się już sama tylko czasu ciągle mi brak... moja rzodkiewka też ma piękne liście i nędzne korzenie... Anetko ale u Ciebie przepięknie przed domkiem . Podziwiam i cieszę się wraz z Tobą Anetko, jak ładnie! Aneczko - poprzerywaj rzodkiewkę i będzie szła w korzeń, nie jest za późno co którąś powyrywaj i po kłopocie. Ja zawsze wysiewam gęsto i jak jakaś z brzegu dojrzeje to wyrywam i zaczyna wtedy rosnąć reszta. A poza tym rzodkiewkę można jeszcze wysiewać jest ciepło to szybko wzejdzie. Anetko, widziałam, że wpadłaś do mnie i ślad zostawiłaś Wpadam z rewizytą. I cóż za cuda widzę Pięknie wszystko wygląda. We mnie ostatnio dusza ogrodnika się odezwała więc tym bardziej wszystko podziwiam i chłonę. Warzywnika zazdroszczę, bo sama chyba się nie zdecyduję - jakieś wewnętrzne opory mam Aniu gdyby mi ktos rok temu powiedział, że praca w ogrodzie będzie mi sprawiać przyjemność to bym udusiła:cool: naprawdę mi się to podoba tylko z czasem kiepsko... a warzywnik na próbę, w przyszłym roku może zrobię większy... Anetko, pięknie masz przed domem!!! Mówisz trawka po ok. tygodniu zaczęła wschodzić? My posialiśmy trochę w sobotę, zobaczymy jak u nas;) A warzywniak:jawdrop: I cudowna hosta... i doniczkowe (i oryginalne doniczki;)) Bosko!!!! :hug:tak po tygodniu zaczęła wyłazić... Aneta ja również chciałam powiedzieć że ślicznie u Ciebie A jak zrobisz foto z trawką za tydzień to już w ogóle Podziwiam za warzywniak warzywnik ..... CUDNY !!! Anetko i rabaty warzywnik cudny!!!! Na każdej rabacie masz agro/geowłókninę? dziekuję! tak na każdej jest włóknina, zostawiłam jedynie niewielką przy tarasie gdzie będą wiosenne kwiaty typu narcycy, hiacynty, przebisniegi, szfirki itd... http://img152.imageshack.us/img152/4333/img3236i.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.05.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Anetko, a te nasadzenia w tle to ten pan ogrodnik robił? Ależ macie powierzchni... Nie pamiętam już, czy pytałam ile? Aniu mamy nieco ponad 17 arów...tak , nasadzenia robił Pan Ogrodnik. 2 lata temu posadzone były tuje , kilkanaście lat temu sosny , trochę póżniej berberysy i kilka innych krzaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.05.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 a tak bawiła się dzisiaj rano moja królewna...ja robiłam kaszkę a Ona rozbroiła posypkę do mufinek...:lol2::lol2:zdjęć jak ja zjada z podłogi juz nie mam bo walczyłam wówczas z odkurzaczem... http://img163.imageshack.us/img163/4811/img3232zt.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 a tak bawiła się dzisiaj rano moja królewna...ja robiłam kaszkę a Ona rozbroiła posypkę do mufinek...:lol2::lol2:zdjęć jak ja zjada z podłogi juz nie mam bo walczyłam wówczas z odkurzaczem... http://img163.imageshack.us/img163/4811/img3232zt.jpg Uploaded with ImageShack.uscześć Anetko!!! a to szkodnik z twojej królewny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.05.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jaki warzywnik! WOW! No a królewna zaszalała iście po królewsku co by się mamusia nie nudziła:-) P.S. Anetko, wy o powrocie to tak na serio myślicie? Tak trudno wam w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.05.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Anetko, ależ pięknie masz wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.05.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ale Ci królewna ozdobiła podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.05.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Anetko, ogród piękny i te oryginalne obrzeża bomba:)spokojnie, wszystko, co tylko zechcesz wsadzić kupisz z czasem.Królewna dała czadu:)))jak na królewnę przystało:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cuda ogrodowe pokazujesz kochana ...aż się boję pokazać je mamusi, która złapała ogrodowego bakcyla a i mnie goni do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Anetko.pięknie jest u Ciebie ,rabaty są cudne ,a warzywnik?marzenie....też chciałabym mieć warzywa w inspektach ,,może w przyszłym roku się dorobię .W tym roku pierwszy raz mamy swoje własne i jak dziecko cieszyłam się pierwszą rzodkiewką .AAAAA .kwiatki w m kamiennych donicach przeurocze,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No to pięknie się Iskierka bawiła:lol2: rośnie Ci Anetko mała kuchareczka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.05.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jaki warzywnik! WOW! No a królewna zaszalała iście po królewsku co by się mamusia nie nudziła:-) P.S. Anetko, wy o powrocie to tak na serio myślicie? Tak trudno wam w PL? Skibusia ano zaszalała...generalnie to upodobała sobie kuchenne szuflady... co do powrotu to trochę się miotamy...nie chcę o tym pisać bo zbyt wiele emocji sama myśl o tym wywoluje, mam nadzieję że Rozumiesz:hug: Anetko, ależ pięknie masz wokół domu Kochana pamiętam o privie i postaram się niebawem nadrobic zaległości:hug: Anetko, ogród piękny i te oryginalne obrzeża bomba:) spokojnie, wszystko, co tylko zechcesz wsadzić kupisz z czasem. Królewna dała czadu:)))jak na królewnę przystało:) buziaki Anetko.pięknie jest u Ciebie ,rabaty są cudne ,a warzywnik?marzenie....też chciałabym mieć warzywa w inspektach ,,może w przyszłym roku się dorobię .W tym roku pierwszy raz mamy swoje własne i jak dziecko cieszyłam się pierwszą rzodkiewką .AAAAA .kwiatki w m kamiennych donicach przeurocze,, warzywka to moje pierwsze w zyciu...wczoraj jedlismy juz koperek i sałatę...bezcenne uczucie... No to pięknie się Iskierka bawiła:lol2: rośnie Ci Anetko mała kuchareczka:cool: taaaaa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.05.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ale Ci królewna ozdobiła podłogę to nie jest jej pierwszy tego typu numer ale pierwszy udokumentowany:lol2: Cuda ogrodowe pokazujesz kochana ...aż się boję pokazać je mamusi, która złapała ogrodowego bakcyla a i mnie goni do roboty hi hi ja tez pomału łapię ogrodowego bluesa tylko z wolnym czasem jakos kiepskawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 dokumentuj wybryki królewny:p zrobisz jej na osiemnastkę super album:p że ja na taki pomysł nie wpadłam a z ogrodem .... zazdraszczam , bo ja nie lubię w ziemi grzebać. mało cierpliwa jestem i nie mam ręki do roślinek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.05.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jasne Anetko, że rozumiem i gorąco ściskam. Buziaki dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 dokumentuj wybryki królewny:p zrobisz jej na osiemnastkę super album:p że ja na taki pomysł nie wpadłam a z ogrodem .... zazdraszczam , bo ja nie lubię w ziemi grzebać. mało cierpliwa jestem i nie mam ręki do roślinek:p Rzeczywiście super pomysł na prezent Monia, a Ty wiesz moja ogrodowa pokrewna duszo, że ku mej rozpaczy Elfir zamknęła swój ogrodowy wątek? Mam nadzieję, że nie przeze mnie i moje "zielone" pytania Anetko, spoko, nie ma pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Anetko, zobacz, co Reni u mnie zostawiła LINK Może będziesz zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Hej Anetko, jak tam Twoje roślinki? Roślinkują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.06.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) ogrodowo...trawka rosnie choć póki co sporo prześwitów ale mam nadzieję, że wkrótce się zagęści...http://img528.imageshack.us/img528/7949/img3407o.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img14.imageshack.us/img14/468/img3430gp.jpgUploaded with ImageShack.us Pracujemy nad obrzeżem oddzielającym trawnik i tuje, za szybko nie idzie ale cieszymy się , ze sami możemy cokolwiek zrobić. Użyliśmy do tego naszej kostki brukowejhttp://img807.imageshack.us/img807/9405/img3402c.jpgUploaded with ImageShack.us i zbliżeniehttp://img225.imageshack.us/img225/4743/img3403kb.jpgUploaded with ImageShack.us "wyspa"dostała kamień http://img96.imageshack.us/img96/634/img3433uo.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Stycznia 2014 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts