ralwing 01.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witajcie.Wlasnie dostalem tynk akrylowy europutz w tak niskiej cenie, ze az mi sie wierzyc nie chce, ze to jest tynk a nie farbki plakatowe. Czy ktos z was ma ten tynk u siebie, lub na nim pracowal? Co o nich myslicie?Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.09.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 niskiej czyli jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralwing 02.09.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 za 72 PLN brutto wiadro/15kg z kolorem C16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.09.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 4,80 zł/kg - to nie jest jakaś nienoramalna cena. Znam producentów którzy w tej cenie (brutto ale bez faktury:-) ) sprzedają wiadro tynku ale 25 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralwing 02.09.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 A jakie masz opinie o takich producentach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 02.09.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 4,80 brutto za akryl to juz porzadnego producenta moze byc tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.09.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 dość przyzwoitą . Ale widziałem 25 kg za 35 zł netto. Tu już mi ciężko sobie wyobrazić co jest w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralwing 02.09.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Panowie, a czy slyszeliscie wogole cokolwiek o tym europutzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 02.09.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie wiem dlaczego kojarzy mi sie ten Europutz z TORAED, ale jakos takie mam skojarzenie i chyba nie bezpodstawne, z kolei wlasnie TORAED kojarzy mi sie niedobrze, ale co zrobic, uprzedzony jestem Kurcze ale chcialbym zobaczyc tynk za 1,14 netto za kg to musi byc jakies mistrzostwo swiata coulignon daj namiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.09.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie wiem dlaczego kojarzy mi sie ten Europutz z TORAED, ale jakos takie mam skojarzenie i chyba nie bezpodstawne, z kolei wlasnie TORAED kojarzy mi sie niedobrze, ale co zrobic, uprzedzony jestem Kurcze ale chcialbym zobaczyc tynk za 1,14 netto za kg to musi byc jakies mistrzostwo swiata coulignon daj namiara He, he.. Produkcja w promieniu 25 km od Ciebie. Ale nie powiem kto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 02.09.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Bracia Chemicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.09.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Mówisz o Panach co ich nazwisko zaczyna się na K.? Nie... bliżej. W Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 02.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 1,14 netto za kilogram??? W tej cenie nie ma nawet dobrej mineralki... ciekawe co to za wynalazek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralwing 03.09.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 nie wiem dlaczego kojarzy mi sie ten Europutz z TORAED, ale jakos takie mam skojarzenie i chyba nie bezpodstawne, z kolei wlasnie TORAED kojarzy mi sie niedobrze, ale co zrobic, uprzedzony jestem Hmmm... No to Ci sie dobrze kojarzy z tym toraed, bo ten nazwy wystepuja w swoim poblizu. A mozesz powiedziec dlaczego kojarzy ci sie zle? CZy to tylko skojarzenie, czy tez cos slyszales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.09.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 tak, myslalem o Panach na K, ale oni chyba az tak sie nie wyglupiaja zeby robic tynki za 1,14 ralwing - ja po zadaniu 2 pytan przedstwicielkom tej firmy stwierdzilem ze nie mamy o czym rozmawiac, a przedstawicielki sliczne, oj sliczne byly i jak fajnie ubrane, 2 malolatki z paskiem na wysokosci biustu i drugim na biodrach pognalem je, bo nie bylo o czym wogole rozmawiac. natomiast moj kolega z zaprzyjaznionej firmy ulegl wdziekom owych pań i zrealizowal jeden temat z nimi - oczywiscie skonczylo sie jakaś mega draka, nie pamietam czy to tynk czy farba byla, ale kapitalnie zeszlo to ze sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 03.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Przecież ja znam ceny cementu i białego i szarego, wiem ile kosztuje robocizna, wiem ile wypełniacze i barwnik... To za 1,14 nadawało się chyba tylko do kosza. Przy okazji to jak one były reklamowane [vide przedstawicielki] mówi samo za siebie... Przecież chcąc mieć sensowną jakość trzeba zapłacić...fighter: czemu - zawsze można się zdziwić to jakie składniki czym można zastąpić byle tylko cena była najniższa. PS-em niejako - lat temu wiele byłem w biurze na praktykach w jednej z sieci dyskontowych - i rozmowa wyglądała tak: mnie nie interesuje co pan tam da, ja chcę mieć cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Balto ja tez to wiem ja za 1,14 to mineralki nie kupuje nawet, kupuje ja drozej a w ciagu ostatniego roku kupilem samej mineralki Caparola blisko 300ton a my tutaj rozmawiamy o AKRYLU !!! Nie ma co się wygłupiać z cenami, najtańszy tynk akrylowy w mojej cenie zakupu jaki wogóle biorę pod uwagę to taki za 3,10 netto/kg Nie chcę mieć klientów na tańsze rozwiązania, na szczęscie niedaleko mojej firmy jest OBI i jest gdzie wysłać zwolenników teorii NAJTANIEJ = NAJLEPIEJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 04.09.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 http://img508.imageshack.us/img508/2640/cimg2294.jpg czy może mi ktoś zidentyfikować ten tynk bardzo proszę i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 tzn te worki co tam leza? na pierwszy rzut oka wyglada to na Quick Mixa..ale o co chodzi dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 05.09.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 o nic szczególnego nie chodzi po prostu ktoś mnie zapytał jaki tynk mi kładą a ja nie potrafiłam odpowiedzieć a ten Quick Mix to tytuł zaprawy czy nazwa producenta jaka ja jestem ciemna jak tabaka w rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts