shungang 02.09.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ŻALMIX Iława niesolidni Piszę tu na forum gdyż chyba to jest najlepsze miejsce na takie opinie.Chciałbym przestrzec osób z Iławy i okolic przed firmą robiącą żaluzje do domów i firm Żal-Mix z Iławy. Firma ta od prawie roku miała do wykonania dla mnie żaluzje antywłamaniowe - póki co nic nie zrobili. Po kilku miesiącach czekania i nerwów zażądełem zwrotu zaliczki (bagatela 60% wartości). Właściciel cały czas tylko zwodzi, widać że nie ma pieniędzy natomiast bierze zaliczki i na tym się kończy. Zasięgałem później (niestety po fakcie) opinii wielu osób którzy korzytsali z ich usług- cóż większość jest zrażona, też mieli nieprzyjemności z tą firmą. Całkowicie niesłowni, nierzetelni, dla mnie już w ogóle nie wiarygodni. W najbliższych dniach składam wniosek do sądu w tej sprawie. Przestrzegam innych przed ŻALMIXem i jego właścicielem bo nie warto wtapić pieniędzy i tracić nerwy na tego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts