chabros 02.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 witam, zaierzam zrobić ocieplenie w dwóch etapach, ze wzglęu na planowane nadbudowanie budynkuiwec na razie styro + klej na siatce , a potem przerwa na jakieś 2-3 lata?nie wiem czy lepiej zrobic to w :-Caparolu i zabezpieczyc to gruntputz 610- czy greinplastem i zabezpieczyć to fraba podkładową do mozaiki FN , która jest hydrofobowa i kompatybilna z tynkami, i jest zabezpieczona przed grzybem i pleśniąJakie macie doświadczenia z tak dług a przerwą w aplikacji tynku strukturlnego?Może jakis inny system by sie do tego lepiej nadawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 02.09.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 u mnie tylko gruntuje się jakims scpecyfikiem na "A...." można go kupic np. w banaikach 10 lub 20 litrowych i kostzuje nie dużo, a jest przeznaczony min. na fasady i pod tynk strukturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chabros 02.09.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 u mnie tylko gruntuje się jakims scpecyfikiem na "A...." można go kupic np. w banaikach 10 lub 20 litrowych i kostzuje nie dużo, a jest przeznaczony min. na fasady i pod tynk strukturalny. a jaki masz system? i na jak długo ten preparat ma zabezpieczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts