GUMISIOWA 02.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam wszystkich.Mam MALY problem-mam zrobione debowe schody ,ktore czekaja u stolarza.Niestety nie wiem jakiej bejcy uzyc aby uzyskac cieply ale jasny migdalowy kolor,nie chce zakryc uslojenia drzewa.Wiem ,ze stolarz powinien miec jakas palete-niestety moj nie ma...I jestem pozostawiona sama sobie.Schody po bejcowaniu maja byc polakierowane dodatkowo matowym lakierem.Czy ktos moze mi pomoc???!!!!A moze ktos wie gdzie w Bielsku moge sie udac aby ogladnac jakies bejce?!!!DZIEKUJE ZA WSZELKIE PORADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 02.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Polecam Sopur Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 02.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam wszystkich.Mam MALY problem-mam zrobione debowe schody ,ktore czekaja u stolarza.Niestety nie wiem jakiej bejcy uzyc aby uzyskac cieply ale jasny migdalowy kolor,nie chce zakryc uslojenia drzewa.Wiem ,ze stolarz powinien miec jakas palete-niestety moj nie ma...I jestem pozostawiona sama sobie.Schody po bejcowaniu maja byc polakierowane dodatkowo matowym lakierem.Czy ktos moze mi pomoc???!!!!A moze ktos wie gdzie w Bielsku moge sie udac aby ogladnac jakies bejce?!!!DZIEKUJE ZA WSZELKIE PORADY W Bielsku jest na pewno kilka firm parkieciarskich. Tam kupisz bejcę do podłóg drewnianych np. Konsbud ul Komorowicka lub Partyzantów 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 13.05.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Bardzo prosze o pomoc, chciałabym uzyskac ładny kolor schodów dębowych. Schody sa w "klatce schodowej", nie są widoczne z salonu. Okna mam oknoplast orzech, drzwi też będa w tonacji orzecha.Nie wiem jaki dać kolor schodów. Bejca 2262, 2268-jaki kolor? Musze kolor podac stolarzowi a z internetu trudno wybrać. Znajomi mówią, zeby lepiej zrobić jasne aby nie pociemniły wąskiej klatki schodowej (szer schodów ok 87cm a więc wąsko). Proszę znawców o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts