Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka bejca?

GUMISIOWA

Recommended Posts

Witam wszystkich.Mam MALY problem-mam zrobione debowe schody ,ktore czekaja u stolarza.Niestety nie wiem jakiej bejcy uzyc aby uzyskac cieply ale jasny migdalowy kolor,nie chce zakryc uslojenia drzewa.Wiem ,ze stolarz powinien miec jakas palete-niestety moj nie ma...I jestem pozostawiona sama sobie.Schody po bejcowaniu maja byc polakierowane dodatkowo matowym lakierem.Czy ktos moze mi pomoc???!!!!A moze ktos wie gdzie w Bielsku moge sie udac aby ogladnac jakies bejce?!!!DZIEKUJE ZA WSZELKIE PORADY

Witam wszystkich.Mam MALY problem-mam zrobione debowe schody ,ktore czekaja u stolarza.Niestety nie wiem jakiej bejcy uzyc aby uzyskac cieply ale jasny migdalowy kolor,nie chce zakryc uslojenia drzewa.Wiem ,ze stolarz powinien miec jakas palete-niestety moj nie ma...I jestem pozostawiona sama sobie.Schody po bejcowaniu maja byc polakierowane dodatkowo matowym lakierem.Czy ktos moze mi pomoc???!!!!A moze ktos wie gdzie w Bielsku moge sie udac aby ogladnac jakies bejce?!!!DZIEKUJE ZA WSZELKIE PORADY

W Bielsku jest na pewno kilka firm parkieciarskich. Tam kupisz bejcę do podłóg drewnianych np. Konsbud ul Komorowicka lub Partyzantów 44.

• 1 year później...

Bardzo prosze o pomoc, chciałabym uzyskac ładny kolor schodów dębowych. Schody sa w "klatce schodowej", nie są widoczne z salonu. Okna mam oknoplast orzech, drzwi też będa w tonacji orzecha.

Nie wiem jaki dać kolor schodów. Bejca 2262, 2268-jaki kolor? Musze kolor podac stolarzowi a z internetu trudno wybrać. Znajomi mówią, zeby lepiej zrobić jasne aby nie pociemniły wąskiej klatki schodowej (szer schodów ok 87cm a więc wąsko). Proszę znawców o pomoc