mtsw466 02.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam czy warto iść w farby do betonu w garażu i kotłowni. Rozważam tą możliwość ze względów ekonomicznych. Czy warto? Jakie są wasze opinie i doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 03.09.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 04.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jest gdzieś wątek o farbach do betonu, ale nie mam czasu szukać. Już pisałam w nim, że miałam możliwość obserwować posadzkę w pomieszczeniu gospodarczym, pomalowaną betondurem . Stara wylewka została pomalowana tym preparatem. Było to pomieszczenie dość intensywnie użytkowane (jeździły po nim wózki i często było myte wodą z węża). Po 4 latach eksploatacji w miejscach nierówności powłoka była starta, ale na równych powierzchniach była w bardzo dobrym stanie. Swoją wylewkę na strychu też pomalowałam dwukrotnie tym preparatem. Mam nadzieję, że wytrzyma 50 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 05.09.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Kolega załatwił farbę z firmy co malują pasy drogowe [ nawet kolor mi zrobił szary ] mówił że dożywotnio starczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jari111 05.09.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witaj, 2 lata temu miałem ten sam dylemat. ostatecznie pomalowałem samodzielnie Betondurem kotłownię i garaż. Jestem połowicznie zadowolony i docelowo w kotłowni bedziemy jednak zakładali na podłodze kafle . Łatwiej się sprząta (mam piec weglowy). W garażu farba zdaje z powodzeniem egzamin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 05.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A jakieś zdjęcia by ktoś wstawił, jak to wygląda.Czemu w kotłowni jesteś niezadowolony. Zastanawiam się nad tym rozwiązaniem.Posadzka musi być idealnie gładka. Widać rysy po pomalowaniu, czy jest to dosyć gęste i robi się jednolita powierzchnia po pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 08.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Kupiłem w wyprzedaży przeterminowany (pół roku) Betondur dwuskładnikowy - za 6pln/puszka, przy cenie oryginalnej prawie 60pln/puszka. W dodatku różne kolory.... Przetrzymałem ją jeszcze 1,5 roku... i pomalowałem garaż. Jestem zadowolony pomimo problemów z aplikacją - za szybko mi schło. Teraz mam b. dobry podkład pod już porządny Betondur lub inną farbę do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts