ewadora 03.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Problem może się wydawać błahy -ale ad rem. Kupiłam metalowe karnisze do zazdrostek, wieszaki do tych karniszy mają oryginalne mocowanie za pomocą śrub wwiercanych w ramę okna. Moje okna są plastikowe .Nie chciałabym zniszczyć ramy okiennej wwiercając się w nią. Pozostaje przyklejenie. Taśma dwustronna wydaje mi się zbyt słaba , aby utrzymać karnisz i zazdrostkę. Ma ktoś może jakiś pomysł jak to przykleić?- czym? Metal do plastiku. A najlepiej , aby potem taki klej można było czymś usunąć w razie gdy zazdrostka mi się znudzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 04.09.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 NIkt nie podpowie? A jak montowane są rolety? Wierci się w ramie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 04.09.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 rozumiem że masz takie "patyczki" przez które przewleka się zazdrostkęw marketach budowlanych lub innych sklepach gospodarczych możesz kupić takie haczyki które przykleja się do ramy okiennej http://allegro.pl/zazdrostki-zazdroski-karnisze-i1786784012.html, http://allegro.pl/element-samoprzylepny-do-zazdrostek-4szt-okazja-i1784592416.htmlja to stosuje z powodzeniem i teraz muszę też kupić bo wymieniliśmy okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.09.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 NIkt nie podpowie? A jak montowane są rolety? Wierci się w ramie okna? zależy jakie? Są mocowane do sufitu, ściany jak i do ramy okna. My akurat mamy do ramy okna, jest to standardowe mocowanie, nic się nie niszczy, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Możesz kleić na klej montażowy, ale zależy jaka powierzchnia styku będzie. Kleje takie są bardzo mocne. Są też taśmy dwustronne bardzo mocne, na które np. przykleja się wieszaczki-haczyki lub montuje niektóre uchwyty meblowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 takie specjalne trwałe taśmy znajdziesz we wszystkich lm i castoramach - mocowałam tym termometr do okna, lustro do drzwi i wszystkie obrazki do ścian w akademiku. nic nie zleciało (firma chyba peka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 06.09.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki-spróbuję w takim razie tą taśmę, bo nijak widzi mi sie wiercenie w oknie. Tylko czemu producent tych zazdrostek na to nie wpadł? Znalazłam jeszcze coś takiego : http://www.prakto.pl/produkt/27-Uchwyt-do-zazdrostek.html Ciekawe jak to wygląda na żywo i czy to pasuje do każdego okna kształtem. Czy okno się tu nie wypacza? Ktoś stosował? Tylko kolor nie ten- biały odpada całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts