gieroma 03.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Witam.Jak w temacie, trzy dni temu przykopałam łubin zielony i już ze strąkami. Na tym chciałabym posadzić żywopłot z ligustru. Sadzonki mam już ok. 0,7 metra.I tu moje pytanie czy mogę to zrobić teraz na jesieni czy lepiej poczekać do wiosny. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale ziemia jest piaszczysto gliniasta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 03.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 super z tym łubinem- to dobry nawóz. Spokojnie możesz na tym sadzić teraz, jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroma 04.09.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzięki. Mam nadzieję że łubin pomoże, bo mamy bardzo słabą ziemię. Jak badałam ziemię bo nic nie chciało dobrze rosnąć to pani w laboratorium powiedziała że się dziwi że na niej cokolwiek rośnie. Mam nadzieje że ten łubin pomoże i ligustr nie zmarnieje. Czym można jeszcze nawieźć ligustr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 05.09.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 nie, teraz już nie. Niech się przyjmie i idzie spać . Wiosną. Teraz możesz wykorować- lepiej przezimuje a kora jak zgnije z czasem też nawiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts