1976pinacolada 02.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Jej, to do Karoli nie podobne ..... Mam nadzieję, że to tylko weekend a nie problemy ciążowe i że z Madzią wszystko ok i jeszcze siedzi w cieplutkm brzuszku u mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ciągle cisza?????? Karola, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.10.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) Aniu, Pinakolada i Lukarna - dziękuję Są dobre i złe wiadomości. Najpierw DOBRE WIADOMOŚCI: - energetyka ciągnie do nas prąd, niby w piątek, ew. w poniedziałek ma już być skrzynka - ogrodzenie się robi, już by było ale w weekend były komplikacje (i to ta zła wiadomość). Słupki od frontu pod siatkę leśna już są - ja ciągle jestem w 2w1 Teraz ZŁE WIADOMOŚCI: - kanalizy chyba nie będziemy mieć do końca 2012 r., bo podobno fundusze muszą zostać przesunięte, ale to plotka, więc jeszcze nic oficjalnie nie wiemy - jestem w szpitalu, na patologii ciąży, dlatego się nie odzywałam, zaraz będę czytać co u was - córka postanowiła wbrew zdrowemu rozsądkowi przyjść wcześniej na świat, i to dwukrotnie!! Jędza mała. Na szczęście ten drugi raz to było tylko postawienie całego oddziału na nogi w środku nocy. Mój mąż twierdzi, że Lena po prostu chciała mieć ostatnie słowo Najpierw było podtrzymywanie, a teraz zatrzymywanie. Wszystkich lekarzy, pielęgniarki i salowe znam z imienia i nazwiska. Masakra jakaś. Zdjęcia spróbuję wkleić później, bo net chodzi jakby chciał a nie mógł Edytowane 3 Października 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja też zaglądam co chwile z myslą gdzie Wy:hug:Mam nadzieję ze sytuacja opanowana i masz się dobrze:yes: Sciskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.10.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja też zaglądam co chwile z myslą gdzie Wy:hug: Mam nadzieję ze sytuacja opanowana i masz się dobrze:yes: Sciskam mocno:hug: Dziękuję Sytuacja na tą chwilę opanowana żadnych skurczy Młoda zrobiła sie grzeczna (na swoje szczęście) Ale w szpitalu ciągle jestem i jeszcze przez jakiś czas pobędę (chyba do piątku, jeśli już nic się nie wydarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 karola, 3maj sie dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.10.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Karola, to trzymajcie się z Lenką - jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.10.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 karola, 3maj sie dzielnie! Karola, to trzymajcie się z Lenką - jeszcze troszkę Taki mamy zamiar. Twarda ze mnie sztuka, nie jedno przeżyłam, choć młoda jeszcze jestem i powiem wam, że nie pozwolę, żeby taki Maluch decydował o tym kiedy ma sie pojawić w rodzinie. Jest na to stanowczo za mały, póki co ja decyduję, i mówię mu Poza tym nie mamy jeszcze łóżeczka ani niczego (bo nie wiem czy kupować czy zadowolić sie na 3 miesiące kołyską, bo potem wyjazd, a łóżeczko na miejscu sie kupi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.10.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No to miałam przeczucia . Nie na darmo mam duzy nos Przechodziłam przez to samo. Najpierw zatrzymanie akcji na przełomie 7/8 m-ca a potem wywoływanie porodu 2 tyg po terminie Tak skutecznie zatrzymali Trzymajcie się cieplutko- będzie wszystko dobrze. A łożeczka nie kupuj - bez sensu . Kołyska na 3 miechy Ci starczy Co do paneli to napisałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (bo nie wiem czy kupować czy zadowolić sie na 3 miesiące kołyską, bo potem wyjazd, a łóżeczko na miejscu sie kupi) [/size] Zadowolić kołyską no i zaciskać mocno nogi też Narobiłaś nam stracha, no, no, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Karolcia trzymaj się kochana dzielnie!!! Julcia też chciała wyskoczyć przed terminem ale lekarze skutecznie jej to "odradzili" Najważniejsze,że jesteś pod dobrą opieką Trzymamy za Was z Julcią kciuki (ona dodatkowo ssie Buziaki dla Was ogromne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Witam! Podczytuję twój dziennik i wreszcie się ujawniam my budujemy po części na odległość bo mąż jest za granicą i przyjeżdża co 3 tygodnie..i teraz jeszcze mnie ciągnie żebym jechała, a ja się waham...bo nie wiem jak to by wyszło z małym dzieckiem ( oczywiście chcę iść do pracy) Mam nadzieję, że Lenka wyjdzie we właściwym momencie :* ale z doświadczenia wiem, że dziecko samo decyduje kiedy chce wyjsc moja 4 dni po terminie Edytowane 4 Października 2011 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Karola Ty trzymaj małą krótko, masz rację A tak na serio to kurcze mnie tez wystraszyłaś. Jak Cię jakiś czas nie widziałam to oczywiście pomyślałam czy to aby nie wymuszona rozłąka z forum. Trzymam kciuki żeby ta Twoja wędrowniczka się uspokoiła i siedziała tam gdzie jej najlepiej ps. byłam tu wcześniej ale nie zdążyłam nic napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 04.10.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dziewczyny, dziękuję wam bardzo, bardzo mocno w imieniu żony :hug: Na razie jest spokój Lenka się poddała i słucha mądrzejszych Karola nie odzywa się, bo ma słaby zasięg i FM otwiera się jej pół godziny, o pisaniu w ogóle nie ma mowy. Kombinuję z inną siecią, zobaczymy może się uda, musi się udać, bo żona świruje z nic nie robienia Karola kazała mi coś napisać, bo pewnie się niepokoicie, bo się nie odzywa, więc napisałem Jakub, mąż KarolaKr25 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Mężu Karoli Ucałuj Karolę i niech się dziewczyny trzymają jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 04.10.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Mężu Karoli Ucałuj Karolę i niech się dziewczyny trzymają jeszcze trochę. Dziewczyny ucałowane, jutro będzie poprawka A córka udowodniła już po raz kolejny, że charakter to ma po mamusi (mamusia mi za to stwierdzenie pewnie zrobi krzywdę ) Ale Karola lubi mieć ostatnie zdanie, wiec tak łatwo Lenie z nią nie pójdzie Mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Bardzo dziękujemy za informacje, szczególnie,że są dobre, więc wszystkie jesteśmy spokojniejsze Buziaki dla Twoich Pań :*** Pozdrowienie oczywiście także dla rzecznika prasowego Karoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 I ja się do pozdrowień dołączam:)Dziewczyny niech sobie odpoczywają, a Ty Mężu nam od czasu do czasu zdaj relację i będzie git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dzięki za info Odpowiedziałam też w swoim dzienniku. Trzymam kciukasy z obie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 04.10.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dziękuję Wam jeszcze raz (ten buziak od żony) Obiecuję jutro tez coś napisać Dobranoc (w imieniu żony i swoim) Mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts