karolakr25 15.11.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ps. ja też CHCĘ zdjęcie !!! dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Strzelce są super, skorpiony zresztą też. Uwielbiam dzieci, wiec jeżeli mogłabym to też proszę o fotkę Leny:) Czyli już tylko tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Z góry dziękuję za foteczkę W końcu Lenka będzie miała kilka ciotek fotumowych Zrobię zdjęcie łóżka jak tylko do mnie dotrze, oczywiście ze specjalną dedykacją dla Twojego "rzecznika prasowego" Który tak nawiasem mówiąc świetnie się w tej roli sprawdził Mam nadzieję ,że za tydzień w miarę możliwości też nas o wszystkim poinformuje, bo ja to jajko będę znosić Buziaki :*** P.S Mój mąż to skorpion, troche uparty ale to tak jak ja (baran ) a poza tym cuuuudowny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 karola dzieki wielkie super, ze juz znasz date, juz jest zdefiniowane do konkretnej liczby czekanie na coreczke, na jej powitanie, eh przypominaja mi sie te emocje 21 to chyba graniczna data miedzy znakami, zreszta majac wplyw na date urodzenia wszystkich moich dzieci przestalam wierzyc w naturalne pojawienie sie we wlasciwym znaku zodiaku wazne, ze Twoja cora sie rodzi i tak bedzie najpiekniejsza, najcudowniejsza i wszystkie naj pospij sobie na zapas, naciesz sie forum pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.11.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Karolinka Cieszę sie ze już niedlugo przedstawisz nam Lenkę Oczywiscie ciocia Saly już zapisauje się na zdjecie trzymaj się Kochana i dawaj znaki co i jak Buziaki ps. ale zleciało - pamiętam jak mówiłaś o początkach ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 16.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Cześć, Karola! Podczytuję sobie Twój dziennik regularnie, choć chyba się jeszcze publicznie nie udzielałam Trzymam kciuki za budowę na odległość i zazdroszczę taty, który będzie koło wszystkiego chodził - przydałby mi się taki Super, że możesz już odliczać dni do powitania Lenki. Pierwsze, co mi przyszło na myśl, jak napisałaś o wybranej dacie - to właśnie dlaczego nie dzień później, żeby była strzelcem? Ale ja nieobiektywna jestem, bo moja mała cudowna córcia to strzelec właśnie I takie pytanie poza tematem - planujesz wysłać synka na jakieś zajęcia dla dzieci we Francji? Moja mała w tym wieku złapała francuski w 3miesiące, polecam I nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej istotki, które tu pewnie wstawisz pod koniec miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Karola jakie dobre wieści, fajnie że to już niedługo i będziesz mogła nacieszyć się Madzią (jakoś wolę Madzię) Ja na fotkę też się ustawiam w kolejce:yes: Teraz kilka dni masz więc możesz porobić ostatnie zakupy, czy już wszystko macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ardea no pewnie, że strzelce sa super ja nim jestem Karola na pewno będzie info wiem ze niektórzy tu bardzo niecierpliwie czekają na wiadomości Syn jest baranem Kjuta śpię na potęgę ale nic mnie tak nie ucieszy jak wstanie z łóżka Saly kto jak kto, ale ty akurat o fotke prosić nie musisz, i tak byś ją dostała, czy byś chciała czy nie tobie zleciał, mi się niesamowicie dłużyło!!!!! Aggula witaj w moich skromnych progach :lol2:akurat tata mi się udał i jest skarbem, lepszym ojcem nie mógłby chyba być Ja jestem strzelcem, więc wiem, że strzelce z natury nie są łatwi we współpracy, poza tym już nie miało znaczenia czy strzelec czy skorpion, ważne było, że dostałam zielone światło Tak planujemy go wysłać do mini przedszkola (bo w grupie jest tylko 10 dzieci) dwujęzycznego. Jest w tym wieku, że kontakt z dzieci już mu będzie potrzebny. Tu w PL chodzi już do Akademii Małego Przedszkolaka i lubi te zajęcia, więc chcę by była jakaś forma takiej aktywności Mariomili w sumie nie wiem czemu my mówimy Lena chyba żeby było wiadomo, że nie mówimy o babci męża to po niej córa ma imie Jestem już od wczoraj w klinice i zostanę już do porodu, większość mamy po synku, wiadomo kilka rzeczy trzeba było dokupić, ale zakupy on-line to błogosławieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 karola, dawno mnie u Ciebie nie bylo a tu takie newsy!!!!!Trzymam kciuki-oby wszystko poszlo tak, jak jak sobie wymarzylas! Twoj Synek jest tylko pol roku starszy od mojego i takie jakies dziwne mysli mam a propos jakiegos rodzenstwa...ale nie-e-e-e-e:D Jeszcze nie:D Jeszcze raz powodzonka! Ja mialam cesarke i bardzo ja sobie chwale:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 karola trzymam kciuki ja mialam cc i bardzo sie ciesze, szybko doszlam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Hazeleyes1982 a ja się cieszę, że zdecydowałam sie teraz, zwłaszcza że wyszło z ciążą jak wyszło i musiałam leżeć, bo syn nie będzie tego pamiętał, jakby był starszy gorzej by zniósł moje uziemienie Aksamitka, ja dojdę chyba w ekspresowym tempie na nic bardziej nie czekam niż możliwość pójścia na spacer i nie sądzę by rana na brzuchu mnie jakoś powstrzymała przed tym (oczywiście nic forsownego, zwykły spacer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 16.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Karola i super z tą ciążą wyszło. Ja wszystkim niezdecydowanym polecam małą różnicę, między moim synkiem a córką jest 1,5 roku i pomimo, że pierwszy rok razem ciężko kojarzę, to naprawdę jest to wymarzona różnica wieku Świetnie, że małego puścicie na zajęcia, złapanie drugiego języka w tym wieku to niesamowity kapitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Właśnie dostałam informację od pani architekt: WNIOSEK O ZMIANĘ W POZWOLENIU NA BUDOWĘ - ZŁOŻONY!!!!!!!!!!!! :wave: Aggula , między dziećmi będzie 21 miesięcy różnicy myślę że akurat My go chcemy tam posłać, bo są 2 panie, jedna mówi po polsku, druga po francusku, nie chcemy by stracił kontakt z polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 16.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Nieźle, tak się skupiłam na porodzie, że przegapiłam zmiany w pozwoleniiu na budowę. Zaraz doczytam, o co chodzi Nie martw się, z polskim kontaktu nie straci, wiadomo, że w domu będziecie mówić po polsku (między moimi jest różnica 4mce mniejsza, czyli w sumie to samo - cudne jest to, że dzieciaki mają fantastyczny kontakt, kochają się niesamowicie, wychowują się jak bliźniaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.11.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Gartuluję Karola!!!!!!!!!!! Buziaki, uciekam spać bo moja Julka od ponad tygodnia ząbkuje.... w ciągu jednego dnia wyszły jej z 3 godzinną różnicą , najpierw dolna jedynka, chwilę później górna, to było kilka dni temu a teraz widać nadciagającą drugą górna jedynkę, a co sie z tym wiąże .... nocki mamy ostatnio słabe, idę więc korzystać Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.11.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 karola a co zmieniacie bo szukam szukam i nie widze fajnie wcześniej znac datę narodzin, mnie zrobiła niespodziankę i wylazła 10.04.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Karola, to już za dwa dni:) Trzymam kciuki za szczęsliwe pojawienie się Lenki i bezbolesny powrót do obowiązków:) Oczywiście czekamy na zdjęcie Małej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Karola jak sie czujesz ? mysle o Tobie caly dzionek, to juz za chwileczke, za momencik godzina zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Za nieco ponad 15 godzin przyjdzie na świat moja córeczka :) Gdybym miała być absolutnie szczera, to bym musiała powiedzieć, że nawet na Pierworodnego z taką niecierpliwością nie czekałam. Ale tamta ciąża, choć też nie łatwa, była dużo łatwiejsza i spokojniejsza, niż ta obecna. Jestem niesamowicie podekscytowana i pewnie w nocy nie zasnę Kjuta czuje sie bardzo dobrze, dawno nie byłam w takim doskonałym nastroju Ardea obiecuję, zdjęcia będą Aksamitka już nic nie zmienialiśmy, dom jest odpowiedni, i jakieś zmiany nie wyszłyby mu już na dobre Karola mam nadzieję, że wyjdą te ząbki szybko i znów będziecie mogli przesypiać całe noce w przypadku syna zęby to był koszmarek, ale na szczęście trwał dość krótko Aggula właśnie na to liczę, że stosunkowo niewielka różnica wieku sprawi, że będę sobie bliżsi Z ZWIĄZKU Z OGROMNYMI ZMIANAMI JAKIE ZAJDĄ W MOIMI ŻYCIU W PONIEDZIAŁEK, NALEŻY BYĆ PRZYGOTOWANYM NA MOJE DUŻO, DUŻO RZADSZE WIZYTY NA FM. CO NIE ZNACZY, ŻE ICH NIE BĘDZIE, BO BĘDĄ, ALE NIE W TAKIEJ CZĘSTOTLIWOŚCI JAK DOTYCHCZAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 karola, spokojnej nocy w takim razie. Oby wszystko poszło po Twojej myśli. A Lence życzę głebokiego pierwszego oddechu, 10 punktów na życiowy start i cudownego życia. Jak już się ogarniecie, też chętnie zobaczę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts