Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujemy (na odległość) nasz (drugi) dom …

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Wam wszystkim, w imieniu żony, swoim i Maluchów

To niesamowite!!!! że wy o 9 już się niecierpliwiliście i oczekiwaliście wieści.

Lena nie była zadowolona z wcześniejszych narodzin. Miała taką nieszczęśliwą minę!! I jak się wydarła, to neonatolog stwierdził, że płuca to bez wątpienia ma ok. I słyszał ją tez dziadek, który czekał na korytarzu.

Ważyła dokładnie 3525 g i mierzy 53 cm, i raczej można by po tych wynikach sądzić, że urodziła się o czasie, a nie miesiąc wcześniej.

Dostała 10 punktów :)

I jest po prostu cudowna, i fizycznie bardzo, ale to bardzo przypomina mnie :) za to po mamusi to ma charakter :lol2: (tak mówi tata Karoli)

Mała złośnica, strasznie niecierpliwa, głośno wyraża swoje niezadowolenie.

I ma takie zadziorne oczka. Po prostu MAŁY CUD.

Karolinka była cudowna :) przetrwała tych kilka naprawdę ciężkich miesięcy ciąży i nie marudziła. Pierwsze o co zapytała lekarza po przebudzeniu: "to kiedy mogę wstać?" :lol2: cała ona :lol2:

Rzecznik prasowy - Mąż i Tata

P.S. Karola przekazuje pozdrowienia i mówi, że jest ok, i że się niedługo odezwie.

P.S.2. Lukarna - dziękuję :hug:

Edytowane przez karolakr25

Drogi Tato małej Lenki !

I Tobie należą się gratulacje z okazji narodzin córy. Tez jesteś dzielny, że wytrwałeś z "leżącą" kobietą te prawie 9 m-cy :) I że nosiłeś na rękach. I znosiłeś wahania jej nastrojów. Że przejąłeś obowiązki związane z opieką nad pierworodnym. No i w ogóle.... ;)

Dziękujemy za tak obszerny i dokładny wpis w dzienniku. I nie uciekaj - bo co jak co, ale PĘPKÓWKA Cię nie ominie!!!!

Dziś pijemy u Karoli ! Stawia dumny tata, polewać może dziadek :D

Ps.Dla niego też mega gratulacje !!!

Mężu Karoli ogromne dzięki za dokłądny opis sytuacji :)

Jesteś niezastąpionym rzecznikiem prasowym, :) O tym,że jesteś super mężem i tatą Karola też wspominała :cool:

Ciesze się baaaardzo,ze Malutka jest zdrowa i ma charakterek, takie dzieciątko to skarb!!!

Pytanie Karoli do lekarza.... bezbłędne! :rotfl:

Dzielną masz Tą żonkę :)

Ucałuj Wszystkie swoje Skarby i przyjmij najszczersze gratulacje, ciesze sie,ze jesteście już w komplecie :D

Wiadomość od Karoli:

"Bardzo Wam wszystkim dziękuję za trzymanie kciuków, życzenia i gratulacje.

Lena jest cudowna. Póki co wynagradza wszelkie ciążowe niedogodność, i daje mi odpocząć po cc. Tylko je i śpi, je i śpi. Ale jeśli nie dostanie mleka na czas, to jest wrzask, że aż w dyżurce pielęgniarki ją słyszą :lol2: . Jest słodka, cudowna. Dobrze że już jest z nami.

Nie wiem czy na weekend nas wypuszczą do domu, ale wiele wskazuje, że tak, bo ja już chodzę :) Nawet nie wiecie jaka to przyjemność móc zrobić kilka kroków bez obawy, że mogę tym zaszkodzić Małej.

Zdjęcie będzie później.

Jeszcze raz wielkie dzięki :hug: Trzymajcie się."

Rzecznik prasowy (jak jestem tutaj określany) J.

Odpoczywaj jak najwięcej Karola i spaceruj w miarę możliwości, to gwarancja szybkiego dojścia do formy :)

Życzę Wam jaknajszybszego powrotu do domu, bo nigdzie nie będzie Wam tak dobrze ;)

Ucałuj Malutką od forumowej ciotki :)

Buziaki również dla Ciebie, suuuuper dzielnej mamy :)

Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za życzenia buziak.gifbuzki.gif buziak.gif

Wpadłam na chwilkę, zameldować, że żyję i mam się świetnie.

Czuję się rewelacyjnie!!! Jakbym się najadła jakiś prochów poprawiających nastrój :lol2:

Dosłownie uśmiech nie schodzi mi z buzi, pełnia szczęścia (prawie, bo Lenka ma lekką żółtaczkę)

Powiem Wam tylko jedno: Madzia jest cudowna!!!!!