1976pinacolada 21.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Lukarna, zadanie wykonane zawodowo;) skojarzyło mi się z : "panie prezesie, melduję wykonanie zadania " - tak Lukarna powinna teraz napisac do Karoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Fajnie ze juz sa razem:) Za te wszystkie miesiace lezenia Karola dostala swoja nagrode:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 CUUUUDOWNIE!!!!!! Mega wielkie GRATULACJE!!!! Cieszymy sie ,że małą Lenka jest już w ramionach mamusi Buziaki Karola ogromne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 skojarzyło mi się z : "panie prezesie, melduję wykonanie zadania " - tak Lukarna powinna teraz napisac do Karoli W pierwszej chwili chciałam tak napisać, ale potem stwierdziłam, że w takim dniu to byłaby przesada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ha, a myślicie że jak jej napisałam:D:D Nie, no żartuję;P Ale kamień mi z serca spadł jak dostałam wiadomość bo juz się trochę denerwowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 21.11.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Dziękuję Wam wszystkim, w imieniu żony, swoim i Maluchów To niesamowite!!!! że wy o 9 już się niecierpliwiliście i oczekiwaliście wieści. Lena nie była zadowolona z wcześniejszych narodzin. Miała taką nieszczęśliwą minę!! I jak się wydarła, to neonatolog stwierdził, że płuca to bez wątpienia ma ok. I słyszał ją tez dziadek, który czekał na korytarzu. Ważyła dokładnie 3525 g i mierzy 53 cm, i raczej można by po tych wynikach sądzić, że urodziła się o czasie, a nie miesiąc wcześniej. Dostała 10 punktów I jest po prostu cudowna, i fizycznie bardzo, ale to bardzo przypomina mnie za to po mamusi to ma charakter (tak mówi tata Karoli) Mała złośnica, strasznie niecierpliwa, głośno wyraża swoje niezadowolenie. I ma takie zadziorne oczka. Po prostu MAŁY CUD. Karolinka była cudowna przetrwała tych kilka naprawdę ciężkich miesięcy ciąży i nie marudziła. Pierwsze o co zapytała lekarza po przebudzeniu: "to kiedy mogę wstać?" cała ona Rzecznik prasowy - Mąż i Tata P.S. Karola przekazuje pozdrowienia i mówi, że jest ok, i że się niedługo odezwie. P.S.2. Lukarna - dziękuję Edytowane 21 Listopada 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Drogi Tato małej Lenki ! I Tobie należą się gratulacje z okazji narodzin córy. Tez jesteś dzielny, że wytrwałeś z "leżącą" kobietą te prawie 9 m-cy I że nosiłeś na rękach. I znosiłeś wahania jej nastrojów. Że przejąłeś obowiązki związane z opieką nad pierworodnym. No i w ogóle.... Dziękujemy za tak obszerny i dokładny wpis w dzienniku. I nie uciekaj - bo co jak co, ale PĘPKÓWKA Cię nie ominie!!!! Dziś pijemy u Karoli ! Stawia dumny tata, polewać może dziadek Ps.Dla niego też mega gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Czekałam na stanowisku od samego rana, ale trzeba było iśc do pracy i gratuluję na ostatku, ale nie mniej szczere niż inni:) Czekamy na fotki maleńkiej Lenki - kopii Taty o charakterku Mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 o tak, drogi Tatusiu poprosimy o fotke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 WitajcieGRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA KAROLA WRACAJ DO NAS SZYBKO:-)I CZEKAMY NA FOTKI buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Karolina, mężu Karoli i synku, gratuluję wam córeczki i siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.11.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Gratuluje malutkiego cudu Tatusiowi jak i niecierpliwej Mamusi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Mężu Karoli ogromne dzięki za dokłądny opis sytuacji Jesteś niezastąpionym rzecznikiem prasowym, O tym,że jesteś super mężem i tatą Karola też wspominała Ciesze się baaaardzo,ze Malutka jest zdrowa i ma charakterek, takie dzieciątko to skarb!!! Pytanie Karoli do lekarza.... bezbłędne! Dzielną masz Tą żonkę Ucałuj Wszystkie swoje Skarby i przyjmij najszczersze gratulacje, ciesze sie,ze jesteście już w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.11.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wiadomość od Karoli: "Bardzo Wam wszystkim dziękuję za trzymanie kciuków, życzenia i gratulacje. Lena jest cudowna. Póki co wynagradza wszelkie ciążowe niedogodność, i daje mi odpocząć po cc. Tylko je i śpi, je i śpi. Ale jeśli nie dostanie mleka na czas, to jest wrzask, że aż w dyżurce pielęgniarki ją słyszą . Jest słodka, cudowna. Dobrze że już jest z nami. Nie wiem czy na weekend nas wypuszczą do domu, ale wiele wskazuje, że tak, bo ja już chodzę Nawet nie wiecie jaka to przyjemność móc zrobić kilka kroków bez obawy, że mogę tym zaszkodzić Małej. Zdjęcie będzie później. Jeszcze raz wielkie dzięki Trzymajcie się." Rzecznik prasowy (jak jestem tutaj określany) J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Odpoczywaj jak najwięcej Karola i spaceruj w miarę możliwości, to gwarancja szybkiego dojścia do formy Życzę Wam jaknajszybszego powrotu do domu, bo nigdzie nie będzie Wam tak dobrze Ucałuj Malutką od forumowej ciotki Buziaki również dla Ciebie, suuuuper dzielnej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Cieszę się, że u Mamy i maleńkiej Lenki wszystko dobrze:). Dbajcie o siebie i odpoczywajcie. Życzę szybkiego powrotu do domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.11.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za życzenia Wpadłam na chwilkę, zameldować, że żyję i mam się świetnie. Czuję się rewelacyjnie!!! Jakbym się najadła jakiś prochów poprawiających nastrój Dosłownie uśmiech nie schodzi mi z buzi, pełnia szczęścia (prawie, bo Lenka ma lekką żółtaczkę) Powiem Wam tylko jedno: Madzia jest cudowna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.11.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 karola super ze sie dobrze czujesz a żółtaczka szybko minie czekam na fotkę Madzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Również czekam na foteczkę.. szybkiego wyjścia ze szpitala życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts