Saly 24.11.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Karolcia SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU NO I CZYHAMY NA ZDJĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ogromne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć Karola, co tam słychać??? Jak nasza Madzia kochana??? Jak znajdziesz chwilkę to odezwij sie koniecznie, bo już tu za Tobą tęsknimy Oczywiście czekamy na zdjęcie niuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.11.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Karola super sie Ciebie czyta jeszcze raz gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wstąpiłam tu zwabiona podpisem: otóż ja też mieszkam rok i chcę dom sprzedać i budować zupełnie inny... Ale najważniejsze teraz, jak widzę, to: WIELKIE GRATULACJE!!! Ja też mam małą Skorpionkę (2 lata) i jest fantastyczną dziewczynką! I również chciałam mieć zawsze troje dzieci, a jak Twoje podejście teraz, jak koszmar się skończył i masz kolejną cudowną istotkę? I ja też miałam mieć małą różnicę wieku, no ale to mi niestety nie wyszło... Za to ja też chcę teraz budować prawie identyczny domek jak Ty, Karolu! Wracaj szybko, moja nowo odkryta pokrewna duszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 DorcialQ dziękuję bardzo Nasz Lena też jest cudowna!!!! Po prostu boska i rozbrajająca warto było się męczyć , oj warto pokrewna duszo :oops: Kjuta dziękuję Karola czuję sie wręcz fenomenalnie mój położnik stwierdził, że spośród wszystkich jego pacjentek najszybciej doszłam do siebie po cc :D:D Aksamitka, Saly, Kamila i Marcin, Princessa dziękuję I najważniejsza wiadomość: JUTRO WYCHODZIMY DO DOMU!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cieszę się, że wracacie do siebie, bo troszke Was potrzymali. Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wiaj Karola ponownie na FM:) fajnie, że wychodzicie, wreszcie będzie domowo i w pełnym składzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Przedstawiam wam Madzię (tu było zdjęcie Leny, ale juz nie ma) Jest cudowna!!! I ma charakterek!!!! Jest najgłośniejsza z dzieciaczków na oddziale, kiedy w porę nie dostanie jeść poza tym jest idealna, tylko śpi, je i robi kupę. Tak się mówi o noworodkach, ale akurat to pasuje do Leny jak ulał Potrafi spać 3 godz. i nic jej nie obudzi tak samo było z Adasiem. Mamy 2 małe śpiochy, a my z mężem, z kolei zbyt wiele go nie potrzebujemy. Dziś w nocy przeszła sama siebie, obudziła się o 22:30, potem o 2:30 i rano dopiero o 6:20. Kochane dziecko Ale jak już nie śpi, to oczekuje pełnej adoracji, jak mama lub tata znikają z pola widzenia jest wrzask Już nie mogę się doczekać powrotu do domu!!! Pierwsze co zrobię po powrocie, to uściskam synka i zabiorę go (i naszego pieska) na spacer!!! I ugotuję obiad i mam ochotę usiąść za kierownicą i sobie gdzieś pojechać od takie przyziemne marzenia A za jakiś czas zaczynam działać!! Nie mam czasu do stracenia, chcę załatwić co się da przed wyjazdem Edytowane 28 Listopada 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Maleństwo urocze:) bardzo rozczulająca minka:) Piękne zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dziewuszka jak aniołeczek:) Po takim długim "odpoczywaniu" nie dziwię sie, ze Cię nosi. Przyziemne marzenia, więc proste do spełnienia;) (nie czuję, ze rymuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Agalind wygląda jak aniołeczek, dopóki sie nie obudzi mam ochotę robić milion rzeczy na raz i nie wiem od czego zacząć Ardea dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Agalind wygląda jak aniołeczek, dopóki sie nie obudzi mam ochotę robić milion rzeczy na raz i nie wiem od czego zacząć Przede wszystkim wybierz sie na długi spacer i pooddychaj świeżym powietrzem. Tylko ciepło się ubierz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Przede wszystkim wybierz sie na długi spacer i pooddychaj świeżym powietrzem. Tylko ciepło się ubierz:) Już byłam w sobotę zwykły spacer a sprawił mi taką ogromną przyjemność, wcześniej bym nie potrafiła tak docenić tych 15 min. i rozkoszować się nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Super. Energia faktycznie Cię roznosi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Super. Energia faktycznie Cię roznosi:) wstyd sie przyznać, ale chyba też dlatego mnie tu przetrzymali, choć oczywiście oficjalna wersja jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Może to i dobrze, bo za szybko zaczęłabys smigać pełną parą A tak była szansa na rekonwalescencję, chociaż "przymusową";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Może to i dobrze, bo za szybko zaczęłabys smigać pełną parą A tak była szansa na rekonwalescencję, chociaż "przymusową";) tak do tego podeszłam Madzia w nocy jest w dyżurce, przynoszą ją tylko na karmienia, więc mogłam spokojnie dojść do siebie po cc i się wysypiać w domu niby miałabym pomoc, ale pewnie chciałabym być bardziej samodzielna, a tu nie było dyskusji - córa noc spędza gdzie idziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 karola, Madzia śliczna. Widać, że jej dobrze, bo na zdjęciu śpi słodko i spokojnie. Życzę spełnienia tych najbardziej przyziemnych marzeń w najbliższych dniach. Spacer, obiad, krótka wycieczka samochodowa... Człowiek nie docenia tego co ma, a inni o tym marzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Śliczna mała Królewna Doczytałam powody dla których sprzedaliście dom: u nas są bardzo podobne... Długo czekaliście na kupca? Bo ja tracę nadzieję, ceny spadają, a wartość kredytu rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts