Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujemy (na odległość) nasz (drugi) dom …

Recommended Posts

• Odpowiedzi 767
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wstąpiłam tu zwabiona podpisem: otóż ja też mieszkam rok i chcę dom sprzedać i budować zupełnie inny... ;)

Ale najważniejsze teraz, jak widzę, to: WIELKIE GRATULACJE!!!

Ja też mam małą Skorpionkę (2 lata) i jest fantastyczną dziewczynką! I również chciałam mieć zawsze troje dzieci, a jak Twoje podejście teraz, jak koszmar się skończył i masz kolejną cudowną istotkę? I ja też miałam mieć małą różnicę wieku, no ale to mi niestety nie wyszło...

Za to ja też chcę teraz budować prawie identyczny domek jak Ty, Karolu! :D Wracaj szybko, moja nowo odkryta pokrewna duszo ;)

DorcialQ dziękuję bardzo :hug: Nasz Lena też jest cudowna!!!! Po prostu boska i rozbrajająca :) warto było się męczyć , oj warto :yes:

pokrewna duszo :oops::oops::oops:

Kjuta dziękuję :hug:

Karola czuję sie wręcz fenomenalnie :lol2: mój położnik stwierdził, że spośród wszystkich jego pacjentek najszybciej doszłam do siebie po cc :D:D:D

Aksamitka, Saly, Kamila i Marcin, Princessa dziękuję :hug:

I najważniejsza wiadomość:

JUTRO WYCHODZIMY DO DOMU!!

:wave::wave::wave:

Przedstawiam wam Madzię

(tu było zdjęcie Leny, ale juz nie ma)

Jest cudowna!!! I ma charakterek!!!!

Jest najgłośniejsza z dzieciaczków na oddziale, kiedy w porę nie dostanie jeść :lol2: poza tym jest idealna, tylko śpi, je i robi kupę. Tak się mówi o noworodkach, ale akurat to pasuje do Leny jak ulał :lol2:

Potrafi spać 3 godz. i nic jej nie obudzi :) tak samo było z Adasiem. Mamy 2 małe śpiochy, a my z mężem, z kolei zbyt wiele go nie potrzebujemy.

Dziś w nocy przeszła sama siebie, obudziła się o 22:30, potem o 2:30 i rano dopiero o 6:20. Kochane dziecko :hug:

Ale jak już nie śpi, to oczekuje pełnej adoracji, jak mama lub tata znikają z pola widzenia jest wrzask ;)

Już nie mogę się doczekać powrotu do domu!!! Pierwsze co zrobię po powrocie, to uściskam synka i zabiorę go (i naszego pieska) na spacer!!! I ugotuję obiad :lol2: i mam ochotę usiąść za kierownicą i sobie gdzieś pojechać :lol2:

od takie przyziemne marzenia :lol2:

A za jakiś czas zaczynam działać!! Nie mam czasu do stracenia, chcę załatwić co się da przed wyjazdem :D

Edytowane przez karolakr25

Może to i dobrze, bo za szybko zaczęłabys smigać pełną parą:) A tak była szansa na rekonwalescencję, chociaż "przymusową";)

tak do tego podeszłam :) Madzia w nocy jest w dyżurce, przynoszą ją tylko na karmienia, więc mogłam spokojnie dojść do siebie po cc i się wysypiać :) w domu niby miałabym pomoc, ale pewnie chciałabym być bardziej samodzielna, a tu nie było dyskusji - córa noc spędza gdzie idziej