karolakr25 28.11.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 DorcialQ od chwili chwili pojawienia się ogłoszenia do podpisania wstępnej umowy minęły niecałe 4 miesiące, u nas poszło to piorunem Ania niestetyto prawda, doceniamy takie rzeczy w takich sytuacjach jak moja Córa chyba stara się już tak nie męczyć mamusi może uznała że dość już nerwów przez nią mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć Karola Madziula jest cudowna, zreszta jak większość takich maleńkich bąbelków Ty nie szalej , żeby Ci się zrosty nie porobiły. Nie mniej jednak rozumiem "szwędacza" , który Ci sie włącza, bo dla mnie po porodzie (choć nie byłam leżącą ciężarną) nawet wyjście ze śmieciami było atrakcją Cieszę sie, że jutro wielki dzień . Adaś pewnie wniebowzięty nie mniej jak Wy. Nabieraj sił i zaglądaj do nas między karmieniem a kupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 28.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madzia cudowna, rozmarzyłam się Fajnie, że załapałam się na zdjątko Też życzę spełnienia wszystkich przyziemnych marzeń, co na szczęście trudne nie będzie I aby Madzia dalej była aniołkiem, którego kolki omijają szerokim łukiem i który pozwoli Ci spokojnie załatwić wszystko przed wyjazdem. Pamiętam, jak tydzień po pierwszym porodzie wyszłam z domu po raz pierwszy kupić bułki na śniadanie i było to niezapomniane przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.11.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja oczywiscie nie zdazylam zobaczyć zdjęcia Madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.11.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Buuu ja też nie zdążyłam zobaczyć Madzi:( W każdym razie ciesze się, że już wychodzicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja też nie załapałam sie na zdjecie:( Pozdrowienia dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Karolciu mała z opisu jest CUUUUUUDNA! A w rzeczywistości pewnie jeszcze lepsza Nie widziałam zdjecia Moja Julka choruje i nie ma mnie zbyt dużo na fm, wiec przeoczyłam, nie mniej jednak nadal liczę na fotkę moze na maila??? pasuje Ci tak ?? Buziaki kochana :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Dla spóźnialskich I spełniłam swe marzenia byłam z synkiem i pieskiem na spacerze (mąż też sie załapał ) , ugotowałam obiad i nawet mąż pozwolił mi poprowadzić auto, kiedy opuszczaliśmy szpital , ale w połowie drogi sie zamieniliśmy, więc oficjalnie on przywiózł córcię do domu Edytowane 29 Listopada 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 CUUUUDOWNA JEST !!!! DZIĘKI KOCHANA ZA FOTECZKĘ UCAŁUJ JĄ MALUTKIE STÓPECZKI :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Słodziutka.. i jaka maleńka.. już nie pamiętam jak mój syn był taki mały.. ale jeszcze niecałe 3 miesiące i też utulę córeczkę.. Przecudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 29.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ha! ale fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 śliczna Madzia :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Lena jest boska i maleńka taka... Oby charakter jej się nie zmienił i żeby nadal uwielbiała spać To coś co ceni się w noworodkach najbardziej;) ps. Karola z każdego Twojego posta bije radość:) Aż się uśmiecham czytając:)Juz Cię widzę z jaka przyjemnością siedzisz za kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja przepraszam że Cię tak męczę, ale możesz powiedzieć, czy Ci się udało odzyskać zainwestowane w dom pieniądze, czy się udało zarobić, a jeśli tak, to ile %? Słodki buziaczek strasznie i widać że jest słodka i kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.11.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Karola Twoje dzieci są BOSKIE!!!! Jestem w nich zakochana Ja doskonale Cię rozumiem, kiedy wyszłam ze szpitala też energia mnie roznosiła, sprzedaliśmy dom kiedy Julka miała 4 tygodnie i ja spakowałam cały dom kiedy Artur był w pracy ( w ciągu 2 dni), potem wszystko w jeden dzień rozpakowałam po przeprowadzce. niestety to poźniej troszkę się an mnie zemściło Wiec Ty aż tak nie szalej Ja też chciałam robić.... WSZYSTKO czego nei mogłam przez te kilka miesięcy i wszytko cieszyło jak bym robiła to pierwszy raz Wiesz ,ze ja już myśle o przeprowadzce, już nie moge się doczekać..... wiem.... nienormalna jestem Buziaki :*** Edytowane 30 Listopada 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cze Karola:) Załapałam sie na foty małej królewny, słodziuchna do zjedzenia Jesteś taka sama wariatka jak ja:lol2:, po cesarce wyszłam ze szpitala na 3 dobę i od razu zaczęłam w domu porządki, pranie, sprzątanie:D W szpitalu najszybciej doszłam do siebie i pomagałam innym mamuśkom mniej doświadczonym, mało tego na mojej sali było nas 4 a ja robiłam jako kelnerka bo inne chodzić nie mogły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.11.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 i znowu nie załapałam się na foteczkę buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.12.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Czas wrócić do zasadniczej kwestii: BUDOWA!!!!!! Stworzone już chyba 2 miesiące temu, ale w końcu dojrzałam by wam to pokazać. Moje pierwsze podejście do tematu kuchnia i jadalnia. Wiele elementów jest jeszcze do przemyślenia: 1. szafka wisząca w kuchni - niestety mąż jest uparty i na razie nie ma szans, by z niej zrezygnował 2. kolejnym elementem są te 2 wiszące szafki w jadalni po dwóch stronach okna. Problem polega na tym, że coś (czyt. szafka, komoda, barek) musi się pojawić w jadalni, a ja nie chce stawiać tego pod oknem, bo planuję firany do podłogi takie jak u Reni i mi się nie będzie tak podobało, więc pomyślałam o czymś wiszącym, symetrycznie, po bokach, w kolorze frontów w kuchni, ale nie wiem czy mi się takie rozwiązanie do końca podoba 3. Podłoga - i w tym temacie w zasadzie nie mam zdania w korytarzu, jadalni i salonie na 100% deska, ale w kuchni??? też czy może dać szare płytki. A jeśli płytki, to jak je położyć, tzn. dokąd? by sensownie się łączyły z deską Fronty białe, na wysoki połysk, w wyspie czarne (tak wiem wszystko o śladach i czyszczeniu i nadal chcę), blat dębowy, olejowany, stół tak samo (wykona stolarz), krzesła - nogi dębowe jak stół i blat, obicie szare). Podłoga jasna, kolor niesprecyzowany, bo muszę obejrzeć na żywo ściany lekko szare, dodatki fioletowe, może żółte, a może jeszcze inne. Lampy nie wybrane. Rzut http://img641.imageshack.us/img641/8703/78916627.jpg i kilka perspektyw w przytłumionym świetle http://img846.imageshack.us/img846/9309/77538539.jpg http://img560.imageshack.us/img560/8176/46082921.jpg u góry zdjęcia od prawej: wyjście na podcień, przejście do salonu i komin http://img685.imageshack.us/img685/2949/97807242.jpg nieco kuchni http://img560.imageshack.us/img560/9682/40872475.jpg wysoka zabudowa a w niej: piekarnik z mikrofalą, kawiarka i piekarnik parowy http://img684.imageshack.us/img684/9848/14575952.jpg i widok na część "roboczą" http://img94.imageshack.us/img94/2892/13658266s.jpg lodówka side by side, ale z podziałem w poziomie http://img33.imageshack.us/img33/2973/59326010.jpg I wspomniany dylemat podłogowy. Rozważamy też taki podział podłogi, ale nie przekonuje to mnie http://img545.imageshack.us/img545/4935/72800998.jpg http://img36.imageshack.us/img36/2206/34224451.jpg Wszelkie uwagi, sugestie dot. funkcjonalności mile widziane. Kolorystyka na 99% się nie zmieni. Ten 1% to kolor dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja bym się lodówki czepiła, ale to dlatego, że nie lubię SBS Rozumiem natomiast, że ta kwestia nie podlega dyskusji Poza tym kuchnia bardzo mi się podoba, ale tu nie jestem obiektywna, bo bardzo podobna do mojego układu Podłoga... A nie chcesz dać w kuchni tego samego co w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.12.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Aniu, w sumie jednolita podłoga odpowiadałaby mi najbardziej, ale nie jestem do końca przekonana do dech (lub dechopodobnej podłogi) w kuchni, może to kwestia stereotypów, pewnych przyzwyczajeń, nie wiem, ale jeśli nie znajdę jakiegoś rozwiązania, to podłoga będzie jednolita co do lodówki, ma być pojemna, najchętniej bym ją widziała w zabudowie, ale próbowałam i wierz mi dziwnie wyglądał jeden czy nawet 2 słupki przy tej niskiej zabudowie natomiast na drugą stronę nie chce jej przenosić, bo tam mam 2 carga 30 cm i ta zabudowa jest bardzo symetryczna i w niej nic nie zmienię, bo wg mnie jest idealna poza tym teraz mam trójkąt (zlewozmywak, płyta, lodówka), przeniesienie lodówki na drugą stronę zaburzyłoby mi ergonometrię w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts