anna-maria3 04.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Oj, ja coś czuję, że mi się te panele spodobają Tip Top jest w podobnej kolorystyce jak klon IKEowy, który mam u siebie teraz. Jeśli panel jest o tyle jaśniejszy, to będzie boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 oj, ja coś czuję, że mi się te panele spodobają Tip top jest w podobnej kolorystyce jak klon ikeowy, który mam u siebie teraz. Jeśli panel jest o tyle jaśniejszy, to będzie boski jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 05.12.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Muszę dorzucić swoje trzy grosze nt. paneli w kuchni. Nie cierpię płytek mam małe mieszkanie w związku z czym mam identyczne panele na całej podłodze. Kuchnię robiłam bardzo low budget bo wiedziałam ze pomieszkam z nią nie więcej jak 5 lat. Oczywiście, jeśli coś się wyleje to jest natychmiast wycierane. Niestety dostałam kiedyś słonecznika włożyłam go do szerokiego lecz zbyt niskiego naczynia i w nocy się wywrócił , wazon rozbił a woda przeleżała do rana Niestety panele na brzegach się wybuczyły . Na dodatek centralnie na środku kuchni Dodam, zę kilka miesięcy później pan naprawiając mi zawór w kaloryferze zalał mi całą kuchnię ale wodę zebrałam błyskawicznie i oczywiście nic się nie stało. Wiem, ze to ekstremalny przypadek ale mnie się on właśnie zdarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wiem, ze to ekstremalny przypadek ale mnie się on właśnie zdarzył Ale pomyśl, że podobnie mogło być z płytkami... Nic by się nie wybrzuszyło, ale przecież wzon mógł rozbić płytkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Hej Karola Fajne te Twoje wizualki Ja zdecydowanie jestem za jednolitą podłogą, uwielbiam jednolite powierzchnie U mnie będą na parterze dwa rodzaje podłogi.... hol i kuchnia biały gres polerowany ( pomieszczenia się łączą), reszta jeśniutkie panele takie jak pinacolady albo podobne, odcień jasny i chłodny U mnie nie moge dać wszędzie panela bo Arturowi bardzo na tym zależy, dodoatkowo mam wrażenie ,ze do mojej kuchni panel by nie pasował Ale u Ciebie głosuję za panelem Pozdrawiam ucałuj swoje małe SKARBY :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.12.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Niestety dostałam kiedyś słonecznika włożyłam go do szerokiego lecz zbyt niskiego naczynia i w nocy się wywrócił , wazon rozbił a woda przeleżała do rana Niestety panele na brzegach się wybuczyły . Na dodatek centralnie na środku kuchni Taka sytuacja może się zdarzyc równiez w salonie Nie mniej jednak jest to dowód na to, ze panele a zwłaszcza ich brzegi wody nie lubia. Jesli mamy w salonie kwiatki (takie w donicach) to tez trzeba uważac przy podlewaniu żeby nie przelać. A awarie wszędzie się moga zdarzyc. Moi znajomi maja w salonie parkiet dąb wędzony-olejowany. Wyjechali na wakacje na 2 tyg i w tym czasie pękł wężyk elastyczny doprowadzający wode do zlewu w kuchni. Zalało im wszystko. Jak przyjechali to salon i kuchnia pływały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 My teraz mamy panele w kuchni.. hmmm i jednak zdecyduje sie na kafelki.. parę razy się zdarzyło, że coś na panel upadło i są zarysowania.. myślę iż kafle są bardziej wytrzymałe chociaż gwarancji na to nie mam.. panele chce położyć na całej górze a na dole praktycznie wszędzie będą kafle (oprócz małego pokoiku). U mojego męża brata wylała kiedyś pralka w kuchni.. niestety miał większość paneli do wymiany.. po prostu się rozpłynęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 gratuluje córci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Odkopuję karola, jak córcia? I jak synio akceptuje siostrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.12.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Cześć Karola Dobrze,ze już mużesz do mnie "wpadać" Dzisiaj wrzuce świeżutkie zdjęcia z budowy to będziesz mogła co nieco zobaczyc, bo rozumiem,że poprzednia strona nadal ci się nie chce wyśleitlić.... dziwene to.... Buziaki dla całej rodzinki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.12.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Hej Karola Co tam u Was???? Taka cisza do Ciebie nie podobna Buziaki i pozdrowienia Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.12.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Powoli się ogarniam i odnajduje w codziennych obowiązkach. Człowiek przez kilka miesięcy nic nie robi i zapomina ile tego jest Madzia ma kolki, więc pół nocki mam z głowy, Adaś w dzień oczekuje uwagi, bo w końcu ma mamę i może się z nią bawić, ale za to Madzi śpi. Jestem więc nieco zmęczona, ale ogólnie bardzo zadowolona i szczęśliwa. Powiedziałabym nawet, że bardzo, bardzo szczęśliwa Poza tym nie myślcie, że próżnuje i nic nie robię wręcz przeciwnie!!! Miałam dziś spotkanie z cieślą i dekarzem. I spodobali mi sie obaj, więc ich sobie zarezerwowałam na sierpień przyszłego roku I coraz bardziej skłaniam się ku pomysłowi blachy na dachu. Postanowiłam zacząć kupować rzeczy do domu. Jakoś łatwiej wydać teraz niż odłożyć, bo później będą inne wydatki. Jutro jadę zamówić łóżko do naszej sypialni. Oglądałam w salonie nasze wymarzone i niestety nie wytrzymało próby ogniowej Materac jest za nisko umieszczony i niewygodnie by się mężowi z niego wstawało. I zagłówek też był nieco za niski i romby na nim za małe więc stelaż łóżka wykona stolarz, a obije je tapicer. Muszę tylko wybrać materiał i ustalić wielkość łóżka Chyba będzie 1,80 x 2,20 no i będzie nas kosztowało 60% tego co w sklepie. Chyba wybrałam kinkiety, lampę wiszącą i stojącą do sypialni. Chyba, bo mąż musi zatwierdzić - wtedy pokażę. I najważniejsze. Chyba zmieniła nam sie koncepcja dotycząca kolorystyki okien Chyba (znów ) Ale o tym napiszę innym razem, jak już bede wiedzieć coś więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Karolcia dzielnie sobie radzisz Przy jednym maluchu jest co robić a co dopiero przy dwójce takich szkrabów! Mam nadzieję,ze kolki Lence szybko miną, Julce zaczeły się jak miała 5 tygodni skończyły jak ona skończyła 3 miesiące.... tylko jej kolki dokuczały pomiędzy 15 a 18-19. w nocy był spokój, próbowałam wielu specyfików i metod, niestety nic konkretnie nie pomogło, mam nadzię,ze ty masz jakieś sposoby na jej dolegliwości .... Super,że już teraz wszytkich rezerwujesz, pomysł kupowania wcześniej rzeczy zdecydowanie popieram Jesteś niesamowita, dopiero zakończyłą sie Twoja trudna ciąża, teraz masz dwa skarby potzrebujące nieustannie Twojej uwagi a Ty dajesz radę jeszcze z planami i załatwieniami budowlanymi!!!! PODZIWIAM! BUZIAKI :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Karola jesteś wzorem młodej mamy:) Buziaki dla obydwu Szkrabów:hug: Też popieram wcześniejsze zakupy, bo sama tak robię Czekamy na lampy i info w sprawie zmienionej kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Karola, nawet nie podejrzewałam Cię, że zajmujesz się TYLKO Maluchami. Energia Cię roznosi:) Fotki zakupów mile widziane;) Edytowane 13 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Łózko?? Lampy?? Ktos się gdzieś pytał czy Karola wróciła juz do formy??:D:D Karola masz rację, załatwiaj, dotykaj, oglądaj zeby mieć spokojna głowę... A że ja fanką Waszego Potomstwa jestem to i tak wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Karola wróciła ? O jak fajnie Ucałuj maleństwa, młodsze i starsze i pokaż zakupy !!!! A na kolki u Lenki sprawdził się sprowadzany z Niemiec SAB SIMPLEX !!!! Ale ten oryginalny niemiecki !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.12.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Karolcia pokazuj zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Tak, tak ja też chce foty, pomysły.... WSZYSTKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Hej Karolcia Fajnie że wracasz do "żywych" Obowiązków na pewno Ci przybyło ale na pewno super sobie poradzisz!Całusy dla Maluszków Co do koloru okien umieram z ciekawości Mów szybciutko jakie ???PozdrawiamSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts