mariomili 19.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Karola masz dużo czasu na obliczanie, swoją drogą można sie sporo nauczyć siedząc przy tych projektach ale często też dopatrzeć się gdzie ewentualnie mają być poprawki. Pisałaś że pochłaniasz kilka książek na tydzien, możesz coś polecić? Czy to głównie budowlane opowieści:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 19.09.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Nie da się ukryć, że tematy budowlane królują Obecnie pochłaniam Johna Grishama (mój tata go lubi i ma wszystkie książki, a że mieszkamy u niego, to czytam). Po raz nie wiadomo który czytam Kapuścińskiego. Dziś ma przyjść nowa dostawa książek, m.in. "Tarantula" Jonquet Thierry (Pedro Almodóvar nakręcił na jej podstawie film „Skóra, w której żyję", niedługo premiera) , "Mój Auschwitz" Władysława Bartoszewskiego. Czytam co mi wpadnie w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ja ostatnio czytałam dran na kanapie-czyli co 27 mezczyzn mysli o milosci, rozstaniach, ojcostwie i wolnosci Jones Daniel. Jest jeszcze do tego Jędza na kanapie którą muszę nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 szukam bardziej prostych, bo te w jadalni będą takie (nie te konkretnie, bo z kryształkami Svarowskiego i ich cena jest zaporowa 2694 za jedną sztukę, a ja potrzebuję 3 ) Karola, widziałaś te, są z kryształkami svarowskiego właśnie. Mam trzy szt. w czarnym wc, jestem mega zadowolona. http://img651.imageshack.us/img651/4458/262315.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 19.09.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJel Dzięki Podobają mi się zdradź jeszcze gdzie je kupiłaś i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Są to lampy charleston firmy kolarz, wpisz sobie w google będzie tego sporo np. http://twoje-lampy.pl/charleston-262315spt-p-923.html Jeden zwis ok. 580zł, ja negocjowałam cenę i dostałam jakiś rabat, nie pamiętam w tej chwili z której stronki zamawiałam, ale poszukam, jak będziesz zainteresowana daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psztymucel nulek 19.09.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ładny projekt, może dlatego mi się podoba, bo podobny do mojego. Ja też buduję "na odległość", tyle tylko że mieszkamy trochę dalej niż wy, bo w USA. Budujemy już trzeci rok, ale nam się nie śpieszy, a poza tym, niestety trzeba nadzorować wszystkie prace na miejscu, także budujemy tylko w wakacje. Pozdrawiam, i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dot. wyceny okien Pani nr 2 nic nie wiedziała, dukała, w ogóle na wiele (prostych) pytań nie znała odpowiedzi. Termin wyceny: min. 2 tygodnieDostałam http://img534.imageshack.us/img534/1050/wycenanr2.jpg Zdecydowanie nie powala na kolana - 80.003,47 (bez rabatu) Pani nie uwzględniła kilku naszych uwag, słupek ruchomy miał być we wszystkich oknach 1,80 szerokich. Nie rozumiem poz.nr. 2 - okno 90x235 - przesuwne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 karolak jaka to firma? woow cena mnie powalila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 karolak jaka to firma? woow cena mnie powalila Przedstawiciel LANKO Cena powalająca, ale zdawaliśmy sobie sprawę, że to może tyle kosztować, ale szczerze mówiąc nie sądziłam, że aż tyle Miałam nadzieję, że w tej cenie zamknę się z drzwiami zewnętrznymi. Może gdyby od razu dodała jaki rabat byśmy dostali, to inaczej bym patrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 a jak inne firmy na tym tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mam dostać jeszcze 4 wyceny, na razie ich jeszcze nie mam, więc nie mogę porównać. Muszę na nie cierpliwie poczekać, a u mnie ostatnio z cierpliwością kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 to tak jak u mnie, wszystko musi byc na juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ja normalnie jestem cierpliwą osobą (oczywiście do czasu ) , ale leżąc w łóżku wszystko mi się strasznie dłuży, stąd brak cierpliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 i tak Cie podziwiam ze leząc w łóżku jeszcze to wszystko ogarniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 A co ja innego mam do roboty ? Tata jadąc do pracy zawozi synka do niani, wracając z pracy go odbiera, mąż w pracy, synek chwile u mnie posiedzi, poczytam mu książeczkę, ale ile może na miejscu usiedzieć 19-miesięczniak ? Niewiele. Ile można czytać lub oglądać TV? A mąż wspaniałomyślnie zostawił budowę na mojej głowie, bo "to ja ją sobie wymyśliłam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 karola w sumie masz racje zawsze to szybciej czas zleci ja niestety mam go mniej bo jednak muszę ganiać za tym moim koczkodanem A mąż wspaniałomyślnie zostawił budowę na mojej głowie, bo "to ja ją sobie wymyśliłam" czy my nie mamy tego samego męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 karola w sumie masz racje zawsze to szybciej czas zleci ja niestety mam go mniej bo jednak muszę ganiać za tym moim koczkodanem czy my nie mamy tego samego męża? Z przyjemnością bym sobie za moim pobiegała, ale nie da rady Mam nadzieję, że nie!!!!!!!!!! Wysoki, przystojny brunet po 30? Świetnie wyglądający w garniturze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.09.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wysoki, przystojny brunet po 30? Świetnie wyglądający w garniturze ? hahaha jedna rzecz tu sie nie zgadza ( ale nie powiem która bo by się obraził) a wiec mozesz spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.09.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 hahaha jedna rzecz tu sie nie zgadza ( ale nie powiem która bo by się obraził) a wiec mozesz spac spokojnie to mnie uspokoiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts