aksamitka 22.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 karola ja Cie podziwiam ze ty masz juz pomysły na wnetrza, u mnie oprócz kuchni nie wiem nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja bym mogła dzisiaj zamawiać płytki do naszej, małżeńskiej, łazienki przy sypialni. Mam wszystko policzone co do płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja też niby wiem co chcem, ale gdyby przyszło co do czego to ciężko by było. Pierwszy wzór tapety fajny, drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tak na szybko, niezbyt dokładnie, bez dodatków, nie z takimi zasłonami, z przypadkowymi lampami (będą czarne - chyba), z przypadkową podłogą, ale z właściwym wzorem drzwi, robocze wizualki sypialni Rzut http://img190.imageshack.us/img190/5087/beztytuufoca.jpg Z tapetą wybraną przez mnie http://img546.imageshack.us/img546/8489/beztytuu10l.jpg Z tapetą "męża" - i nawet on zaczął krzywić nosem że nie wygląda to tak dobrze jak myślał, ze będzie http://img685.imageshack.us/img685/6113/beztytuu5ka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 karola co do tych tapet to ta pierwsza jakas taka ciemna sie wydaje, ale nie mam zdania bo ja nie przepadam za tapetami a juz wybor z netu to nie wchodzi w gre, musialabym na zywo ogladnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pozostałe 3 ściany będą białe, no i łóżko białe, podłoga jasna, więc myślę, że za ciemno nie będzie. Poza tym na moim monitorze to wcale nie jest ciemna ta tapeta tylko teraz muszę znaleźć kogoś, kto mi zrobi taką fototapetę (zakładając że się da ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 aa chyba ze moj komp przekłamuje, a jaki to kolor? wydaje mi sie ze jesli pozostale sciany beda biale to jedna ciemna sciana bedzie sie fajnie komponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 kilka odcieni turkusu i nawet czerni troszkę też jest na monitorze męża też wygląda na bardzo ciemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.09.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 zdecydowanie Twoja wersja lepsza, jak by doszło białe łóżko plus ściany białe kilka dodatków i będzie super. Ja u siebie tez chcem podobne łózko do Twojego i może jakaś pufa do tego no i toaletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Toaletka będzie w garderobie pod oknem, bo i tak byłaby tam nie zagospodarowana przestrzeń, a tak stanie toaletka A w sypialni musi być fotel, bo ja uwielbiam czytać przed snem czekając aż mąż wyjdzie z łazienki Spodobał mi się fotel, który MarJel wybrała do gabinetu, ale nie wiem czy ma podnóżek Łóżko na 1000% białe, tylko jeszcze nie wybrałam które, bo nie wiem na 100% czy będzie na piętrze podłogówka, bo ostatnio zaczęłam myśleć o wykładzinie. Jeśli podłogówka, to łóżko musi być na "nóżkach" , albo w tym miejscu nie będzie rurek. Muszę pomyśleć i poszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 22.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pierwsza wersja o niebo lepsza Co to za program do projektowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Karola - tapeta zajebista - po prostu RE-WEL-KA !! Pomysł z sypialnią bardzo fajny. Na moim monitorze mimo, że tapeta wyglada na b.ciemną (wiecej czerni niż turkusów) to całość komponuje sie przepieknie Wstyd mi sie zrobiło jak zobaczyłam te Twoje wizualki. bo te moje wczorajsze (zreszta nie tylko wczorajsze) nie wiem jak można by było nazwać skoro Twoje są robocze .... Prosze napisz mi jakiego programu używasz do tego? Trzeba go kupić czy wystarczy ściągnąć darmową wersję? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dziewczyny korzystałam z programu PRO100 wersja demo do ściągnięcia z netu Kuchnię też w nim zrobiłam. Garderoby też w nim planowałam Można dodać każdy kolor czy fakturę, wystarczy mieć to zapisane na dysku jako jpge i dodać do biblioteki programu. jakby co służę pomocą. Program ma tą wadę, że nie da się zapisać projektu, trzeba robić PrtSc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 właśnie ściagam ten program - wyświetliło mi się, że będzie to trwać 35min Czy to mozliwe??!! Czy robię coś nie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To ma ponad 500mb ale u mnie ściągnęło się w kilka minut, ale to zależy od szybkości łącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To ma ponad 500mb ale u mnie ściągnęło się w kilka minut, ale to zależy od szybkości łącza. to poczekam grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 22.09.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Na forum jest nawet wątek o tym programie PRO100 Można poczytać To czekaj, jak się opanuje podstawy i ogólnie ogarnie program, można wiele w nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Czesc i czolem, no to dalas mi zadanie na zime Dziewczyny korzystałam z programu PRO100 wersja demo do ściągnięcia z netu Szalejesz kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Rolety - stanowczo Nieeee. Zakladamy je w Polsce nagminnie, a mogloby byc tak pieknie:( Rok temu bylam sluzbowo na samej polnocy Holandii, miasto portowe nad Morzem Ppolnocnym. Domy i mieszkania mialy duze przeszklenia, ale w zadnym nie bylo rolet. Jedynie w sypialniach i lazienkach byly zaslony, jak szlam wieczorem po zapruszonym sniegiem miescie i w oknach paliły sie swiatla, czuc bylo ta atmosfere.Tam jest znacznie zimniej niz u nas, mocniej wieje ale nikt nie miał plastikowych czy aluminiowych rolet, zabijajacych to "coś". Za to piekne zaslony, fajne dekoracje w oknach PS Karola bedziesz miala piekny dom, moze nowocieśne drewniane okiennice, choćby takie suwane...choć to tez na pewno duzy koszt Edytowane 22 Września 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 a ja chba jakas głupia jestem bo nie umiem ściagneło mi się, zapisało ale jak to otwieram to mam czarną plansze i ni h.... nie widać Oświeci mnie ktoś, pllllliiiiiiissssssssssssssss.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts