piniu55 02.02.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 witamy pionierkę co do BW03 Marzena czy możesz wrzucić trochę fotek? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Konin 03.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wkleiłam do galerii : http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3769 Nie umiem poukładać chronologicznie Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 04.02.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Zdjęcia są super. Troszkę brakuje ujęć z pozostałych pomieszczeń z wewnątrz po skończeniu SSO oraz budynku z zewnątrz z różnych stron dookoła, jak się prezentuje w całości. Dzieki.Dachówka bardzo ładna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aissha1 04.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 [My z mężem również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Ciekawi jesteśmy na jakim etapie jesteście i jakich ewentualnych zmian dokonaliście w projekcie. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 04.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 aissha1, Witaj, ja o naszych zmianach napisalem na poczatku tego forum. Jeszcze jestem przed rozpoczeciem budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piniu55 04.02.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 fajne fotki:) , jaką macie położoną dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Konin 06.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam, Dachówka jest cementowa firmy Benders. W dachu nie są jeszcze wstawione okna, ale czekamy z nimi do wiosny. Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Konin 07.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ok dorobimy fotki i wrzucę wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 15.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Coś cisza nastała tutaj Marzena, czy w trakcie budowy SSO twoi budowlańcy lub kierownik budowy dopatrzył się jakiś błędów w projekcie na które należy zwrócić uwagę? Na zdjęcia cały czas czekamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienka_87 16.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 piękny dom, super zdjęcia. Jakbyś mogła dorzucić zdjęcia to było by super, i koniecznie zdjęcie schodów jako możesz. Dachówka super, ale mi się najbardziej podobała okolica, pięknie. Na uboczu, przy lasku? Cisza, spokój, azyl dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Konin 17.02.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No to fotki dookólne : http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3832 Nie wiem czy to błąd projektu czy murarzy ale trzeba było podwyższyć ścianę kolankową przednią tylko nad garażem, bo inaczej dach garażu nie byłby symetrycznie w stosunku do połaci nad budynkiem głównym. O około 15-20cm. Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 17.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Domek prezentuje sie rewelacyjnie w pieknej okolicy Dom jest wiekszy w rzeczywistosci niz by sie moglo wydawac. Dzieki serdeczne za zdjecia. Pozdrawiam. Piotr Edytowane 17 Lutego 2012 przez pioput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwit76 20.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 witammam pytanie do ludzi, którzy są już na etapie budowy - czy na ścianach fundamentowych wykonywaliście wieniec. Tak jest w projekcie, a wydaje mi się to trochę dziwne. Na zdjęciach nie ma raczej u nikogo wieńców na ścianach fundametnowych, w innych projektach też nie widziałem.Prosze o odpowiedz, bo niedługo będę na etapie stanu zero i nie wiem co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 21.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam,Jeszcze nie zacząłem budowy, ale mnie tez ten fakt zastanawia. Obserwuje kilka blogów budujących BW-01 i BW-02 i tylko u jednej osoby zauważyłem, że wykonała ten wieniec:http://www.bw-01.mojabudowa.pl/Myślę, że kierownik budowy lub wykonawca będzie wiedział czy jest ten wieniec rzeczywiście potrzebny czy jest on troche na wyrost. Zawsze się można skontaktować z projektantem p. Wojciechem Bukańskim i zapytać się: tel. 602-387-621 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2plus2 22.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 do pioput: bardzo podobają mi się okna w Twoim domu. Jeśli możesz, to napisz proszę, co to za profile i jakiego koloru. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Konin 22.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 U nas ściany fundamentowe wymurowane są z bloczków betonowych M6 i zakończone wieńcem żelbetowym. Zresztą tak jest w projekcie do którego proponuję zajrzeć, w moim jest to rys.2/K na str 49. Pozdrawiam, Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 22.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) do 2plus2: ja nie rozpocząłem jeszcze budowy domu Link który podałem jest do bloga osoby, która buduje BW-01. Pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2012 przez pioput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2plus2 22.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 do pioput: oczywiście , jakoś na szybko umknął mi początek wpisu . Sorki za zamieszanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piniu55 23.02.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 witam:welcome:dzisiaj rozmawiałem z moim kierownikiem budowy odnośnie tego wieńca na fundamentach i stwierdził że może być ale wg niego to trochę na wyrost. My z budową ruszamy na przełomie czerwca i lipca więc na dzień dzisiejszy fajnie jest pooglądać fotki u Marzeny:wiggle: acha pioput śledzimy te same blogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwit76 05.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam pytanie, ile wam wyszło kubików betonu na ławy fundamentowe w BW 03, i ile stali . Jeśli można to proszę również o padanie cen za te materiały.Przymierzam się do rozpoczęcia budowy i planuję wydatki. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts