pioput 20.04.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości, radosnego nastroju, serdecznych spotkań z najbliższymi i Wesołego Alleluja oraz spełnienia planów związanych z budową Waszych domów (BW-03) życzy Piotr Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez pioput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 20.04.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam, czy ktoś z Was ma w swoim BW okna ze szprosami? Tak, moja malzonka sobie zazyczyla, koszt szprosow ok 2tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaron71 04.05.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam,wszystkich forumowiczów , pora wziąć sie do roboty, pogoda aż nazbyt sprzyja . Wszystkie kwity uzbierane umowa banku na finiszu pora się spocić Rozpoczynamy budowę domu zgodnie z projektem BW -03 bez balkonu. Przepraszam jeśli bedę czasem uciążliwy ale wolę dwa razy zapytać niż sie później wkurzać. Z otwartymi rękami przyjmę każdą dobrą radę , Wszystkiego dobrego na Wasze trudy zwiazane z budowaniem , pozdrawiam i do następnego wpisu .Arek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 04.05.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam,wszystkich forumowiczów , pora wziąć sie do roboty, pogoda aż nazbyt sprzyja . Wszystkie kwity uzbierane umowa banku na finiszu pora się spocić Rozpoczynamy budowę domu zgodnie z projektem BW -03 bez balkonu. Przepraszam jeśli bedę czasem uciążliwy ale wolę dwa razy zapytać niż sie później wkurzać. Z otwartymi rękami przyjmę każdą dobrą radę , Wszystkiego dobrego na Wasze trudy zwiazane z budowaniem , pozdrawiam i do następnego wpisu .Arek . Witam, zajzyj tez do tematu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161249-projekt-BW-01-pracownia-DOBRE-PROJEKTY Sa tam zdjecia naszego bw01, ktory jest blizniakiem bw03. My jestesmy juz na wykonczeniu, takze cos mozemy doradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iszka 05.05.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Wszyscy pochłonięci budową i coś wątek bardzo powoli się rozwija Ja jak zwykle z pytaniem i prośbą... chodzi o kotłownię. Pytanie do tych co mają u siebie piec na paliwo stałe, czy możecie napisać bądź przesłać fotki jak macie rozmieszczony piec, zbiornik na wodę itp.?? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Mój mail: [email protected] Czy wiecie, że pracownia zmieniła nasz projekt............ BW-03 ma teraz 112 m² i inne rozmieszczenie pomieszczeń (kotłownia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 05.05.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Czy wiecie, że pracownia zmieniła nasz projekt............ BW-03 ma teraz 112 m² i inne rozmieszczenie pomieszczeń (kotłownia). Też to wczoraj zauważyłem. Jak miałbym wybierać jeszcze raz to brałbym projekt BW-17 z balkonem. Wszystko jest tak jak mi pasuje teraz. Pozdrawiam Edytowane 5 Maja 2014 przez pioput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 05.05.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ...Czy wiecie, że pracownia zmieniła nasz projekt............ BW-03 ma teraz 112 m² i inne rozmieszczenie pomieszczeń (kotłownia). Tak jak zmienili ten korytarzyk do garazu na parterze - to ja zrobilem na pietrze podobny korytarz do sypialni nad garazem, tak jak jest w bw-17. Wyszlo super, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaron71 13.05.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witajcie .Wy już na finiszu ja startuje , jeśli to nie kłopot to podeślicie mi na mail: [email protected] orientacyjny koszt obecnego waszego stanu bo juz sie zagubiłem w tych wyliczeniach , prognozach itp. bede budował z H+H , wy z ceramiki ale to chyba drastycznych różnić nie ma , jak znajdziecie chwilkę b.prosze o info na co należy zwrócic uwagę albo co poprawić zeby było bardziej funkcjonalnie . Dzieki ,Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piniu55 07.08.2014 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 może komuś się przyda, właśnie skończyliśmy kłaść tynki w środku i wyszło 566 m kw bez jednej ściany w garażu i sufitu w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piniu55 18.12.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 już od 1,5 miesiąca mieszkamy w nowym domu:lol2:jak na razie jest super jedyne co teraz przed świętami stwierdziliśmy, że w sumie nie ma miejsca na choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypom 23.02.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 WItam, jest ktoś w okolicy mazowieckiego kto ma domek bw 03 zeby podjechac obejrzec:) Planuje budowę i parę wskazówek i oglądniecia na żywo by się przydało[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IronMa 11.11.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Hej malypom..i jak zdecydowaliście się na ten projekt?tutaj na forum coś cisza bo już chyba wszyscy wybudowali i nikt nie zagląda..mnie też interesuje ten projekt ale ja jestem na etapie zakupu działki dopiero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts