Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Witam,wszystkich forumowiczów , pora wziąć sie do roboty, pogoda aż nazbyt sprzyja . Wszystkie kwity uzbierane umowa banku na finiszu pora się spocić;) Rozpoczynamy budowę domu zgodnie z projektem BW -03 bez balkonu. Przepraszam jeśli bedę czasem uciążliwy ale wolę dwa razy zapytać niż sie później wkurzać. Z otwartymi rękami przyjmę każdą dobrą radę , Wszystkiego dobrego na Wasze trudy zwiazane z budowaniem , pozdrawiam i do następnego wpisu .Arek .

Witam,wszystkich forumowiczów , pora wziąć sie do roboty, pogoda aż nazbyt sprzyja . Wszystkie kwity uzbierane umowa banku na finiszu pora się spocić;) Rozpoczynamy budowę domu zgodnie z projektem BW -03 bez balkonu. Przepraszam jeśli bedę czasem uciążliwy ale wolę dwa razy zapytać niż sie później wkurzać. Z otwartymi rękami przyjmę każdą dobrą radę , Wszystkiego dobrego na Wasze trudy zwiazane z budowaniem , pozdrawiam i do następnego wpisu .Arek .

Witam, zajzyj tez do tematu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161249-projekt-BW-01-pracownia-DOBRE-PROJEKTY

Sa tam zdjecia naszego bw01, ktory jest blizniakiem bw03. My jestesmy juz na wykonczeniu, takze cos mozemy doradzic ;)

Wszyscy pochłonięci budową i coś wątek bardzo powoli się rozwija :)

Ja jak zwykle z pytaniem i prośbą... chodzi o kotłownię. Pytanie do tych co mają u siebie piec na paliwo stałe, czy możecie napisać bądź przesłać fotki jak macie rozmieszczony piec, zbiornik na wodę itp.?? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Mój mail: [email protected]

Czy wiecie, że pracownia zmieniła nasz projekt............ BW-03 ma teraz 112 m² i inne rozmieszczenie pomieszczeń (kotłownia).

Czy wiecie, że pracownia zmieniła nasz projekt............ BW-03 ma teraz 112 m² i inne rozmieszczenie pomieszczeń (kotłownia).

Też to wczoraj zauważyłem. ;)

Jak miałbym wybierać jeszcze raz to brałbym projekt BW-17 z balkonem. Wszystko jest tak jak mi pasuje teraz.

Pozdrawiam

Edytowane przez pioput

...Czy wiecie, że pracownia zmieniła nasz projekt............ BW-03 ma teraz 112 m² i inne rozmieszczenie pomieszczeń (kotłownia).

Tak jak zmienili ten korytarzyk do garazu na parterze - to ja zrobilem na pietrze podobny korytarz do sypialni nad garazem, tak jak jest w bw-17. Wyszlo super, polecam ;)

Witajcie .Wy już na finiszu ja startuje , jeśli to nie kłopot to podeślicie mi na mail: [email protected] orientacyjny koszt obecnego waszego stanu bo juz sie zagubiłem w tych wyliczeniach , prognozach itp. bede budował z H+H , wy z ceramiki ale to chyba drastycznych różnić nie ma , jak znajdziecie chwilkę b.prosze o info na co należy zwrócic uwagę albo co poprawić zeby było bardziej funkcjonalnie . Dzieki ,Pozdrawiam Arek

• 2 months później...
  • 4 months później...
  • 1 year później...
  • 8 months później...