zone 12.03.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 przepraszam, za może głupie pytanie, ale czy możecie zdradzić mi tajniki wstawiania zdjęć w postach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.03.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Nie jestem zbyt wtajemniczony, ale z tego co wiem, to musisz najpierw umieścić zdjęcie na jakiejkolwiek stronie internetowej a potem już tylko [color=red][b]adres[/b][/color]....i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.03.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 ... acha - na tym forum nie ma głupich pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.03.2004 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Załóż sobie fotoalbum klikając TU Później już tylko pozostaje wklejanie odnośników do Twoich zdjęć w sposób opisany wyżej przez Krystiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts