wg 12.03.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Witam,Zniknął tema o Budze. Czy ktoś wie jakim cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Pewnie Admin usunął, bo "goście" zachowywali się skandalicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.03.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Pewnie Admin usunął, bo "goście" zachowywali się skandalicznie!!! Temat gśsci już wielokrotnie poruszany. Skutek??? Czy nie można zablokować dostępu, niezalogowanych "pajaców"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 12.03.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 I bardzo dobrze ,że zniknął.Czy ja jako gość zachowuję sie skandalicznie ?Wszystkich do jednego wora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Łyżka dziegciu zepsuje całą beczkę miodu. Gdybyś poczytał w jakim kierunku zszedł ten post za sprawą różnych "gości" - natychmiast dokonałbyś rejestracji. O ile nie chciałbyś, aby cię utożsamiano z tą (przepraszam!) bandą chołoty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.03.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Nic dodać droga Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 12.03.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Zauwazyłem,że i Ci zalogowani zachowują się takze skandalicznie.Im wolno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Tu nie chodzi o to czy wolno. Trzeba wiedzieć i umieć się zachować w każdej sytuacji. Ja mogę ewentualnie czegoś nie wiedzieć ale nikogo nie obrażam i nie zachowuje się wulgarnie tudzież niesmacznie (niestosownie). Mam odwagę się podpisać, podać swój mail, spotkać się realnie. A Ty dlaczego boisz się zarejestrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 12.03.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Odpowiedż jest bardzo prosta.Boję się wciągnać.Sam widziałem jak walczyła z tym moja zona.Chyba że dwa lata,a to było tylko GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Oj to chyba wykręt Jeśli się budujesz, to zdecydujesz się na zdobywanie wiedzy i dzielenie się doświadczeniem a nie jałowe (sorry!) pogaduszki. Dołącz do tych, którzy trzymaja poziom tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.03.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Sory Luft ale przeczytaj i przemyśl. B.... pisał, że nie chce się zalogować bo trzeba dużo wypisywać itd, ale posty wypisywał na cały ekran.Widać, że długo z nim przebywałeś bo podobnie się zachowujesz nie drażnij się bo to świadczy o nas wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Łyżka dziegciu zepsuje całą beczkę miodu. Gdybyś poczytał w jakim kierunku zszedł ten post za sprawą różnych "gości" - natychmiast dokonałbyś rejestracji. O ile nie chciałbyś, aby cię utożsamiano z tą (przepraszam!) bandą chołoty!!! Przepraszam bardzo, mam inne zdanie....to był kawał świetnego humoru, bardzo , bardzo inteligentnych "Gości". Nikogo nie obrażaliśmy, ( Luft..sorry...ale to przez Twój nic...tak sie zaczęło...tak myślę) Przecież można pożartować.....ludzie, jest piątek, wyluzujcie! Przypuszczam,że to przez ..nazwy niców... skasowano ten wątek, szkoda, żałuję. Jeszcze sie śmieję, kiedy sobie przypominam texty....i to do rozpuku! Niech żałuje ten co nie czytał....a ja dziękuję wszystkim ,którzy brali w tym udział. (szczególnie pomysłodawcy) Nie loguję się, bo po co, jeszcze bejsbolem oberwę :wink:od oburzonych. sorry! Mistrzostwo świata i pękanie ze śmiechu... Pozdrawiam wszystkich.... Gość wyrozumiały (szanuje inne opinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft. 12.03.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 To,że go popierałem to fakt,ale moja działka to ekologia,spalanie ekologiczne biopaliw.Mógłbym o tym w nieskonczoność.Wiem co znaczy upór inwestora do zastosowania nowych technologii,wiem co znaczy upór urzedasów do wprowadzania polskiej mysli technicznej.Upór do promowania lokalnego przemysłu.Dlatego widząc wypowiedzi B. starałem sie mu pomóc.Czy pisząc np.o procesie spalania okrzykniecie mnie nowym B.?Bo czytam podobną literaturę.Mówiąc ,że to wciąga (net) wiem co mówię (mówię o własnych doswiadczeniach domowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 C.D,.....dodam jeszcze.....Aniu! nie obrażaj ludzi -przeciez nie tak cie mamusia uczyła! Tak myślę.. Nie była to chołota....chyba jednak nie czytałaś co pisaliśmy! Gość wyrozumiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 nawet błąd ortogr. zrobiłam przez ciebie...anno (powtórzyłam za tobą) nie była to hołota..poprawiam się..sorry Gośc wyrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Przepraszam bardzo, mam inne zdanie....to był kawał świetnego humoru, bardzo , bardzo inteligentnych "Gości". Nikogo nie obrażaliśmy, ( Luft..sorry...ale to przez Twój nic...tak sie zaczęło...tak myślę) Przecież można pożartować.....ludzie, jest piątek, wyluzujcie! Przypuszczam,że to przez ..nazwy niców... skasowano ten wątek, szkoda, żałuję. Jeszcze sie śmieję, kiedy sobie przypominam texty....i to do rozpuku! Niech żałuje ten co nie czytał....a ja dziękuję wszystkim ,którzy brali w tym udział. (szczególnie pomysłodawcy) Nie loguję się, bo po co, jeszcze bejsbolem oberwę :wink:od oburzonych. sorry! Mistrzostwo świata i pękanie ze śmiechu... Pozdrawiam wszystkich.... Gość wyrozumiały (szanuje inne opinie) Jesli poczułeś się obrażony słowem "chołota" - przepraszam. Co do reszty to widocznie mam inne pojęcie o dobrym dowcipie i inteligencji. Życzę więcej odwagi (to o tego bejsbola - o dziwo ja sie nie boję ) i dobrej zabawy np. na onecie. To chyba bardziej odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 12.03.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 To,ze temat został wyrzucony,to popieram.Ostatnie jednak posty myslę ,że nie były pisane przez hołotę.Nawet sam zastanawiałem się nad jakimś oryginalnym nickiem,żeby wziąc w tym udział,ale nie żdązyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Przepraszam za błąd ort. A także przypisywanie ci płci męskiej skoro "zrobiłaś" i "powtórzyłaś . ŻegnamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 anno 99, jestem kobietą, a humor był przehumorzasty. Nie gniewam się już, .......... Gość wyrozumiały. Jeszcze chce mi się śmiać! Poważne posty też piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Tutaj był wątek, który zaczął Bunga, ale juz go nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts