Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego znikają tematy?

wg

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu nie chodzi o to czy wolno. Trzeba wiedzieć i umieć się zachować w każdej sytuacji. Ja mogę ewentualnie czegoś nie wiedzieć ale nikogo nie obrażam i nie zachowuje się wulgarnie tudzież niesmacznie (niestosownie). Mam odwagę się podpisać, podać swój mail, spotkać się realnie. A Ty dlaczego boisz się zarejestrować?

Łyżka dziegciu zepsuje całą beczkę miodu. Gdybyś poczytał w jakim kierunku zszedł ten post za sprawą różnych "gości" - natychmiast dokonałbyś rejestracji. O ile nie chciałbyś, aby cię utożsamiano z tą (przepraszam!) bandą chołoty!!! :oops:

Przepraszam bardzo, mam inne zdanie....to był kawał świetnego humoru, bardzo , bardzo inteligentnych "Gości".

Nikogo nie obrażaliśmy, ( Luft..sorry...ale to przez Twój nic...tak sie zaczęło...tak myślę)

Przecież można pożartować.....ludzie, jest piątek, wyluzujcie!

Przypuszczam,że to przez ..nazwy niców... skasowano ten wątek, szkoda, żałuję.

Jeszcze sie śmieję, kiedy sobie przypominam texty....i to do rozpuku! :p :p

Niech żałuje ten co nie czytał....a ja dziękuję wszystkim ,którzy brali w tym udział. (szczególnie pomysłodawcy)

Nie loguję się, bo po co, jeszcze bejsbolem oberwę :wink:od oburzonych. :wink: sorry!

Mistrzostwo świata i pękanie ze śmiechu... :lol: :lol:

Pozdrawiam wszystkich.... Gość wyrozumiały (szanuje inne opinie)

Gość Luft.
To,że go popierałem to fakt,ale moja działka to ekologia,spalanie ekologiczne biopaliw.Mógłbym o tym w nieskonczoność.Wiem co znaczy upór inwestora do zastosowania nowych technologii,wiem co znaczy upór urzedasów do wprowadzania polskiej mysli technicznej.Upór do promowania lokalnego przemysłu.Dlatego widząc wypowiedzi B. starałem sie mu pomóc.Czy pisząc np.o procesie spalania okrzykniecie mnie nowym B.?Bo czytam podobną literaturę.Mówiąc ,że to wciąga (net) wiem co mówię (mówię o własnych doswiadczeniach domowych)

C.D,.....dodam jeszcze.....Aniu! nie obrażaj ludzi -przeciez nie tak cie mamusia uczyła! Tak myślę..

Nie była to chołota....chyba jednak nie czytałaś co pisaliśmy! :(

Gość wyrozumiały. :wink: Pozdrawiam :D

Przepraszam bardzo, mam inne zdanie....to był kawał świetnego humoru, bardzo , bardzo inteligentnych "Gości".

Nikogo nie obrażaliśmy, ( Luft..sorry...ale to przez Twój nic...tak sie zaczęło...tak myślę)

Przecież można pożartować.....ludzie, jest piątek, wyluzujcie!

Przypuszczam,że to przez ..nazwy niców... skasowano ten wątek, szkoda, żałuję.

Jeszcze sie śmieję, kiedy sobie przypominam texty....i to do rozpuku! :p :p

Niech żałuje ten co nie czytał....a ja dziękuję wszystkim ,którzy brali w tym udział. (szczególnie pomysłodawcy)

Nie loguję się, bo po co, jeszcze bejsbolem oberwę :wink:od oburzonych. :wink: sorry!

Mistrzostwo świata i pękanie ze śmiechu... :lol: :lol:

Pozdrawiam wszystkich.... Gość wyrozumiały (szanuje inne opinie)

Jesli poczułeś się obrażony słowem "chołota" - przepraszam.

Co do reszty to widocznie mam inne pojęcie o dobrym dowcipie i inteligencji.

Życzę więcej odwagi (to o tego bejsbola - o dziwo ja sie nie boję :roll: ) i dobrej zabawy np. na onecie. To chyba bardziej odpowiednie miejsce.

Gość Luft
To,ze temat został wyrzucony,to popieram.Ostatnie jednak posty myslę ,że nie były pisane przez hołotę.Nawet sam zastanawiałem się nad jakimś oryginalnym nickiem,żeby wziąc w tym udział,ale nie żdązyłem.