Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego znikają tematy?

wg

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI :( :(

Jakoś zalogowani nie potrafią wznieść się do poziomu (nie wszyscy) gospodarzy i rozbawić gości................................

Masz Wowka tutaj dowód manipulowania tematami.Tematem który podobno nie zniknął.

Jak ktoś się chce pochwalić poczuciem humoru w stylu mocno licealnym, to niech na onecie z małolatami postuje. Dowcipnie to się zalogowani w kawiarni klubowej i na czacie udzielają...

Mogą goście sprawdzić...

A teksty Guderiana & Consortes uważam bynajmniej nie za śmieszne, tylko głupie i mam odwagę podpisać się pod własnym zdaniem.

Pozdrawiam ozięble.

JAKAŚ POTWORNA NUDA POWSTAŁA NA TYM FORUM. NO ZALOGOWANI MOZE TROCHĘ HUMORU. GOŚCIE ZNUDZENI :( :(

Jakoś zalogowani nie potrafią wznieść się do poziomu (nie wszyscy) gospodarzy i rozbawić gości................................

Masz Wowka tutaj dowód manipulowania tematami.Tematem który podobno nie zniknął.

Trochę nieścisłości w tym co napisałem jest.Nie chodzi mi o temat konkretnie ten,Tylko o temat w którym był "kabaret"na temat holzgazu,a redakcja go usuneła ,a teraz twierdzi,ze nic takiego nie miało miejsca i w zastepstwie jako dowód przytacza inny temat.Przeniesienie tego tematu z w to miejsce jest typowym manipulowaniem forumowiczami.Tutaj nieliczni zagladają,ale temat nie został usuniety więc o co mi chodzi?-zapytają co niektórzy.

Wujek serdeczne dzięki.Przypomniało mi się! Tym tematem który został skasowany był temat Bungi.Co o tym myslicie,czy cos w tym rodzaju.Po atakach,nastapiło rozlużnienie i powstał ten "kabaret" o holzgazie.To własnie Droga Redakcjo o ten temat mi chodziło.Nie przeszkadzały Redakcji niewybredne kometarze,dopiero ten nieszczesny holzgaz i zabawa forumowiczów.

Anna99,

nie bądź sztywniaczka, daj ludziom pożartować, jak nikogo tym nie krzywdzą :D Ponurzy i poważni żyją krócej.

Jeżeli ci nie pasuje temat, to po prostu nie włączaj się do dyskusji.

Moja wypowiedź nie ma być:

- wodą na młyn,

- płachtą na byka,

- innego rodzaju zaczepką.

Nie jestem sztywniaczką, daję ludziom pożartować, ale jak nikogo nie krzywdzą. Nie jestem ponura, a powazna kiedy trzeba. Mam prawo wypowiadać się na tematy , więc sie wypowiadam. Twoja wypowiedź jest (wg mnie) twoim osobistym zdaniem, do którego i ja mam prawo.

Nie jestem sztywniaczką, daję ludziom pożartować, ale jak nikogo nie krzywdzą. Nie jestem ponura, a powazna kiedy trzeba. Mam prawo wypowiadać się na tematy , więc sie wypowiadam. Twoja wypowiedź jest (wg mnie) twoim osobistym zdaniem, do którego i ja mam prawo.

moje odczucia Anno99 sa inne:

odnosze wrażenie

że męczy cie, kiedy ludzie zartują

kogo to ( twoim zdaniem) skrzywdzono w temacie "Co o tym myslicie?"

odnosze wrażenie

Masz prawo do innych odczuć (tak jak ja). Skoro masz takie wrażenie, to trudno, ale żarty mnie nie męczą (zwłaszcza dzisiaj! :wink: ) tylko miejsce i poziom tych żartów wyznaczam chyba w innej gradacji niż ty. I na tym zakończyłabym ten temat.

odnosze wrażenie

Masz prawo do innych odczuć (tak jak ja). Skoro masz takie wrażenie, to trudno, ale żarty mnie nie męczą (zwłaszcza dzisiaj! :wink: ) tylko miejsce i poziom tych żartów wyznaczam chyba w innej gradacji niż ty. I na tym zakończyłabym ten temat.

Wiesz co, Aniu,

nie sądzę, żebyśmy Bohdan, czy ja cię czymkolwiek urazili.

Twój mentorski ton jest po prostu denerwujący i lepiej nie wychowuj i nie ucz kultury dorosłych ludzi a raczej swoje dzieci (jeżeli posiadasz).

Podkreślanie przez niektórych, również przez ciebie, wysokiego poziomu, jaki prezentujecie jest sztuczne i po prostu naciągane. Człowiek inteligentny i kulturalny nie potrzebuje tego robić, po prostu to widać.

I jeszcze jedno: nie oczekuję odpowiedzi skoro zakończyłaś temat. Musiałam to z siebie wyrzucić.